hamlet2006
Cırbağa dedesi
- Tepki
- 33.571
- İsim
- Süleyman
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Samimi söylüyorum. Bilmeden yazıyorum ama yüzde doksandokuz tuttururum.bugün yönetimin saçma hareketi yüzünden forumdan soğusam yeridir. bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi.
"Fırsat Reyonu" konusuna yorum yaptın değil mi? 🤣
Sakın @cazci Cem Abiye kızma.
Cem abi de mesajları refleks olarak siliyor.(Bir nevi alışkanlık da denilebilir) Yoksa çok iyi biliyor bu enflayonist iğrenç ekonomide hiçbir şeyin fırsat olarak gösterilemeyeceğini. Bir ürün düşünün, bu ürüne bir firma 500,biri 400, biri 300 desin. Sonra 500 diyen 350 yapınca fırsat olur mu? Biri de çıkar der ki bizde 800 dü 400 yaptık der. Bu daha da bir fırsat olamaz değil mi?
Bizimki gibi ekonomisi kötü yönetilen ülkelerde enflasyon denilen zımbırtı; fiyatlar dengesini bozar, fiyatlandırmayı bozar, kaotik bir ortam oluşturur,at izini it izine karıştırır. Böyle bir ortamda fırsat nedir, gerçekten? Bunları hepimiz biliyoruz zaten.
İmdi @cazci Değerli Cem abimiz niye mesajınızı sildi:
1,Geçmişe özlem
2,Geçmişten gelen alışkanlık
3,Gölgesinden daha hızlı mesaj silebiliyor olduğunu hatırlatmak
Zaten bu Fırsat Reyonu konusu zevksizleşti.
Birisi yorum yaptı mı, Yöneticiler, modlar suya sabuna dokunmazlardı bile. Forumda "fırsat reyonu fırsatçıları " diye bir çete vardı.Bu çete yorum yapanı yaptığına yapacağına pişman ederdi. Yorumu keşke modlar silse de bu kül bulutlarından kurtulsam derdiniz. Bir de hep şunu söylerlerdi:
1,Siz yorum yaptıkça bize mesaj geliyor. Biz de küçük tatliş popişlerimizi kaldırıyoruz, ırahıtımızı bozunuyonuz. Bakıyoruz fırsat yok. Ağzımızın suyu aktığıyla kalıyor
2 Ama biz bu foruma bu konu için üye olduk, Ortadoğu petrolü görmüş Amerikan başkanı gibi burdayız. Siz yorum yapınca avını yakalayamayan aslan gibi bakakalıyoruz
Şimdi nerede bu çete? Reyiz ekonomi ile bu arkadaşları da uçurdu. Fırsat kovalayacak takatları da kalmadı.
Sonuç. Bu kadar yazdım da derdiniz, başka bir şey de olabilir.
Olsundu, müktedirlere günlük lafımı ettim ya yeter Allah bereket versin.
CEM ABİ KRALDIR