Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Yakında yol bisikleti alabilirim ve size önümdeli 2 seçeneği soracağım
sizce;
1 + mosso 790 pro 8.2 lg 105 set 23 bin tl
2- salcano xrs001 full karbon tiagra set 8.4 kg
hangisç daha mantıklı salcano nerdeyse 0 ve mosso aliminyum kadro. bir de salcano 28 bin tl

Sanırım 2 yıldır foruma girmiyorum ve bisiklete ara verdim.

Son dönemde gördüğüm saçma sapan 2.el bisiklet fiyatlarını anlamaya çalışıyorum, ancak henüz başarılı olamadım.

2 yıl önce 30 bin tl’sına satılan bisikletin 2.eline, 150-170 bin tl isteyen arkadaşlara buradan selamlarımı iletmek istedim. Umarım aklınızı kaçırmadan önce kendinize gelirsiniz!

15 kg. Alu bisiklete bile 60-70 bin tl yazan var. Allah akıl fikir vermeli!

Buna benzer bir olaya geçenlerde tanık olduk. İşyerimin olduğu çarşıdaki bir mağaza çalışanı, mağazanın önünde beklerken oradan geçen bir kadına laf atmış. Kadının eşi savcı olduğu için adam tutuklandı ve cezaevine kondu :)

Bu ülkede onbinlerce kadın, bırakın sözle tacizi, cinayete teşebbüse varan fiziksel şiddete maruz kalıyor ancak olayın failleri (eş, eski eş, baba, kardeş vs.) hakim karşısına çıktığında "adli kontrolle" serbest bırakılıyor ve ellerini kollarını sallaya sallaya aramızda dolaşabiliyorlar. Adaletin tecelli etmesini istiyorsak hakim, savcı olmamız gerekiyor herhalde.

Evimin yakınlarında koştuğum bir parkur var. Biraz yokuş koşup sonra müstakil evlerin olduğu, belediyenin daha temiz baktığı sokaklardan sahile kadar koşuyorum. 1 hafta boyunca koşmuştum dağ tepe. İnişlerde de aynı doktorlar caddesini kullanıyorum.

Bir sabah bir adam bahçesinin kapısından çıktı elinde köpeği ile " bir daha bu saatte buradan koşarak geçme " dedi. Nedenini sordum " insanlar rahatsız oluyor " dedi. " Tek ev sizsiniz " ama dedim ." Geçme kardeşim ben rahatsız oluyorum köpeğim rahatsız oluyor " dedi . Güldüm bende . Sonucunda " sen benim kim olduğumu bilmiyorsun " dedi. Bilsem neyin değişeceğini sordum . Hakimmiş . En sonunda da " sana nefes aldırmam da ben " deyip gitmişti.

Gücüme giden bir durum olmadı. Belediyenin bu insanların yaşadığı yere bu kadar önem vermesinin bundan kaynaklı olduğundan sanırım. Sokakta yerde izmarit bulamazsınız . Gezip gözlemledim geceleri çöp arabası gelmez.

Toplumun her kesiminde var böyle kitapsızlar. Kitabın pek bir önemi yoktur ya bunlar için. Ne oldum budalası hepsi .

Evimin yakınlarında koştuğum bir parkur var. Biraz yokuş koşup sonra müstakil evlerin olduğu, belediyenin daha temiz baktığı sokaklardan sahile kadar koşuyorum. 1 hafta boyunca koşmuştum dağ tepe. İnişlerde de aynı doktorlar caddesini kullanıyorum.

Bir sabah bir adam bahçesinin kapısından çıktı elinde köpeği ile " bir daha bu saatte buradan koşarak geçme " dedi. Nedenini sordum " insanlar rahatsız oluyor " dedi. " Tek ev sizsiniz " ama dedim ." Geçme kardeşim ben rahatsız oluyorum köpeğim rahatsız oluyor " dedi . Güldüm bende . Sonucunda " sen benim kim olduğumu bilmiyorsun " dedi. Bilsem neyin değişeceğini sordum . Hakimmiş . En sonunda da " sana nefes aldırmam da ben " deyip gitmişti.

Gücüme giden bir durum olmadı. Belediyenin bu insanların yaşadığı yere bu kadar önem vermesinin bundan kaynaklı olduğundan sanırım. Sokakta yerde izmarit bulamazsınız . Gezip gözlemledim geceleri çöp arabası gelmez.

Toplumun her kesiminde var böyle kitapsızlar. Kitabın pek bir önemi yoktur ya bunlar için. Ne oldum budalası hepsi .
Kim miş o hakim arkadaş Samet ? Biz takım halinde orada bir geçelim bakalım 😎

Avi doktorlar sitesine şok market tarafından çıkınca . Eski barajın yanındaki dik yokuşun bitiminde ki ev. Geçiyorum sürekli bir problem olmuyorda hoş değil böyle konuşması.

hatta geçerken askerdeki gibi yüksek sesle ''yaylalar yaylalar' türküsü eşliğinde geçmeli bu herifin evinin önünden:acpsnr: Baktınız olay çirkinleşiyor,hakim bey bu ülkeyi yıkmaya kimsenin gücü yetmez,bayrak inmez ezan dinmez muhabbeti yapıp oradan uzamalı:komik:

Kadıköy rıhtımda bisiklet sürerken yanımdan geçen Bursa plakalı araçtaki bir serseri küfür etti bağırarak.Bunlar bştmeyecek herhalde .Amip gibi tek hücreli bu canlılardan her yerde var.

