Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Ben bu kadar yetki ve gücün sahibi olup da bu kadar mağdur beceriksiz ve sorumsuz (sorumluluğun kendisi dışında herşey ya da herkesin olabileceği şekilde masum) bir hükümet görmedim.. hala suçu millete atıyorlar ve millet de buna inanıyor... Hala suç bizde.(?) Pardon? Bu ülkenin Cumhurbaşkanı, ekonomi bakanı, aile ve politikalar bakanı, iç işleri bakanı, sağlık bakanı, üniversite rektörleri, meclis, kamu yetkilileri ve binaları, falan fişmekan.. bunlar ne iş yapar? Her biri aynı zihniyetin ürünü, adamı, uşağı, köpeği vs vs...

Çok güzel kapaklardan biri ...İzleyin, sadece bir şey için örnek bu..

Diğeri de bu..

bizim ülkeye çok yakıştırıyorum.. ister hakaret anlayın ister teşbih.. hakaret anlayanlar için de , aziz nesin in mahkeme savunması yaptığı bir olay var.. Onu okuyun.. Milletin belgeli şekilde % kaçının ne olduğu ortaya çıkmış oluyor..

Gazze diye ağlayanlar,aloo hey? Size diyorum, 6 şehit ve daha fazlası var.. hadi buyrun, meydan sizi bekler..

Scudo
Artık bıktım mevsimi mevsiminde yaşayamamaktan. Ocak ayına gireceğiz havalar sanki yaz gibi sıcak nedir. Kışın buz gibi yazın da sıcak olsun istiyorum. Şuanda atlet ile oturuyorum.

Bugün cezaevinde görevliydim.
İnfaz koruma memuru:- Ağabey, bizim mahkumlar sürekli gir-çık yapan profesyoneller. Öyle 1-2 yıl yatarı olanların hepsi denetimli serbestlikten salıverildi. İçerdekiler için burası evleri gibi.Tahliye olsalarda bir süre sonra yeniden dönüyorlar- dedi...

Renki ve ışıklı şeyleri bazı arkadaşlarımız lgbt olarak kabul ediyordu.Ben şimdi bu oyunu oynuyorum.Bu da mı lgbt oluyor :koptum:

Ghostrunner_2023.12.25-02.12.23.png

• Beğen
Tepkiler: makaram
Sabah sabah matematik dersi mi olur? Hiç gidesim yok :/

Sabah sabah matematik dersi mi olur? Hiç gidesim yok :/
Sabah saat 8'de diferansiyel denklemler dersim vardı Pazartesi sabahları, Pazar gecesi sabaha kadar oturup derse gidip uyurdum. Sınıf yaklaşık 120-130 kişiyi bulurdu alttan alanlar bol olduğu için, ben de arkadalarda kaynardım ki zaten hoca da çok umursamıyordu. Ta ki bi gün gördüğüm kabusun sebebine haykırarak uyanana kadar. Hoca dönüp; "Uyuyacaksanız gelip de kalabalık etmeyin, söyleyin bana yok yazmayacağım" dediydi :) Hey gidi günler be, 12 sene geçmiş üstünden daha dün gibi..

Sürüş yaparken önceden çizilmiş rota veya gidilecek yer belirterek canlı olarak eğim gösteren bir uygulama var mı? Yani Garminlerdeki gibi ne kadar tırmanmışım, eğimin hangi aşamasındayım ve ne kadar eğim kaldı diye grafik halinde görmek istiyorum. Bildiğiniz bir program var mı acaba? Ayrıca kadans ve hız sensörü ile birlikte çalışırsa çok sevinirim.

Evet içimden geçen düşünceler bunlar. Bisiklete yaptığım harcamayı azaltmaya çalışıyorum 😀

• Beğen
Tepkiler: Eray BAYĞAR
Sabah saat 8'de diferansiyel denklemler dersim vardı Pazartesi sabahları, Pazar gecesi sabaha kadar oturup derse gidip uyurdum. Sınıf yaklaşık 120-130 kişiyi bulurdu alttan alanlar bol olduğu için, ben de arkadalarda kaynardım ki zaten hoca da çok umursamıyordu. Ta ki bi gün gördüğüm kabusun sebebine haykırarak uyanana kadar. Hoca dönüp; "Uyuyacaksanız gelip de kalabalık etmeyin, söyleyin bana yok yazmayacağım" dediydi :) Hey gidi günler be, 12 sene geçmiş üstünden daha dün gibi..
Sınav sabahın köründe olunca, yatarsam kalkamayacağımı bildiğimden bütün gece yatmayıp, sonra metrobüste tesadüfen boş koltuğa denk gelince uykuya yenik düşüp o koltukta metrobüsün son durağına kadar gitmeye ve bu sebeple sınavı kaçırmaya kaç puan peki?

Bisiklete uzun bir süre ara vereceğim. Bir yıl sonra tekrar başlamayı düşünüyorum. 😂😂

Bisiklete uzun bir süre ara vereceğim. Bir yıl sonra tekrar başlamayı düşünüyorum. 😂😂
03487ecb-f903-42ae-a469-032fe41ceb20.jpeg

Ne yani bunca satırlar dolusu teknik yazışmalar,alet edavat paylaşımları bunun içinmiydi :ckkmk: şaka bir tarafa sağlıkla ilgili vaya hayata dair radikal bir durumsa herşey bir kenara.

Ne yani bunca satırlar dolusu teknik yazışmalar,alet edavat paylaşımları bunun içinmiydi :ckkmk: şaka bir tarafa sağlıkla ilgili vaya hayata dair radikal bir durumsa herşey bir kenara.
Yok yok merak etmeyin 😅 yeni yıla ne kaldı şurada.

Bu yılda her sene olduğu gibi hayatımın en güzel senesini geçirdim. Herkese mutlu yıllar =D

Güzel setup ama geliştirilebilir. Kablolar gizlenebilir, çok daha temiz bir görüntü elde edilebilir. Ekranların panel farkından gözüm kanadı yalnız. Beni çok rahatsız ederdi şahsen.

Benim masanın altı böyle. Belki fikir verir.
312966 dosyayı görüntüle
Sırt kısımında duvar vs olmadığı için o kadar kablolamayı yapamıyorum ancak yan taraftan elektrik hattını taşıyıp alt tarafa file gereceğim.
Görseli atma sebebim aslında mx 400 içindi.
Ekranlardan 2.si yalnızca film izlemek için kullanıldığından dolayı renk ayarları o şekilde paneller aynı.

• Beğen
Tepkiler: makaram
Marketlere bisiklet sokma konusunda kafalar bir hayli karışık sanırım, Migros'ta paten ile girilemez uyarısı vardı baktım bağlanabilecek bir demir de var kitledim dışarı, Çağrı ve Şok'ta hiçbir yer yok kilidi takabileceğim, dur bir dalayım dedim, kimse birşey demedi ve sanırım neden bazı marketlerde çift kapı var çözdüm elimde bisiklet ile çift kapıdan geçmek imkansız olurdu en azından bisikletin içine etmeden.

500 metre içinde a101, çağrı, Migros, şok ve Hakmar var keşke hepsinin online sitesinde fiyatları görünse de gezmek zorunda kalınmasa.

Son düzenleme:
Geri