Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Bisiklet kullanırken göğüs kamerası ile konuşmadan video çekip YouTube’da paylaşmayı düşünüyorum. Konuşmayınca sanki izleyen kişi kendisi sürüyormuş gibi hissediyor çünkü araç videolarında ben öyle hissediyorum hem de manzarayı çekmiş olurum. Acaba izlenir mi veya video paylaştıktan sonra burada paylaşım yapsam bu yasak mıdır bilgi verirseniz sevinirim.

Scudo
Bisiklet kullanırken göğüs kamerası ile konuşmadan video çekip YouTube’da paylaşmayı düşünüyorum. Konuşmayınca sanki izleyen kişi kendisi sürüyormuş gibi hissediyor çünkü araç videolarında ben öyle hissediyorum hem de manzarayı çekmiş olurum. Acaba izlenir mi veya video paylaştıktan sonra burada paylaşım yapsam bu yasak mıdır bilgi verirseniz sevinirim.
Ne yalan söyleyeyim ben boş muhabbet için takılıyorum bi çok vidyoya, bir de güzergahlar hakkında bilgiler almak için. Belki ben de giderim, geçerim ordan falan gibisinden. O yüzden sanırım konuşma olmayan bi vidyoyu izlemeyi pek tercih etmezdim.

Mevlana ile ilgili mesajımı şikayet eden veya şikayetsiz silen arkadaşlar, Google'da "mesnevi kabak hikayesi" diye bi arama yapın tavsiyem, o hikayeyi ben yazmadım.

Ben daha yok yokuş aşağı iniş videoları izliyorum o şekilde.
Ekranda gsp bilgileri de olursa tadından yenmiyor.
Tabi iniş tekniklerine dikkat ediyorum. İniş yaptığımda uygulamaya çalışıyorum.
Ne yalan söyleyeyim ben boş muhabbet için takılıyorum bi çok vidyoya, bir de güzergahlar hakkında bilgiler almak için. Belki ben de giderim, geçerim ordan falan gibisinden. O yüzden sanırım konuşma olmayan bi vidyoyu izlemeyi pek tercih etmezdim.

En çok da özcan güler videoları

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Ben o şekilde (az konuşmalı:) ) videolar yüklüyorum. Günün videosu konu başlığında da paylaşıyorum adminler tarafından bir uyarı almadım:) ben de arkaya müzik eklemiyorum özellikle yokuşlardaki zorlanmalarımı, kan, ter ve gözyaşımı seyirciler de hissetsin diye:)

Ekranda gsp bilgileri de olursa tadından yenmiyor
Son videoma gps bilgisi ekledim ama kendi açımdan o tarz videolar eklemek çok zor. Kameram gopro hero3 şarjı çok az gidiyor ben de powerbankle kullanıyorum sürekli, kablodan kaynaklı temassızlık oluyor kapanıyor arada. GPS verilerini ekleyebilmek için de sürüşün kesintisiz videosu olması gerekiyor ki gpx uzantılı dosyayla eşleştirebileyim. Başka yolu var mı bilmiyorum.

Bu kadar yazmışken youtube kanalım: (link) :):)

Bir ara laylaylom atıyordum bunlardan bir tanesi.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Bugün iş dönüşü bir kediyi arabanın altında bir şeyle oynarken gördüm. Neyle oynuyor diye bakınca bu minik arkadaşımızla tanışmış olduk. Biraz hırpalanmış, açık yara veya kırık göremedim ama kanadının birini tam kullanamıyor ve sırt kısmında tüyleri biraz yolunmuş. Suyunu verip hafif duşla serinletince evin içinde köşe kapmaca oynayabilecek kadar kendine geldi. Böyle minik misafirleri seviyorum ama yemek, su vermekten öteye bir faydam dokunmuyor. Yara-bere, kırık-çıkık, tedavi işlerinden pek anlamıyorum. Daha beter ederim, canını yakarım diye ilişemiyorum. Cam balkonun camı açık, suyu, yemi var. Bakalım kurtulur inşallah.

