Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

(link)
İnterrail ile Avrupa'yı trenle gezmek için harika bir fırsat...

Scudo
Samsun'dan bisikletimi otobüse atıp Rize - Ardeşen'e gidip oradan Kaçkar'a tırmanmayı düşünüyorum. Toplam rota 72 km 2900 irtifa kazanacağım, değişiklik gösterebilir. Gece 22:00 civarı otobüs bileti alıp sabah gün doğmadan Ardeşende olmayı planlıyorum . Gün doğumuna yakın yola koyulmayı, aynı günde inişe geçmeyi düşünüyorum. Akşamda geri Samsun'a . Zor geliyordu bu rota ama buradan 2 arkadaş yaptı . Zorlanmadıklarını söylemişlerdi tırmanırken ve birince katlanır bisiklet vardı. Bu rotayı görmeyi çok istiyorum. Rotayı google earth ile çizdiğimde toplam 2900 metrede olacağımı göstermişti. Yolun iniş çıkışlı olmadığını düşünüyorum.

(link)

Samsun'dan bisikletimi otobüse atıp Rize - Ardeşen'e gidip oradan Kaçkar'a tırmanmayı düşünüyorum. Toplam rota 72 km 2900 irtifa kazanacağım, değişiklik gösterebilir. Gece 22:00 civarı otobüs bileti alıp sabah gün doğmadan Ardeşende olmayı planlıyorum . Gün doğumuna yakın yola koyulmayı, aynı günde inişe geçmeyi düşünüyorum. Akşamda geri Samsun'a . Zor geliyordu bu rota ama buradan 2 arkadaş yaptı . Zorlanmadıklarını söylemişlerdi tırmanırken ve birince katlanır bisiklet vardı. Bu rotayı görmeyi çok istiyorum. Rotayı google earth ile çizdiğimde toplam 2900 metrede olacağımı göstermişti. Yolun iniş çıkışlı olmadığını düşünüyorum.

(link)
Ridewithgps uygulamasına göre rota tek yön 55 km ve 2370 elevation var. Ortalama eğim deniz seviyesinden zirveye kadar 3,8. Yani tırmanış olarak kolay bir rota. Manzara ve doğal güzellik olarak eminim ki çok güzeldir. Yolun açık olsun abi şimdiden.

Ridewithgps uygulamasına göre rota tek yön 55 km ve 2370 elevation var. Ortalama eğim deniz seviyesinden zirveye kadar 3,8. Yani tırmanış olarak kolay bir rota. Manzara ve doğal güzellik olarak eminim ki çok güzeldir. Yolun açık olsun abi şimdiden.

Saat 13 e kadar tırmanırım diye düşünüyorum . 55 km 2300 elevasyon çok değil gibi zaten. Biraz gezip akşamına hemen geri dönüş .

Sunucular dışarıya taşınmış oh oh herkese benden çay.

Az önce aklımdan "acaba arabaların dikiz aynalarındaki kör nokta sensöründen bisikletin bir yerine monte edilemez mi?" fikri geçmişti. Ama çoktan benzerlerinden yapmışlar bile.
Düşünsenize büyük bir cisim yaklaştığında uyarı verecek. "Komtan Logar, bir cisim yaklaşıyor efendim" :ssrtcbya:.

Az önce aklımdan "acaba arabaların dikiz aynalarındaki kör nokta sensöründen bisikletin bir yerine monte edilemez mi?" fikri geçmişti. Ama çoktan benzerlerinden yapmışlar bile.
Düşünsenize büyük bir cisim yaklaştığında uyarı verecek. "Komtan Logar, bir cisim yaklaşıyor efendim" :ssrtcbya:.
garminin radarı aynı işi yapıyor aslında
Dns oturması tabirini ilk kez duyuyorum :D

Alt tarafı 1 ay yattık diye Avrupa yakası boğaz hattındaki bütün lokal lejantlarım gitti.. efkarlıyım… :)

• Beğen
Tepkiler: Osmangazi43
Akşam sürüşlerinin keyifi bir ayrı oluyor nedense.

• Beğen
Bisikletimin borcunu ödemeyi bitirdiğimden beri almak istediğim şeylere bakıp duruyordum. Yok bunu alayım yok şunu alayım diye hayaller kuruyordum. Bu sürekli bir alma isteği kredi kartı ile birleşince daha da korkutucu oluyordu. Bir an durdum düşündüm. Niçin elimdekiler ile yetinemiyorum ? Ne zamandan beridir alışveriş yapmak benim için bir zevk oldu ? Eskiden eğlenmek için alışveriş yapan insanları gördüğümde garipserdim, şimdi bir bakmışım bilgisayarımın başında alışveriş yapıyorum. Bisikletime binip gezip tozmak ve spor yapmak varken yok bisikletime yeni parçalar çamurluklar süsler bakıyorum. Bunu fark ettiğimde adeta masumiyetimi kaybettiğimi hissettim...

Bisikletimin borcunu ödemeyi bitirdiğimden beri almak istediğim şeylere bakıp duruyordum.

"Borç yiğidin kamçısıdır" diye boşuna dememişler. Bir an önce yeniden borçlanmalı ve kendine bu şekilde bir yaşam motivasyonu edinmelisin. Son cümlene de katılıyorum; kamçı ve masumiyet aynı cümle içinde yer alması imkansız olan iki sözcüktür...

Tam bu hafta bisikletle sezonu açacaktım ki yağmur bastırdı, o kadar da hazırlamıştım geçen hafta

Arkadaşlar merhabalar forumda yeniyim arama kısmını kullanmayı beceremedim kelime kelime arıyorum fakat hiç başlık bulamadım ☹️ nasıl kullanacağım?
edit: dün aradığımda çıkmıyordu şuan düzeldi sanırım. teşekkürler

• Beğen
Forumda yazdığımız mesajları neden silemiyoruz?

• Beğen
Arkadaşlar merhabalar forumda yeniyim arama kısmını kullanmayı beceremedim kelime kelime arıyorum fakat hiç başlık bulamadım ☹ nasıl kullanacağım?
edit: dün aradığımda çıkmıyordu şuan düzeldi sanırım. teşekkürler
Formun arama motoru sağlıklı değil. Google a aradığınız konuyu yazın sonuna da bisiklet forum yazarsanız daha kolay bulursunuz.

Son düzenleme:
Tam bu hafta bisikletle sezonu açacaktım ki yağmur bastırdı, o kadar da hazırlamıştım geçen hafta
Yarının hava durumunu kontrol etmenizde fayda var. Cumartesi yağış başlayınca pazar günü de yağışlı olur sanıyordum ama her zaman öyle olmuyormuş.
Hava açık, yerler yaş,
dikkat et, sür yavaş yavaş 😃

• Beğen
Slm
Turu yaptınız mı

(link)

Selamlar ,

Mayıs ayının 24 gibi düşünüyorum. Yıllık izinime denk geldiği için.

Geri