SerdarCYCoo2Bursa
Jiroskopik Kararlılık
- Tepki
- 3.367
- İsim
- Serdar
- Başlangıç
- 2009—10
- Bisiklet
- Pinarello
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Ben bu kadar yetki ve gücün sahibi olup da bu kadar mağdur beceriksiz ve sorumsuz (sorumluluğun kendisi dışında herşey ya da herkesin olabileceği şekilde masum) bir hükümet görmedim.. hala suçu millete atıyorlar ve millet de buna inanıyor... Hala suç bizde.(?) Pardon? Bu ülkenin Cumhurbaşkanı, ekonomi bakanı, aile ve politikalar bakanı, iç işleri bakanı, sağlık bakanı, üniversite rektörleri, meclis, kamu yetkilileri ve binaları, falan fişmekan.. bunlar ne iş yapar? Her biri aynı zihniyetin ürünü, adamı, uşağı, köpeği vs vs...
Çok güzel kapaklardan biri ...İzleyin, sadece bir şey için örnek bu..
Diğeri de bu..
bizim ülkeye çok yakıştırıyorum.. ister hakaret anlayın ister teşbih.. hakaret anlayanlar için de , aziz nesin in mahkeme savunması yaptığı bir olay var.. Onu okuyun.. Milletin belgeli şekilde % kaçının ne olduğu ortaya çıkmış oluyor..
Gazze diye ağlayanlar,aloo hey? Size diyorum, 6 şehit ve daha fazlası var.. hadi buyrun, meydan sizi bekler..
Çok güzel kapaklardan biri ...İzleyin, sadece bir şey için örnek bu..
Diğeri de bu..
bizim ülkeye çok yakıştırıyorum.. ister hakaret anlayın ister teşbih.. hakaret anlayanlar için de , aziz nesin in mahkeme savunması yaptığı bir olay var.. Onu okuyun.. Milletin belgeli şekilde % kaçının ne olduğu ortaya çıkmış oluyor..
Gazze diye ağlayanlar,aloo hey? Size diyorum, 6 şehit ve daha fazlası var.. hadi buyrun, meydan sizi bekler..