Son düzenleme:
Kendi halkından korkan devletler ligine de girdik hayırlısıyla: Rusya, Çin, Kuzey Kore, Venezüella, Türkiye...

316713 dosyayı görüntüle

Burada bir korku yok. Geçmiş zamanda yaşanılan tecrübe var. Miting için gösterilen bir dünya yer varken neden taksim diye sorarım bende. Bir taraf olmak istemiyorum ama akıllı olmak lazım. Geçmişten ders almak lazım. Amacın gerçekten bayram kutlamak ise gidip Yenikapı da kutlamanı yaparsın sorunsuz dağılırsın. Aşırı solcu kesmin aylardır taksim çağırısına terör örgütü grupların da sessiz kalacağını ve orada olmayacağını mı düşünüyorsun? Kimse kusura bakmasın olaylarda yaralanan polislerimize yazık. Keşke o kendini bilmez gruplara daha fazla güç uygulasalardı diye düşünmeden edemiyorum. Düşüncelerimiz farklı olabilir size de saygı duyuyorum. Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: Eray BAYĞAR
Burada bir korku yok. Geçmiş zamanda yaşanılan tecrübe var. Miting için gösterilen bir dünya yer varken neden taksim diye sorarım bende. Bir taraf olmak istemiyorum ama akıllı olmak lazım. Geçmişten ders almak lazım. Amacın gerçekten bayram kutlamak ise gidip Yenikapı da kutlamanı yaparsın sorunsuz dağılırsın. Aşırı solcu kesmin aylardır taksim çağırısına terör örgütü grupların da sessiz kalacağını ve orada olmayacağını mı düşünüyorsun? Kimse kusura bakmasın olaylarda yaralanan polislerimize yazık. Keşke o kendini bilmez gruplara daha fazla güç uygulasalardı diye düşünmeden edemiyorum. Düşüncelerimiz farklı olabilir size de saygı duyuyorum. Saygılar.
Güçlü devlet böyle önlemler almaz, anayasada da yazdığı gibi insanlar istedikleri yerde kutlama eylem yapabilir. Bu düşünceler çok eskiden beri modern toplumlarda içselleştirilmiş şeyler bu çağda hala bunu konuşuyor olmamalıyız ki, ileri gidebilelim

Uzun bir süredir forumdan ve bisikletten uzak kaldım. Ülkenin durumu malum, her şey ateş pahası, ihtiyaçlara ulaşmak konforunuzdan, yiyip içtiklerinizden, giyimden ve bir çok kalemden fedakarlık gerektiren seviyelere geldi. Bisiklet fiyatları, aksesuarları, giyim vs inanılır gibi değil. İki bisiklet askı da 6 senedir duruyor, o günler de yurt dışı ve içinden bir çok malzeme alıp atmışım kenara, şu an bir kaçını almak için bile büyük meblağlar ödemek gerekiyor. o günler alırken hiç zorlandığımı hatırlamıyorum. şu an kırk kere düşünürdüm sanırım. Gençler hangi sporu yapacak bu pahalılıkta, bisiklet artık çok lüks sınıfına girmiş, yazık gerçekten yazık, ekonomiyi bilirim diyenlerin icraatları ile gelinen durum çok acı. Böyle bir pahalılığa ben şahsen 55 yıllık hayatım da görmedim şahit olmadım. Spor yapamayan, eğlenemeyen, konserlere gidemeyen, istediği gibi giyinemeyen, yiyip içemeyen, tiyatro, sinemadan mecburen uzak kalan bu nesil ne yapacak, nasıl sağlıklı bireyler olacak. Nasıl bir akıl tutulması yaşıyoruz, durumdan şikayetçi olmayanlar da var, şikayet ettiğin de eskiyi hatırlatan, ben de onlara diyorum ki, eskiden nasıl bir hayatın vardı da bir buzdolabı, bir çamaşır makinesini bile lüks görüp o yıllar yoktu deyip şükrediyorsun, ne yedin ne içtin nereler de yaşadın da bu gün bir kahve bir kek yiyenlere gidip yemesinler diyebiliyorsun. Şu zihniyetin getirdiği durum ve acı tablo yıllarca düzelecek gibi değil, peki hadi biz yaşı ilerlemişleri geçtim, gençlerden çalınan bu yılların hesabını kim verecek?

@MuratHan, değerli üyemizi yeniden aramızda görmek sevindirici.Yarış sezonu da başlamışken ülkemizin nahoş gerçeklerinden biraz kafamızı kaldırıp keyif alacağımız zamanlar geçirmek dileğiyle...

Geri