Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

306157 dosyayı görüntüle

Bende Mi'nin pompası var. Gerçekten çok yavaş hava basıyor. Onun dışında memnunum. İlk aldığımda cumartesi saat 11'de denemiştim. Bütün apartman uyandı benim lastik şişmedi :) ...
Bende Bosch easy pump var hızlı şişiriyor bence, ayaklı pompa da var (yanlış hatırlamıyorsam giro markası) o da hızlı basıyor

Scudo
Dün 55km yaptım çok kesmedi, yarın uzun tur yapayım diyorum, ama hem tek olucam hem, rota belli değil 🤣

Rusya da darbe oldu bizim başımıza ne belalar gelecek diye merak içerisindeyim

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: seko35.50
Rusya da darbe oldu bizim başımıza ne belalar gelecek diye merak içerisindeyim
Bakalım bizdeki gibi atletle tişörtle tankı durduran,F16ya balkondan kafa atan olacakmı onlardada:cool:

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Besle aşçıyı oysun gözünü...
Putin

• Hahaha
Tepkiler: Raven_35
Eğitim için yaklaşık 10 gündür bulunduğum İsviçre'den geri döndüm.

Dakika bir, gol bir, karşıdan karşıya geçerken yaya geçidinde ralli yapan bir meşe kütüğünün altında kalmaktan zor kurtuldum.

Canım memleketim, nasıl da özlemişim!🥰

Dün gece çocuğum sağlıkla dünyaya geldi arkadaşlar. Camia bir bisikletçi daha kazandı 😀

Analı babalı güzel günlerde büyüsün.

Şimdiden 3 - 7 - 11 - 14 yaş bisikletlerini stoklamak lazım :)

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve -Deniz-
  • Beğen
Tepkiler: Raven_35
Dün gece çocuğum sağlıkla dünyaya geldi arkadaşlar. Camia bir bisikletçi daha kazandı 😀
Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün 👍🏼

• Beğen
Tepkiler: Şenol U.
Cuma gunu, Alsancak Swiss otelin yanindaki bisiklet yoluna parkeden araca iki bisikletli zabita foto alarak cezai islem uyguladi. .
Gozlerim yasararak izledim 😁
Aracta olmasam bu guzel ani videoya cekmek isterdim.

Dün antremana çıktığımda klasik rampa tırmanıyordum. Arkadan 15-16 yaşlarından bir mtb kullanıcısı genç geldi, bana sordu *Abi pompan var mı? Arkadaşın lastiği patladıda* bende tabii var dedim yardıma gittim. Sonra bu gençler peşime takıldı beraber sürelim mi dedi bende neden olmasın dedim. Hepsi zehir gibi (iyi anlamda) gençlerdi çok iyi sürüyorlardı... Birisi geldi bana yaşımı sordu ve 33 dedim, sonra bu gençler bana dedi ki *Abi hiç 33 yaşında gözükmüyorsun 23 yaşındasın sandık* dediler. Ben ne ara yaşlandım yahu.

17 gündür kalkmadan yatmak :ckskc:
(Hastane zor iş vesselam)

Geri