Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Basit ve ilginç bir dizayn.

Dosyalar

• IMG_20240406_162741.jpg
    IMG_20240406_162741.jpg
    125,1 KB · Okunma: 64
Scudo
Hazır köye gelmişken spd pedal bakımını da aradan çıkardık. Boşluk yapmıştı ve aldığımdan beri hiç yağ değişimi yapmamıştım. Hiç parça arttırmadan düzgünce temizledim gresledim boşluğunu aldım kapattım. İlk tecrübeme göre gayet başarılıydım. Pedal bakımına gerek yok diyenler için de ufacık bir uyarı yapayım. İkinci el alıp 3 senedir kuru koşullarda kullandığım pedalımın içindeki yağ pek iyi durumda değildi. Yataklarda ve bilyelerde zarar yok. Gres değişimiyle kurtardık. Birkaç senede bir bakımını yapmakta fayda var. Bakıma gerek yok diyenlere aldırış etmeyin.

45 dakika uçuş için 5-6saatin yolda geçiyor, evropalıların hızlı tren olayı çok daha mantıklı, Istanbul Antalya hızlı tren olsa, uçağa binmem

• Beğen
Tepkiler: Eray BAYĞAR
Polonezköy-Alibahadir 37 km sürdüm

Ormanda çok fazla köpekle karşılaştım sorun olmadı. Beykoz
Mahmut Şevket paşa

Son düzenleme:
bont riot+ ayakkabı aldım, 9 derecelik kırmızı kallerden aldım,haftaya gelecek siparişler bakalım bir de böyle deneyelim. yol bisikletçiliğinde 4. yılımdayım. üst vücut çok rahat alt ile uğraşmaya devam:) pes etmek yok. :)

Bu yıl yeni yeni koşmaya da başlayayım, iyi kötü belli bi seviyeye geleyim, şöyle 2-3 tane de 10 km’lik koşu yarışlarına falan da katılayım diye bi hedef koydum kendime, nitekim başladım da. Ağır ağır, düşük nabızla koşarak başlayayım dedim, koştukça koştukça sağ baldırımın alt kısmında bi ağrı başladı ve hafiften de bi şişlik oldu. Önemsemedim, yeni başladığım için değişik kaslarım zorlanıyordur diye düşündüm.

Eşimin zorlamasıyla bi akşam hastaneye gittik. Doktor aşil tendonumda parsiyal yırtık ihtimali bulunduğunu söyledi, MR istedi. Alçıya alalım dedi hatta, MR sonucu çıkana kadar hareket ettirmememi söyledi. Neyse ki sonuçta kötünün iyisi; aşil tendonumda tendinit olmuş. 1 aya yakın bi süre boyunca yürümeyi bile kestim nerdeyse. En son 11 Mart’ta binmiştim, bu ayın 12’sinde tekrar binene kadar hiç binmedim.

Bu duyguyu tarif edemem. Böyle bir özlem, böyle bir kavuşma sevinci hayatımda yaşamadım daha önce :)

Neyse; diyeceğim o ki kendinize dikkat edin. İnsan kendini bişey biliyor zannediyor, ta ki başına bi müsibet gelene kadar. Kazasız, sakatlıksız sporlar dilerim herkese..

@Umur Bora Geçmiş olsun. Bisiklet idmanından sonra pilav-kuru-cacık üçlemesini gömerek yaktığın kaloriyi sıfırlaman gerektiğini hatırlatır, iyi sürüşler dilerim.

• Hahaha
Tepkiler: Umur Bora
@Mehmet Altuğ Bir ay önce aynı konudan dem vurmamı sağlayan görseli bir facebook grubundan almıştım. Yorumda da senin yaptığın eleştiriyi yapmıştım. "Bekar/dul bir kadın, erkek cinsiyetli bir arkadaşını evine davet edemez mi, veya erkek davet edilirse gitmeyecek mi yani, ne alaka?" gibisinden.

"Kız kardeşin beni evine davet etsin bekliyorum" şeklinde güzel cevaplar gelmişti.

Son düzenleme:
Bu yıl yeni yeni koşmaya da başlayayım, iyi kötü belli bi seviyeye geleyim, şöyle 2-3 tane de 10 km’lik koşu yarışlarına falan da katılayım diye bi hedef koydum kendime, nitekim başladım da. Ağır ağır, düşük nabızla koşarak başlayayım dedim, koştukça koştukça sağ baldırımın alt kısmında bi ağrı başladı ve hafiften de bi şişlik oldu. Önemsemedim, yeni başladığım için değişik kaslarım zorlanıyordur diye düşündüm.

Eşimin zorlamasıyla bi akşam hastaneye gittik. Doktor aşil tendonumda parsiyal yırtık ihtimali bulunduğunu söyledi, MR istedi. Alçıya alalım dedi hatta, MR sonucu çıkana kadar hareket ettirmememi söyledi. Neyse ki sonuçta kötünün iyisi; aşil tendonumda tendinit olmuş. 1 aya yakın bi süre boyunca yürümeyi bile kestim nerdeyse. En son 11 Mart’ta binmiştim, bu ayın 12’sinde tekrar binene kadar hiç binmedim.

Bu duyguyu tarif edemem. Böyle bir özlem, böyle bir kavuşma sevinci hayatımda yaşamadım daha önce :)

Neyse; diyeceğim o ki kendinize dikkat edin. İnsan kendini bişey biliyor zannediyor, ta ki başına bi müsibet gelene kadar. Kazasız, sakatlıksız sporlar dilerim herkese..
Hocam çok geçmiş olsun. 15 yıl önce koparmıştım aşil tendonunu ve bisiklete başlamama vesile olmuştu. Çok zor bi rahatsızlık 50 gün civarı ayağım alçıda kalmıştı. Tendinit tedavisi de zordur.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Herkese merhaba, pedal çevirmezken bisikletten bir ses geliyor bazı modellerde. O olayın adı neydi, birkaç grup sürüşünde de denk gelmişti daha önce, iki gündür aklıma takıldı hatırlayamadım.

Herkese merhaba, pedal çevirmezken bisikletten bir ses geliyor bazı modellerde. O olayın adı neydi, birkaç grup sürüşünde de denk gelmişti daha önce, iki gündür aklıma takıldı hatırlayamadım.
Arka jantın çıkardığı sesi soruyorsan İngilizcesi " free hub/wheel sound "

• Beğen
Tepkiler: TalhaB.
Beyler maşa gilidim bozuldu ne yapabilirim

.

Son düzenleme:
Yine başladı lanet olası yağmur.

Geri