Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Küçükken Duman Avcıları kampına katılmıştım, Çanakkale’ydi sanırım çok tatlı bi otelde konaklamıştık. Ben sigaraya ondan önce de karşıydım ama o kampa katılan arkadaşlarımın hemen hepsi bilimum tütün ürünlerinin tiryakisi oldu :D

• Beğen
Tepkiler: MutluGezgin
Scudo
"Birisi sizin için gerçekten çok değerliyse, bunu ondan sanki bir suçmuş gibi gizleyin. Bu hoş bir şey değildir ama doğrudur. Çünkü, bırakın insanları, köpekler bile büyük dostluklara katlanamazlar." Arthur Schopenhauer.

Boynuza kırmızı bant yaptım gidon bandı değil bilek çıkığında sarılan banttan, daha önce deneyen oldu mu ne kadar gider bilen var mı?

Dosyalar

• IMG_20241030_150841.jpg
    IMG_20241030_150841.jpg
    122,6 KB · Okunma: 21
Son düzenleme:
Ne gaddar denişik çıkmış yahu.😁

Geçenlerde Hınzır çamura yatıp beni üzerinden atınca kendi de azıcık hasar görmüş.😏
322731 dosyayı görüntüle
Geçmiş olsun, iskelet sistemin bütünlüğünü bozmaya veya kapalı kan dolaşımın dışarıya açılmaya karar vermemiştir umarım :p

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Geçmiş olsun, iskelet sistemin bütünlüğünü bozmaya veya kapalı kan dolaşımın dışarıya açılmaya karar vermemiştir umarım :p
Tekerleği olan sadece uçakla bir kazaya karışmadım sanırım, daha bir şey yapamadılar. Bu el kadar Hınzır mı hakkından gelecek?
Peeehh!😁
Karakaçan kıskanacak sonunda, çok zaman geçiriyorum bununla. Karakaçan atarsa üzerinden tehlikeli oluyor biraz. En son cankurtaranın içinde uyandım.😁

Kazadan sonra tamamen iyileşmeye odaklandım. Ne işe gelmek istiyorum nede başka birşey. Zaten zor yürüyorum birde bu şekilde işe gelmek ayrıca koyuyor.

Helal genç kardeşim. Ne yazdın görmedim ama noktayı koymuşsun. :harika:
Çok şey konuşup hiçbir şey anlatmayan yaşlıların yönettiği bu dünyada bu noktan çok daha değerlidir.
Yazdıklarımı beğenmeyip yarıda bırakmıştım, ertesi gün telefondan foruma bakarken yarım kalmış yazımı kaza ile paylaşmış bulundum, silemeyince de düzenleyip noktaya çevirdim :). İki ara sınavı olan dersler ile tek ara sınavı olan derslerin vize haftaları arasında niçin boşluk yok :agla:. 3 haftalık sınav dönemi ben derslerimi şapşalca biriktirdiğim için pek bir sancılı geçecek... Tarifemin taahhüdü bugün bitti ve yeni tarifelere baktım, aboooov fiyatlar ne olmuş 😱😱?!?!?!

• İnanılmaz
Tepkiler: hamlet2006
bugün yönetimin saçma hareketi yüzünden forumdan soğusam yeridir. bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi.

Geri