Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

yani şuanlık ekleyeceğim 2 parça, yeni yeni başlıyorum bu spora, devamlılık açısından kendime güvenmiyorum o yüzden yavaş başlacayağım biraz, eğer devamlılık konusunda problemim olmazsa, modernizasyonu düşünebilirim,kadronun ön kısmında biraz kesik var, ama kaynak ile düzeltilmeyecek bir şey değil, bisiklet dağ bisikleti, vites kolu göstergeli olduğu için 6'dan yukarı çıkarmam diye düşünüyorum ama, bu ayarlar youtube'de detaylı vardır sanırsam ona baka baka hallederiz artık bi şekilde sanırsam. teşekkürler yardım için.

Scudo
Geçenlerde akşam 10'da bi tane sarhoş keko Çiğ köfte dükkanıma sarhoş bir halde silahla geldi. Silahı falan gösteriyor bak silahım var vs vs. O kafada beni vursa vah vah tüh tüh. Dükkanın arka taraflarına geçiyor. İstediğini verdim parasını ödedi. Geçenlerde akşam geldi efendice istediğini istedi. Hiç bir şey demeden dukkanimdan kovdum. Sizce dükkandan kovma konusunda haksız mıyım? Sonra mahallede naralar attı küfürler etti.

Not: ilk olaydan 2 3 gün sonra bir taksici bir tane keko tarafından arkasından vuruldu. bu olaya çok içerlendim.

• Beğen
Tepkiler: Eray BAYĞAR
Haksizsin, adam parasini vermis gitmis. Yine gelmis ve bu sefer istedigini efendice istemis sende kovmussun. Simdi seni kafaya taktigi icin sarhos hali ile yine silahla gelse seni vurma ihtimali cok yüksek ki kusurabakmayin, ben bu hikayeye pek de inanmadim.

Bir de karşı taraftan dinlemek lazım tabi. Zira hikaye tek taraflı. Belki de adam başka bir platformda kendi versiyonu ile anlatıp sormuştur.

“Efendice çiğ köfte istediğim çiko, biraz alkollü olduğum ve tehlikeli gözüktüğüm için beni ertesi gün dükkandan kovdu. Zaten bu çikolar fiş kesmiyor ve vergi kaçırıyor”

Yazmış olabilir mi? Olabilir :)

Can güvenliği konusunda derin endişelerin yaşandığı bir ülkedeyiz. İlk akşam yaşananların akabinde ertesi gün bu tepkiyi vermenizi bir savunma mekanizması olarak gördüm açıkçası. Haklı haksız ayrımı yapacak konumda değilim sadece size tavsiyem, o beyefendi tekrar gelecektir diye düşünüyorum ve sulh yolu ile arayı bulmak en mantıklı çözüm olabilir. Ne sarhoş olduğunuz akşam kasa arkasına girmeniz ve silah göstermeniz ne de benim yaptığım hareket doğru idi deyip, güzel bir çiğköfte ısmarlayıp arayı bulmanızı tavsiye ediyorum naçizane.

Hiçbir şey demeden kovmanız doğru olmamış sanki. Sebebini de söyleseymişsiniz keşke. Şimdi kovduğunuz kişi de sizin hakkınızda heriften adam gibi çiğköfte istedik yaptığı muameleye bak diye düşünüp, kurulmuş olabilir.

Restore edilmek üzere aldığım bisikletler durup duruyor. Bugün dağıtıma çıkmayan ptt kargolarını bayram girmen almak için gittim. Merkez postane sanayinin orada. Saate bakmadan çıktım ve öğle arasına denk geldim. Vakit geçirmek için hiç aklımda yokken sanayide olan boyacımdan restorasyon için boya aldım. Neye niyet neye kısmet.

Haksizsin, adam parasini vermis gitmis. Yine gelmis ve bu sefer istedigini efendice istemis sende kovmussun. Simdi seni kafaya taktigi icin sarhos hali ile yine silahla gelse seni vurma ihtimali cok yüksek ki kusurabakmayin, ben bu hikayeye pek de inanmadim.

sizi inandırmak gibi bir amacım yok. olay aynen böyle oldu.yalan söylesem onun efendice gelmediğini silahla gelip para koparmaya çalıştığını falan derdim.
Bir de karşı taraftan dinlemek lazım tabi. Zira hikaye tek taraflı. Belki de adam başka bir platformda kendi versiyonu ile anlatıp sormuştur.