Misafir.jpg

14 Ağustos pazartesi akşamı saat 8'den sonra kaynarca istmarina arasında koşuya çıktım. Pendik marinadan sonra bisiklet yolu gibi gözüksün diye boyalı bir alan var. Hatta bir iç kısımda bir de yol kenarında iki tane yol var. Denize yakın olan yolda genç bir kaç arkadaş süratli bir şekilde bisiklet sürüyordu. Bu alanı bisiklet yolu olarak görüp bu kadar kontrolsüz bir alanda süratli bisiklet kullanmak tam bir çılgınlık gibi gözüküyordu. Kedi köpek yürüyüş yapan yetişkinler motorlar scooterlar ve en önemlisi ani hareketler yapan çocuklar vardı. O yolda bisiklet sürmek dışında bir çok şey yapılabilir diye düşünüyorum. Bizi bisiklet sürmek için buraya yönlendirenler bir çocuğa zarar geldiğinde ne tepki verir acaba

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
İlahi bizde bütün saçmalıklar bizim ülkemizde oluyor zannediyoruz!
308217 dosyayı görüntüle
Vaktiyle bizde de olmuştu. Cumhurbaşkanı kolları olmayan 2 engelli sporcuyu ağırlamış öncesinde tokalaşmak için el uzatmış sonrasında da çiçek uzatmışlardı. Maalesef tam o anların olduğu videoyu bulamadım, biraz da bulmak istemedim.

Tissot saat markası sponsorlardan birisi olduğuna verildiğini düşünüyorum ama tabi ki engelli bir sporcuya en azından bu tip bir hediye verilirken daha dikkatli olunmalıydı. Bir kaç sayfada daha ağır ve kırıcı yorumlar dalga geçenleri dahi gördüm. Zaten oralarda paylaşımlarını silmiş.

(link)

14 Ağustos pazartesi akşamı saat 8'den sonra kaynarca istmarina arasında koşuya çıktım. Pendik marinadan sonra bisiklet yolu gibi gözüksün diye boyalı bir alan var. Hatta bir iç kısımda bir de yol kenarında iki tane yol var. Denize yakın olan yolda genç bir kaç arkadaş süratli bir şekilde bisiklet sürüyordu. Bu alanı bisiklet yolu olarak görüp bu kadar kontrolsüz bir alanda süratli bisiklet kullanmak tam bir çılgınlık gibi gözüküyordu. Kedi köpek yürüyüş yapan yetişkinler motorlar scooterlar ve en önemlisi ani hareketler yapan çocuklar vardı. O yolda bisiklet sürmek dışında bir çok şey yapılabilir diye düşünüyorum. Bizi bisiklet sürmek için buraya yönlendirenler bir çocuğa zarar geldiğinde ne tepki verir acaba
Ülkemizdeki bisiklet yolu anlayışı, üzerinde bisikletle hız yapılabilmesine müsade edecek durumda değil sanıyorum. Dediğiniz gibi, yaya yoluyla içiçe olması sebebiyle ancak gezinti için üzerinde tıngır mıngır sürüş yapılabilecek seviyede. Sporcuların isteği ise emniyet şeridi misali yayayolundan kesin olarak ayrılmış anayol üzerinde motorlu taşıtlara kapalı ve hız yapılabilecek başka bir yol. şehiriçindeki bisiklet yollarında, yayalara yakın olan/uzak olan yerler için hız limiti var mıdır, kaçtır hiç bilmiyorum. Kurallar olsa da nasıl trafik kurallarına uymayan motorlu araç sürücüleri var ise aynı şekilde bisiklet sürücüleri de olacaktır, yayalar da olacaktır. Millet olarak biz var oldukça bunlar hep olacaktır. Bilmiyorum, bilmiyoruz, bilmiyorlar. Ama atalarımızın dediği gibi, ayıp olan bu değil.

