Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

@Adil ÜNALDI abi herkes aynı düşünce ve fikri savunacak değil, yeter ki bu düşünce ve fikirlerimizi birbirimize karşı saygı çerçevesinde dile getirelim. Kimse kimseye şirin gözükmek zorunda da değil. Saygılar.

ANAYASA MADDE 26. – Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmî makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak yada vermek serbestliğini de kapsar.

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
Scudo
motorcular hata yapan araç sürücülerinin aynasını kırıyor.ben de tüm bisikletseverleri hata yapan araç sürücülerinin aynalarını kırmaya davet ediyorum.adımızı böyle duyuralım.:D

motorcular hata yapan araç sürücülerinin aynasını kırıyor.ben de tüm bisikletseverleri hata yapan araç sürücülerinin aynalarını kırmaya davet ediyorum.adımızı böyle duyuralım.:D
Yanarız hocam. :kyfmyrn:

• Beğen
Tepkiler: Clal
Motorcular aynayı kırdıktan sonra gazlayıp gidiyorlar. Bence biz doğrudan, içinde kafamız varken kask ile ön camı hedef alalım. Nasıl olsa kaçamayacağız bari şanımız yürüsün :)
super-nintendo-street_fighter_2.gif
Örnek resimde birinci hareketi ön cama yapacağız. Olur da cam kırılmaz ya da işler tersoya sararsa ikinci harakete geçiş yapıp "Sileyim mi Abi?" Diyerek R pozisyonu alırız.

• Beğen
Tepkiler: Muratcam
Hadi dediğini yaptık adamda yakaladı, o zaman napacaz, ben 36 yaşına gelmiş adamım bu saatten sonra dayak yiyemem ağrıma gider. Aynı zamanda çenem de platin ve platini çeneye sabitleyen vidalar var. 65 kiloyum adam yada adamlar( bu tür konularda hızlı çoğalma kabiliyeti yüksek bir milletiz 🤣)elinin yarısını sallasa yüzümü dağıtır. Mal canın yongası derler, öyle bir zopa atarlar ki, askerlik anısı gibi ömür boyu akıldan çıkmaz. 🤣😂 Çırpılmış yün gibi olurum. 🤣

40 derece havada araştırmadan 1 saat yol gidip aldığım iç lastikler hakkında düşünüyorum eski iç lastiklerim cst 700 x 25 bunlar benim bisiklete uyar mı ?

Dosyalar

• WhatsApp Image 2023-08-19 at 14.32.38.jpeg
    WhatsApp Image 2023-08-19 at 14.32.38.jpeg
    63,1 KB · Okunma: 20
Motorcular sanki melek. Berbat sürüyorlar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
bügün ultegra 6800 sol shiftırı söktüm içini tamamen dağıttım. Ama toplayamadım. Bir video bulup sonunda toparlayıp çalıştırdım. Sistemi anlamaya çalıştım . Genel çekiş sistemini kavradm ama parçaların bireysel yararlarını tam olarak anlayamadım. Bunu tasarlayan ve küçük sistemi kuran mühendislere saygı duydum açıkçası. Fiyatın pahalılğı yapılamazlığından kaynaklanıyor olmalı. Problemi çözdümya kafam rahatladı.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bugün iş dönüşü bir kediyi arabanın altında bir şeyle oynarken gördüm. Neyle oynuyor diye bakınca bu minik arkadaşımızla tanışmış olduk. Biraz hırpalanmış, açık yara veya kırık göremedim ama kanadının birini tam kullanamıyor ve sırt kısmında tüyleri biraz yolunmuş. Suyunu verip hafif duşla serinletince evin içinde köşe kapmaca oynayabilecek kadar kendine geldi. Böyle minik misafirleri seviyorum ama yemek, su vermekten öteye bir faydam dokunmuyor. Yara-bere, kırık-çıkık, tedavi işlerinden pek anlamıyorum. Daha beter ederim, canını yakarım diye ilişemiyorum. Cam balkonun camı açık, suyu, yemi var. Bakalım kurtulur inşallah.

308220 dosyayı görüntüle
Sol kanadını hala kullanamıyor. Hala vahşi ve çok ürkek, doğası gereği ben odadayken sıfır hareket ile kamufle olmaya çalışıyor. parmağımla dokunursam seke seke uzaklaşıp iki-üç sekişinde bir vik vik diye tatlı bir ses çıkarıyor. Bugün işten geldiğimde daha ona yaklaşmadan oda boyunca bir sağa bir sola gidip vikvikleyip sevimlilik de yaptı ama sanırım artık ayrılmalıyız. Bisiklete çamurluk almama sebep olan yere; suyun sürekli aktığı, ıslak toprağın ve haliyle solucan ve börtü böceğin olacağı, çalısı bol ve kedisiz alana bırakacağım. Onu bıraktıktan sonra vik vik edip arkamdan gelmeyeceği için bu onu son görüşüm olacak. Olur da bir gün yine karşılaşırsak o zaman da anca merhaba-merhaba, daha da fazla muhatap olmam :) 😢

Arcade severler Pendik de nostalji var..

