Savunma gibi yazmak niyetinde değildim, genel itibari ile yazı yazarken abartma gibi bir sıkıntım var. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim benim demek istediğim eğlence tarafı içindi.
Mustafa'nın dediği gibi zaten şehir içinde sürüp millete terör estiren gruba maymun demek bile az kalır. Maalesef soysal medya mecralarından gördükleri belli başlı bisikletçilere özenip yaptıkları hareketleri ve sürüş tarzlarını bende tasvir etmiyorum. Bu işin doğası dağlardır ormanlardır, belirli yerlerde olmayınca yada ulaşım anlamında zorluk olunca insanlar şehir içindeki yerlere kaçıyor. Ekstra olarak genç olmaları ve bir şeyden çabuk sıkılmaları sebepli ilk fırsatta yine Mustafa 'nın dediği gibi motora geçiyorlar bizim grupta da varlar.
@Semih Cavdar abi bende senin modeldenim. 5 yıl kadar önce uyduruk bisiklet ile indiğim yerler şu an gözümde o kadar büyüdü ki adımımı bile atmadım. Yaş olarak sakatlanma durumunda iyileşmenin uzaması üzerindeki sorumluluklar falan sürekli aklıma geliyor vazgeçiyorum. En güzel tıfıl tıfıl orman yolunda sürüp sessiz bir noktada anın tadını çıkarıp dönmek oluyor.
Aşağıdaki videonun bir noktasında dediği gibi ne kadar koruma olursa olsun göz açıp kapayana kadar her şey olmuş oluyor. Kaza yaptığım dönemde ön tekerimin çarptığını ve yerde acı içinde uyandığımı hatırlıyorum.