Ülkemizdeki bisiklet yolu anlayışı, üzerinde bisikletle hız yapılabilmesine müsade edecek durumda değil sanıyorum. Dediğiniz gibi, yaya yoluyla içiçe olması sebebiyle ancak gezinti için üzerinde tıngır mıngır sürüş yapılabilecek seviyede. Sporcuların isteği ise emniyet şeridi misali yayayolundan kesin olarak ayrılmış anayol üzerinde motorlu taşıtlara kapalı ve hız yapılabilecek başka bir yol. şehiriçindeki bisiklet yollarında, yayalara yakın olan/uzak olan yerler için hız limiti var mıdır, kaçtır hiç bilmiyorum. Kurallar olsa da nasıl trafik kurallarına uymayan motorlu araç sürücüleri var ise aynı şekilde bisiklet sürücüleri de olacaktır, yayalar da olacaktır. Millet olarak biz var oldukça bunlar hep olacaktır. Bilmiyorum, bilmiyoruz, bilmiyorlar. Ama atalarımızın dediği gibi, ayıp olan bu değil.
Yaya yolu ile fiziksel ayrımı olan bisiklet yolları hadi neyse zil falan uyarıp geçiyoruz, gerçi bazıları için zil yok hükmünde, bu da ayrı mesele.
Ama yaya yolu ile fiziksel ayrımı olan Maltepe dolgu alan var iki bölüm, üstelik ordaki bisiklet yolu geniş de. Ama bizim vatandaşlar o yolu da yan yana 3-4 kişi kaplayıp yürüyo, çimlerden diğer tarafa geçse daha geniş yaya yolu var. Hatta isterse bol bol da çim alan var, koyun gibi yayılıp gezinmelerine çok da müsait.

@Spartiat abiyi ayın yazarları kısmında en tepede göremeyince garipsedim. Müthiş bilgi hazinesiyle her soru sorana yardım etmesiyle ve benim de sorduğum her soruya cevap vermesinden dolayı kendisine ayrı bir saygım vardı. Bu aralar forumda göremeyince merak ettim.

@Spartiat abiyi ayın yazarları kısmında en tepede göremeyince garipsedim. Müthiş bilgi hazinesiyle her soru sorana yardım etmesiyle ve benim de sorduğum her soruya cevap vermesinden dolayı kendisine ayrı bir saygım vardı. Bu aralar forumda göremeyince merak ettim.
Malesef eski üyeler ve abilerim. Eskisi kadar foruma rağbet etmiyor. Yada yeni nesil bisikletçi arkadaşların sohbet ve konulara bakış açısı onların görüşleriyle uyuşmuyor. Haliyle de sıkıcı geliyor olabilir
Dimi 😂
@hamlet2006 @necmeddin @mariokaldato abilerim.

Malesef eski üyeler ve abilerim. Eskisi kadar foruma rağbet etmiyor. Yada yeni nesil bisikletçi arkadaşların sohbet ve konulara bakış açısı onların görüşleriyle uyuşmuyor. Haliyle de sıkıcı geliyor olabilir
Dimi 😂
@hamlet2006 @necmeddin @mariokaldato abilerim.

@mariokaldato abi ng650 sine takas müşterisi bulamamanın verdiği kederle uğramaz oldu.
Kedi sever @hamlet2006 abimizin grand fondoya hoşortmanla katılmasına izin verilmediği için tüm bisiklet camiasına küsmüş.
Mr. bıyık @necmeddin abimizin de nerede olduğunu sadece Hamlet abimiz bilirdi. Ona da ulaşamıyoruz.

@mariokaldato abi ng650 sine takas müşterisi bulamamanın verdiği kederle uğramaz oldu.
Kedi sever @hamlet2006 abimizin grand fondoya hoşortmanla katılmasına izin verilmediği için tüm bisiklet camiasına küsmüş.
Mr. bıyık @necmeddin abimizin de nerede olduğunu sadece Hamlet abimiz bilirdi. Ona da ulaşamıyoruz.
@necmeddin abi eminim bisiklet + balık tutuyordur :)

Valla hiç biriyle tanışmadım, o kadar eski değilim forumda (kaydım eski olsa da aktif değildim uzunca bir süre), ama @necmeddin abi ara ara gelip galiba forumda bulunmadığı sürede yazılan tüm mesajları tek tek beğeniyor ve gidiyor. Ya da forumda necmeddin abi için özel oluşturulmuş ve sadece onun kullanabildiği toplu beğeni butonu var, olabilir mi?

Boş vaktim vardı bu gün zincirin çapraza düşmesi aynakol ruble oranları falan biraz hesap yaptım
36 52 Aynakol
11 32 11V Ruble
28 inch Lastik (kullanılan lastiğe göre %5 eksik fazla olabilir)
ile ilgili bi çizelge hazırladım belki merak eden ilgilenen olur. Belki bi daha önce forumda yapılmıştır gene de buralarda biyerde dursun.
AynakolRuble.JPG

Geri