Pendik atari salonu 30 yılı aşkın süredir devam ediyor 4 jeton 10 TL (kart geçer)

Pendik iş Merkezi Reflex ateri salonu
Marmaray durağı karşısı
Tekken Tag
Tecmo world cup 98
Street Fighter Ex2 Plus
Street Fighter 2 Champion Edition
Cruisn USA
PlayStation

Arcade severler Pendik de nostalji var..

Pendik atari salonu 30 yılı aşkın süredir devam ediyor 4 jeton 10 TL (kart geçer)

Pendik iş Merkezi Reflex ateri salonu
Marmaray durağı karşısı
Tekken Tag
Tecmo world cup 98
Street Fighter Ex2 Plus
Street Fighter 2 Champion Edition
Cruisn USA
PlayStation
Bilgisayara MAME adlı emülatör programı kurdum, çoğu eski jetonlu oyunu bilgisayarda çalıştırabiliyor, bende Xbox 360 gamepad de var ev konforunda atari keyfi yaşatıyor ama tam olarak atari salonu tadı olamıyor bence. Salona gidip oynayınca para verip aldığın jeton sınırlı oluyor, az jetonla çok oyun oynamak için kasıyorsun daha dikkatli oynuyorsun oyunun kurdu oluyorsun jeton az gitsin diye. Evde bilgisayara kurup oynadığında makine senin oluyor daha geniş daha gevşek oynayabiliyorsun, sırf bir oyuna 15 jeton atabiliyorsun beleş nasılsa ben genelde 3 jetondan sonra oyunu kapatırım ama bazen şeytan dürtüyor. Bir de "abi geçeyim mı" diyen çocukların yarattığı ambiyans evde olmuyor 😂

Evet arcade stick alıp evde oynayan çok var
Ama atari salonu havası farklı

Fightcade üzerinden online oynanıyor

Bugün hayatımda ilk defa pazar günü 7de kalkıp mudanyaya gittim. Sıcak bitirdi beni. Normalde hep akşam giderdim. Yetmezmiş gibi bir de hançerli köyünün yokuşu o kadar dikti ki. En küçük dişlideyken rubledeki zincir koruyucu kısım kırılmış. Sürekli zincir atıp durdu tırmanırken. Grupla buluştuğumda bir baktım o koruyucu parca kısmının ayağı kırılmış sallanıp rubleye sürtüyor, araya giriyor vs. Allahtan grupta zincir kaset tutucu ve ruble anahtarı vardı da sökebildim. Yoksa geri dönüşü 30 km elde gidecektik 😀 Bundan böyle turlara giderken ruble anahtarını da alacağım yanıma.

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
Screenshot_2023-08-20-18-14-35-643_com.brave.browser.jpg
Elimde bu bisikletin aynısından var.(fotoğraf bana ait değil) yıllar önce, mahalle arasında bir bisiklet dükkanından ikinci el almıştım. bisiklet memlekette jant boyunu vs... bilen veya fotoğraftan anlayabilecek eksper arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? Bisikleti toparlamak istiyorum. kadroyu kullanabilir miyim? forumda yeniyim bu arada hepinize selamlar

308338 dosyayı görüntüle
Elimde bu bisikletin aynısından var.(fotoğraf bana ait değil) yıllar önce, mahalle arasında bir bisiklet dükkanından ikinci el almıştım. bisiklet memlekette jant boyunu vs... bilen veya fotoğraftan anlayabilecek eksper arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? Bisikleti toparlamak istiyorum. kadroyu kullanabilir miyim? forumda yeniyim bu arada hepinize selamlar
Fotoğrafı biraz daha küçük ve daha puslu çekip ekran görüntüsü yaparak atsaydın daha iyi olurdu.
Ayrıca foruma hoşgeldin

Son düzenleme:
Fotoğrafı biraz daha küçük ve saha puslu çekip ekran görüntüsü yaparak atsaydın daha iyi olurdu.
Ayrıca foruma hoşgeldin

Bianchi speed 1000 eski kasa çoktan buldum bu arada bayağı komikti haha

Geri