- Tepki
- 18.464
- İsim
- MEHMET CEM SAYGI
- Başlangıç
- 1974—75
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Ridewithgps uygulamasına göre rota tek yön 55 km ve 2370 elevation var. Ortalama eğim deniz seviyesinden zirveye kadar 3,8. Yani tırmanış olarak kolay bir rota. Manzara ve doğal güzellik olarak eminim ki çok güzeldir. Yolun açık olsun abi şimdiden.Samsun'dan bisikletimi otobüse atıp Rize - Ardeşen'e gidip oradan Kaçkar'a tırmanmayı düşünüyorum. Toplam rota 72 km 2900 irtifa kazanacağım, değişiklik gösterebilir. Gece 22:00 civarı otobüs bileti alıp sabah gün doğmadan Ardeşende olmayı planlıyorum . Gün doğumuna yakın yola koyulmayı, aynı günde inişe geçmeyi düşünüyorum. Akşamda geri Samsun'a . Zor geliyordu bu rota ama buradan 2 arkadaş yaptı . Zorlanmadıklarını söylemişlerdi tırmanırken ve birince katlanır bisiklet vardı. Bu rotayı görmeyi çok istiyorum. Rotayı google earth ile çizdiğimde toplam 2900 metrede olacağımı göstermişti. Yolun iniş çıkışlı olmadığını düşünüyorum.
(link)
Ridewithgps uygulamasına göre rota tek yön 55 km ve 2370 elevation var. Ortalama eğim deniz seviyesinden zirveye kadar 3,8. Yani tırmanış olarak kolay bir rota. Manzara ve doğal güzellik olarak eminim ki çok güzeldir. Yolun açık olsun abi şimdiden.
garminin radarı aynı işi yapıyor aslındaAz önce aklımdan "acaba arabaların dikiz aynalarındaki kör nokta sensöründen bisikletin bir yerine monte edilemez mi?" fikri geçmişti. Ama çoktan benzerlerinden yapmışlar bile.
Düşünsenize büyük bir cisim yaklaştığında uyarı verecek. "Komtan Logar, bir cisim yaklaşıyor efendim".
Beyler maşa gilidim bozuldu ne yapabilirim
Bisikletimin borcunu ödemeyi bitirdiğimden beri almak istediğim şeylere bakıp duruyordum.
Forumda yazdığımız mesajları neden silemiyoruz?
Formun arama motoru sağlıklı değil. Google a aradığınız konuyu yazın sonuna da bisiklet forum yazarsanız daha kolay bulursunuz.Arkadaşlar merhabalar forumda yeniyim arama kısmını kullanmayı beceremedim kelime kelime arıyorum fakat hiç başlık bulamadım ☹ nasıl kullanacağım?
edit: dün aradığımda çıkmıyordu şuan düzeldi sanırım. teşekkürler
Yarının hava durumunu kontrol etmenizde fayda var. Cumartesi yağış başlayınca pazar günü de yağışlı olur sanıyordum ama her zaman öyle olmuyormuş.Tam bu hafta bisikletle sezonu açacaktım ki yağmur bastırdı, o kadar da hazırlamıştım geçen hafta
Samsun'dan bisikletimi otobüse atıp Rize - Ardeşen'e gidip oradan Kaçkar'a tırmanmayı düşünüyorum. Toplam rota 72 km 2900 irtifa kazanacağım, değişiklik gösterebilir. Gece 22:00 civarı otobüs bileti alıp sabah gün doğmadan Ardeşende olmayı planlıyorum . Gün doğumuna yakın yola koyulmayı, aynı günde inişe geçmeyi düşünüyorum. Akşamda geri Samsun'a . Zor geliyordu bu rota ama buradan 2 arkadaş yaptı . Zorlanmadıklarını söylemişlerdi tırmanırken ve birince katlanır bisiklet vardı. Bu rotayı görmeyi çok istiyorum. Rotayı google earth ile çizdiğimde toplam 2900 metrede olacağımı göstermişti. Yolun iniş çıkışlı olmadığını düşünüyorum.
(link)