Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Kemoterapi sonrası 5 senedir devam eden ve 6 ayda bir yapılan onkoloji kontrollerimin bugünden itibaren yılda 1 defaya döndüğüne sevindim. Artık 6 ayda bir yerine , yılda bir kere strese gireceğim :)

Çooooook geçmiş olsun efendim. Sağlıklı ömürler dilerim.

Harika haber. Adınıza çok sevindim.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Ben bizim milletin bazılarındaki hastalıklı,haset ruh halini inanın anlamıyorum.
Oh diyor zamanında evimi arabamı 300-350 bine aldım,şimdi 2 milyon oldu.Benim gibiler bundan sonra alamaz diye bu krizde seviniyor.Vicdanın da yok ,kafan da yok birader.Haberin olsun onlar satılmıyor da.

.

Son düzenleme:
SGK cinsiyet değiştirme operasyonu için 8 senedir katkı sağlıyor ama ben iki senedir diş kanal tedavisi için randevu alamıyorum.

Gün olur, alır başımı giderim,
Denizden yeni çıkmış ağların kokusunda.
Şu ada senin, bu ada benim,
Yelkovan kuşlarının peşi sıra.

Dünyalar vardır, düşünemezsiniz;
Çiçekler gürültüyle açar;
Gürültüyle çıkar duman topraktan.

Hele martılar, hele martılar,
Her bir tüylerinde ayrı telaş!...

Gün olur, başıma kadar mavi;
Gün olur başıma kadar güneş;
Gün olur, deli gibi...

Orhan Veli KANIK

Ben bizim milletin bazılarındaki hastalıklı,haset ruh halini inanın anlamıyorum.
Oh diyor zamanında evimi arabamı 300-350 bine aldım,şimdi 2 milyon oldu.Benim gibiler bundan sonra alamaz diye bu krizde seviniyor.Vicdanın da yok ,kafan da yok birader.Haberin olsun onlar satılmıyor da.

1.5m değerinde ev sahibiyim ve ev içinde borcumda yok. Yaklaşık 3.5 yıl once sıfır daire 450ye almıştım kredi ile. İş arkadaşlarım bu sene evlenicek ve ev alamıyorlar. Krediler çok yüksek ev almak için kredi çekse, 10yıl her ay 7000tl odeyemezler. üstelik o kredi ile 30yaşında bir daire alabiliyorsun. Kira bakıyorlar arkadaşlarım içinde çok üzülüyorum ve kendimi kötüde hissediyorum. Onlarda istediği gibi daire alsa, istediği gibi döşeyebilseler. 25 seneden fazla kiralik evlerde yaşarak büyüdüm ailemle. Babamın ve annemin çektiği zorluklar ve ev sahipleri bizi kovdular eve oğlum veya kızım gelcek bahanesiyle. Şimdi annem ve babamın borcsuz ev sahibi ve eşimle borçsuz ev sahibi olmak güzel bisey. Ekonomi düzelse, kredi faizleri dip yapsada arkadaşlarım ev sahibi olabilse.. Kira yerine kendime yatırım yapıyorum, ki son zamanlarda yatırım dahi yapamıyorum. Faturalar uçtu, markete girmekten nefret eder hale geldik.

. Ekonomi düzelse, kredi faizleri dip yapsada arkadaşlarım ev sahibi olabilse.

econominin düzeleceğine dair hiç bir ümidim yok. Gram kalması . Kredi faizleri dip yapsa anında ev fiyatları fırlar bu ülkede . 1 Haziran 2020 de krediler dip yaptı. O an 1 gecede 1 haftada ev sahipleri verdikleri sözden döndüler , ilanların fiyatları acayip arttı. Çoğu ilandan kaldırdı daha sonra iki katına koymak için . O kredileri müteahhitler çekip evleri birbirlerine sattılar .

Arap ülkelerinde. Nijerya’da falan koca koca ilanlar var 250.000 dolara vatandaşlık satıyorlar Türkiye den . 250.000 dolarlık gayrimenkul al sana kimlik verelim diyorlar . Avrupa’dan oradaN buradan Özellikle Ortadoğulu insanlar , Türkiye’den ev alma derdinde . Özellikle izmir gibi kıyı bölgeler .

nasıl bi hale geldiysek Ukrayna Rusya savaşında bizim para daha fazla değer kaybetti , bizim ekonomi daha çok darbe aldı . En çok Türkiye’de fiyatlar arttı enflasyon fırladı .

bırak ev almayı Ev kiralamayı eve bi tadilat tamirat bile yaptırtmak çok zorlaştı . Beyaz eşyası mobilya falan kafayı yemiş .
ÇıldıracaZzz çıldıracazzz. Yetmeyecek bide delirecezzz.

Daha bunlar iyi günlerimiz deniyor . hadi bakalım .

Bıktım artık şu kıştan ve saçma sapan her gün değişen hava sıcaklığından, yeter artık ne giyeceğimi şaşırıyorum. Kış ve soğuktan nefret ediyorum, keşke 12 ay ın 10 nu sıcak geçse.

• Beğen
Tepkiler: Burak B.
Uyuyamıyorum , sabah kalkacağım erken saati düşünüyorum , susadım . Keşke sabah daha erken kalksaydım. Sigara ve su içip yatağa geçip milli piyangonun bana çıkma hayalini kurup uyumayı deneyeceğim. Napalım gariban umudu…1 bilet 4 TL olmuş bu arada.hayalde mi kurmayalım ?

Rus-Ukrayna savaşı insanlığa dair hümanizm beklentilerimi çok azalttı. Dehşet üzgünüm....

Bize, şiddetle kendi ülkesinin evlatlarına delicesine sahip çıkacak bizden, akıllı ve liyakat sahibi kişilerden oluşmuş bir hükümet gerekiyor.

Ödeyeceğim gümrük vergileri gereksiz yerlere gidiyorsa ki gidiyor haram olsun diye düşünüyordum.

Geri