mariokaldato
En yeniden bir önce kayit olan adam
- Tepki
- 33.512
- İsim
- Raşit Cumhur Çakın
- Başlangıç
- 1980—81
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Kaplama isi gereksiz maliyet cikardi bana Alperen. E birde madem ahşap sıcaklığı yaşamaksa mesele, kontrplakta orjinal ağaç kesitlerinden preslenerek yapiliyor zatenAbi kaplamadan vazgeçip kontrplak ile kaplama yapmak ve ana gövdeyi de beyaz yapmak çok iyi olmuş. Eldeki imkanlar ile bunu yapabiliyor olmak gerçekten müthiş, eline sağlık güle güle kullanman dileğiyle.
Abi bu öperlerin hakkini verecek sound budur. Cunku basslari cok basarili masallah.Bu öperlerlerin hakkını en iyi Progressive Metal verir bence. ☺
Durun, vurmayın, ah! 😆
Nasil bi tık daha iyi abi , hani 192 kbbs den sonrası yalandi ? HeheheApple Music denemeye başladım. Ses kalitesi Spotify'dan bi tık daha iyi.
Bu olaya bit değerini katıyorum. Bende Nokia 6 var dolby atmos mevcut . Müzik çalar olarak Poweramp kullanıyorum bu program telefonda 16 bit çıkış verirken sony LBT -D709 ' a bağladığımda 24 bit çıkış veriyor demem o ki ? Kbps değeri fark ediyor ama bit değeri daha muhim .Nasil bi tık daha iyi abi , hani 192 kbbs den sonrası yalandi ? Hehehe
Sen bir Mero testi yap yolla abi bu parça nedir böyle 😅Kaplama isi gereksiz maliyet cikardi bana Alperen. E birde madem ahşap sıcaklığı yaşamaksa mesele, kontrplakta orjinal ağaç kesitlerinden preslenerek yapiliyor zaten
Birde mdf dayaniksiz bir sey , en ufak carpmada hasar goruyor. Ustune bir nevi zirh giydirdik
Abi bu öperlerin hakkini verecek sound budur. Cunku basslari cok basarili masallah.
Bu parca benden tum sevipte ayrilanlara, Tiagradan soraya gecmek zorunda birakilan tum halklara , Adana Kamyoncular ve taşiyicilar kooperatifi'nin sevimli çaycısı Remzi abime gelsin.
Mero kim yahu ? Bu hi-fi sistemler bol enstüraman ister .Sen bir Mero testi yap yolla abi bu parça nedir böyle 😅
Ayrıca Spotify mevzusuna gelirsek Spotify'ı telefonda kullanırken Youtube müziğe göre çok farkı var. Ama bilgisayarda bu durum geçerli değil.
Her şey kbps olsaydı hayat ne güzel olurdu, kuşlar, çiçekler... 😍Nasil bi tık daha iyi abi , hani 192 kbbs den sonrası yalandi ? Hehehe
Heh, that's the point! 😆B
Bu olaya bit değerini katıyorum. Bende Nokia 6 var dolby atmos mevcut . Müzik çalar olarak Poweramp kullanıyorum bu program telefonda 16 bit çıkış verirken sony LBT -D709 ' a bağladığımda 24 bit çıkış veriyor demem o ki ? Kbps değeri fark ediyor ama bit değeri daha muhim .
Şaka yapiyorum agabey. Youtube de ses cok dusuk oluyor genelde. Diger platformlari hic kullanmadim simdi bisey diyemem.Her şey kbps olsaydı hayat ne güzel olurdu, kuşlar, çiçekler... 😍
Heh, that's the point! 😆
O zaman Sagopa Enstrümantallere bakmalı, "Kargaların Kargaşası" önerimdir.😅 Ya da klasik müzikle kafa yapmalı.😁Mero kim yahu ? Bu hi-fi sistemler bol enstüraman ister .
Sagopayla alakam yok ama deneyeyim .O zaman Sagopa Enstrümantallere bakmalı, "Kargaların Kargaşası" önerimdir.😅 Ya da klasik müzikle kafa yapmalı.😁
Bu cdler ney abi tam olarak anlamadim ?
E peki cd calar bu kaliteyi kaldirabiliyor mu abi? Yani siradan deck cd calarlarimiz ."20 Bit Remastered" demek, 16 Bit ile kaydedilmiş bir müziği, 20 Bit'lık yeni bir kayıt dizgesine dönüştürmek anlamına geliyor.Plakların üzerindeki ince oluklar ne ise CD için de Bit o anlama geliyor.
Daha derin, kristalize, ayrıntılı bir kayıt elde ediliyor/yeniden üretiliyor ..
Ust kalite cdleri okuyan bazi zalım&hayın bizim duraace ayarinda cd deckler var abi yeni nesil. Nad filan gbi luks markalar normal cd kalitesinin ustunde 24 bit mi ne calisiyo deyolllaaa ama bana gore gereksiz. Insan kulağınin duyacagi seyler sınırlı ama insanin hırsı ve para harcama aşkı sınırsiz bsbsbsbAnalog kayıtlardan geliştiriliyor.İlk kayıtta geride kalan sesler öne çıkıyor.Pahalı alet-i musikiler işine hiç girmedim.. Benim Pıoneer CD çalar çalıyor, Technics amfi işleyip Jamo öperlere yolluyor, çok memnunum...![]()
Bana sony logosu yapabilir misin abi ?