Uzun bir süredir forumdan ve bisikletten uzak kaldım. Ülkenin durumu malum, her şey ateş pahası, ihtiyaçlara ulaşmak konforunuzdan, yiyip içtiklerinizden, giyimden ve bir çok kalemden fedakarlık gerektiren seviyelere geldi. Bisiklet fiyatları, aksesuarları, giyim vs inanılır gibi değil. İki bisiklet askı da 6 senedir duruyor, o günler de yurt dışı ve içinden bir çok malzeme alıp atmışım kenara, şu an bir kaçını almak için bile büyük meblağlar ödemek gerekiyor. o günler alırken hiç zorlandığımı hatırlamıyorum. şu an kırk kere düşünürdüm sanırım. Gençler hangi sporu yapacak bu pahalılıkta, bisiklet artık çok lüks sınıfına girmiş, yazık gerçekten yazık, ekonomiyi bilirim diyenlerin icraatları ile gelinen durum çok acı. Böyle bir pahalılığa ben şahsen 55 yıllık hayatım da görmedim şahit olmadım. Spor yapamayan, eğlenemeyen, konserlere gidemeyen, istediği gibi giyinemeyen, yiyip içemeyen, tiyatro, sinemadan mecburen uzak kalan bu nesil ne yapacak, nasıl sağlıklı bireyler olacak. Nasıl bir akıl tutulması yaşıyoruz, durumdan şikayetçi olmayanlar da var, şikayet ettiğin de eskiyi hatırlatan, ben de onlara diyorum ki, eskiden nasıl bir hayatın vardı da bir buzdolabı, bir çamaşır makinesini bile lüks görüp o yıllar yoktu deyip şükrediyorsun, ne yedin ne içtin nereler de yaşadın da bu gün bir kahve bir kek yiyenlere gidip yemesinler diyebiliyorsun. Şu zihniyetin getirdiği durum ve acı tablo yıllarca düzelecek gibi değil, peki hadi biz yaşı ilerlemişleri geçtim, gençlerden çalınan bu yılların hesabını kim verecek?