Umur Bora
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.856
- İsim
- Bora
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Sayın Cevizkabuğu, mevcut iktidar sahiplerine yıllarca sövüp son seçimde onların partisinden milletvekili olmuş biri. O yüzden çok da şe'etmemek lazım...Hulki Cevizoğlu yanlış bilgi sunduysa bilemem, biraz da buna müsait birisi sanki.
Sayınmı!Sayın Cevizkabuğu,
Helal genç kardeşim. Ne yazdın görmedim ama noktayı koymuşsun.
Geçmiş olsun, iskelet sistemin bütünlüğünü bozmaya veya kapalı kan dolaşımın dışarıya açılmaya karar vermemiştir umarımNe gaddar denişik çıkmış yahu.😁
Geçenlerde Hınzır çamura yatıp beni üzerinden atınca kendi de azıcık hasar görmüş.😏
322731 dosyayı görüntüle
Tekerleği olan sadece uçakla bir kazaya karışmadım sanırım, daha bir şey yapamadılar. Bu el kadar Hınzır mı hakkından gelecek?Geçmiş olsun, iskelet sistemin bütünlüğünü bozmaya veya kapalı kan dolaşımın dışarıya açılmaya karar vermemiştir umarım
Yazdıklarımı beğenmeyip yarıda bırakmıştım, ertesi gün telefondan foruma bakarken yarım kalmış yazımı kaza ile paylaşmış bulundum, silemeyince de düzenleyip noktaya çevirdim . İki ara sınavı olan dersler ile tek ara sınavı olan derslerin vize haftaları arasında niçin boşluk yok . 3 haftalık sınav dönemi ben derslerimi şapşalca biriktirdiğim için pek bir sancılı geçecek... Tarifemin taahhüdü bugün bitti ve yeni tarifelere baktım, aboooov fiyatlar ne olmuş 😱😱?!?!?!Helal genç kardeşim. Ne yazdın görmedim ama noktayı koymuşsun.
Çok şey konuşup hiçbir şey anlatmayan yaşlıların yönettiği bu dünyada bu noktan çok daha değerlidir.