Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
2012 den beri aynı seti kullanıyorum, "microsoft wireless keyboard 800", birkaç vidası eksik ama yola devam ediyoruz. Umarım ömrü bir 10 sene daha sürer :harika:
photo_2023-12-22_11-54-38.jpgphoto_2023-12-22_11-54-32.jpg

Arka aydınlatması yok sanırım bunun space tuşu üstünde simgesini göremedim.

Aslında en güzeli dokunmatik yüzeyli bir klavye ama bin TL de klavyeye vermek saçma geliyor 370 TL bile içime oturdu.

images

Bunları da belli bir ebatta tutabilmek için sayısal kısmını kırpıyorlar bir de numpad çok enerji çekiyor diye yine aydınlatmadan feragat ediyor üretici.

Son düzenleme:
Arka aydınlatması yok sanırım bunun space tuşu üstünde simgesini göremedim.

Aslında en güzeli dokunmatik yüzeyli bir klavye en güzeli ama bin TL de klavyeye gitmek saçma geliyor 370 TL bile içime oturdu.

images

Bunları da belki bir ebatta tutabilmek için sayısal kısmını kırpıyorlar bir de numpad çok enerji çekiyor diye yine aydınlatmadan feragat ediyor üretici.
Bunu 250TL iken hatırlıyorum. Logitech farelerin tuşları çok sık bozuluyor.

Hava durumu güzel diye çıktım ama ıslanmış geri döndüm 30"yağmurda sürdüm güzel di bence Screenshot_2023-12-22-15-41-29-013_com.xiaomi.wearable.jpg
Şu martılar…Ters yönden gelip insanlara arkadan çarpıyorlar.Geçen ay bir adama çarpıp yere düşürdü adam kafasını kaldırım taşına vuruyordu az daha.İki gün önce de babama arkadan çarpmış .Yüz üstü yere düşmüş.Kolları kanamış,dizi soyulmuş ,yüzünden yaralanmış.Ne yapmalı bu İstanbuldaki martıları.Ben çözemedim.Balyozu alıp gece kırmak mı lazım ortadan ikiye anlamadım.😡
Bence trafiğe çıkarılmamalıdır hem martı hem elektrikliler ya çocuk ya ihtiyar sürüyor şerit, kaldırım ,ters yön , kırmızı ışık vs.her türlü kural ihlali var ama işlem yapan yok 😡🤬🤬🤬🤬

Vallahi son 1,5 aydır ne durumda ortalık hiç bir fikrim yok.

Son 20 gündür de İsntabul'da yurt dışına gidecek bir makine kurulumuna gittik sabah 8 akşam 21-22de çık pazar günü dahil aynı şekilde çalışınca feleğim şaştı. Dün sabah geldik aynı tempo Denizli'de işe devam derken, haftaya da Tekirdağ Çorlu'ya revizyona gideceğimiz öğrendim. Mayıs ayında sürüş yaparken leyleği havada görmüştüm "yaza gezeceğim herhalde" diyordum aylarca evde oturdum işe bir girdim gezmelere doyamadım. Bir sıkıntı çıkmazsa mayıs haziran gibi ilk yurt dışı deneyimi için şahane bir yer olan Irak'a ardından da Ürdün 'e gideceğiz bu aradaki sürede 3 kere daha İstanbul'a gitme durumumuz var. Vardiyasız iş diye sevinirken 1 ay hastalıklardan dağlara bisiklete vakit ayıramadım. Şimdi de tüm işlerin sıkışması ile curcuna olmuş durumda. Aslında işlerin sıkışma sebebi 2 patronun saçma sapan teslim süresi vermesi kaynaklı 10 günde bitecek işe 5 gün demişler. Sonra teslim tarhilerinin de öne çekilmesi ile kaos başlıyor.

Size de buradan yazayım. Denizli'deki hiç bir mağaza 2.el satış yapmıyor yapıyorsa da maalesef üst modeller mevcut. Ben olsam yazdıklarınız öncelik triban 500 veya 520 modeline sonrasında da carraro ya bakardım. Şahsen markanın farklı modelleri ve markadan dolayı corelli ve kron modellerine sıcak bakmıyorum. Kron 'un en güzel bisikleti Gürkan Genç için ürettikleri.

Genelde tek renk veya kapalı kullanıyorum ama bende de var o yanar döner moddan
Hocam uzun süre geçtiği için şehir bisikletine döndüm ve Triban Fit 3 ya da Corelli Fit Bike 1.0 arasında kaldım bu ikisinden birini 1 hafta içinde almış olacağım internet üzerinden ikinci el şeklinde. Yüksek ihtimal corelli olacak giib duruyor.

Hocam uzun süre geçtiği için şehir bisikletine döndüm ve Triban Fit 3 ya da Corelli Fit Bike 1.0 arasında kaldım bu ikisinden birini 1 hafta içinde almış olacağım internet üzerinden ikinci el şeklinde. Yüksek ihtimal corelli olacak giib duruyor.
Corelli fit 1 var bende. Kalın lastik desteklemiyor. Max 28 o da zor bela. Konfor anlamında sıkıntı yaratıyor şehir içinde. Bu durum aklınızda olsun seçim yaparken.

• Beğen
Tepkiler: Sinyor
ne değişik insanlar var yahu şu hayatta.

bir gün markete girdim, kasiyer ile bir tanesi hafiften tartışıyordu. karpuzları çoğu yer gibi üzerine ince bir film sarıp satıyorlardı ki üzerine toz vs konmasın.

denyonun bir tanesi ben niye bu naylon için para ödüyorum diyor. 5 gram streç film için kasiyerle tartışıyor. dengesiz herkes senin gibi ilk çağda yaşamıyor, hijyen için koyuyorlar onu.

geldiğimiz noktada böylelerinin olması garibime gidiyor.

dengesiz.

• Hahaha
Tepkiler: ali_ihsan21
Bunu kullanan oldu mu ? Çok iyi bir yapıştırıcıymış🤔

(link)

Bunu biraz açıklar mısın? Ben RGB klavye kullanıyorum. LGBT ile nasıl bir alakam var? Işık=Cinsel tercih mi oluyor?
Çiçek gibi engel yemişim sanırım 😊

Güzel setup ama geliştirilebilir. Kablolar gizlenebilir, çok daha temiz bir görüntü elde edilebilir. Ekranların panel farkından gözüm kanadı yalnız. Beni çok rahatsız ederdi şahsen.

Benim masanın altı böyle. Belki fikir verir.
1703278619736.png

Corelli fit 1 var bende. Kalın lastik desteklemiyor. Max 28 o da zor bela. Konfor anlamında sıkıntı yaratıyor şehir içinde. Bu durum aklınızda olsun seçim yaparken.
Şehir içi ön amasörlü mü almalıyım yoksa amasörsüz mü? Sürekli kaldırıma atla zıpla yapmayacağım.

Konu dışı ama çok kaliteli fön makinası arayanlara ilaç gibi gelecek bir tavsiyem var .Bu fön makinası tamamen yerli üretim ve ben kendim kullanıyorum çok memnunum.Eminönünde fiyatı 1000 lira .İsteyenler bana ulaşabilir.

(link)

Şehir içi ön amasörlü mü almalıyım yoksa amasörsüz mü? Sürekli kaldırıma atla zıpla yapmayacağım.
Ben olsam amortisör olmayan bisiklet alırdım. 40 mm lastik ile çok güzel olur. Hem konfor hem hız birlikte.

Geri