“Efendice çiğ köfte istediğim çiko, biraz alkollü olduğum ve tehlikeli gözüktüğüm için beni ertesi gün dükkandan kovdu. Zaten bu çikolar fiş kesmiyor ve vergi kaçırıyor”

Yazmış olabilir mi? Olabilir :)
olay neyse yazdım dostum. yalan söylesem onun efendice gelmediğini hır gür yaptığını derdim.
Can güvenliği konusunda derin endişelerin yaşandığı bir ülkedeyiz. İlk akşam yaşananların akabinde ertesi gün bu tepkiyi vermenizi bir savunma mekanizması olarak gördüm açıkçası. Haklı haksız ayrımı yapacak konumda değilim sadece size tavsiyem, o beyefendi tekrar gelecektir diye düşünüyorum ve sulh yolu ile arayı bulmak en mantıklı çözüm olabilir. Ne sarhoş olduğunuz akşam kasa arkasına girmeniz ve silah göstermeniz ne de benim yaptığım hareket doğru idi deyip, güzel bir çiğköfte ısmarlayıp arayı bulmanızı tavsiye ediyorum naçizane.
duygularıma tercüman olmuşsunuz. teşekkür ederim. o sulh olayı geçti. ben 2. olayı yaptıktan sonra gelip yandaki esnaflara bana böyle böyle yaptı deseydi bi nebze sulhe giderdik. ama herkesin içinde küfür edip naralar atması sulh olayını bitirdi

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
sizi inandırmak gibi bir amacım yok. olay aynen böyle oldu.yalan söylesem onun efendice gelmediğini silahla gelip para koparmaya çalıştığını falan derdim.

olay neyse yazdım dostum. yalan söylesem onun efendice gelmediğini hır gür yaptığını derdim.
Neden Sordugunuz soruya cevap gelince agresiv oluyor ve kabüllenemiyorsunuz? Haklimiyim, haksizmiyim diye soruyu soran sizsiniz ben degil ve bende haksiz oldugunuzu söyledim. Arti size yalan söylüyorsunuz demedim, sadece bana pek inandirici gelmedi dedim.
Negativ cevaplari kabullenemeyecekseniz burada birdaha soru sormayin olsun bitsin.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Bu konuda Fuji iyidir mesela kit lensleri de prime lenslerkadar iyi olmasa da bayağı güzel işler çıkarıyor, 16-80, 18-55 iyi lensler
Fuji kit lensler konusunda biraz daha bonkör evet. Ama bazı kitlerde verdiği XC serisi lensler hem optik hem malzeme kalitesi olarak vasatın altında kalıyor. Fuji'nin lens tarafında XF serisini tercih etmek lazım.

Fotoğraf hobisine ilgi duyan yakın çevremdekilere şunu anlatmaktan dilimde tüy bitti. Kompozisyon&Teknik > Lens > Makina. Sanıyorlar ki tonla para verip aldığı makinayla otomatikman harikulade fotoğraflar çekecek. Halbuki fotoğrafı senin gözün (ve tekniğin) çekiyor. Işığı doğru teknikle ve kompozisyonla lense sokacaksın önce :) Gövde&sensör o zincirin en son halkası. O yüzden önce kendine yatırım yapacak, bu işe zaman ayırıp bol bol fotoğraf çekecek, farklı kaynakları ve eğitimleri takip ederek kendini geliştireceksin. Elindeki ekipmanın sınırlarını zorlamaya ancak bu şekilde başlarsın; yetersiz kaldıklarını gördüğünde de ekipman yatırımına devam edersin.
Ken Rockwell diye bir fotoğraf sanatçısı var, duymuşsunuzdur (link). Güzel fotoğrafların pahalı kameralarla çekilebileceğini sanmanın, güzel şiir yazmak için gösterişli bir kaleme sahip olmak gerektiğine veya iyi bir besteci olmak için son model bir piyano satın almak gerektiğine inanmaktan farkı yoktur diyor. Bu söyleminden ötürü fotoğrafçılık dünyasının önemli bir bölümünün saldırılarına maruz kalmıştır.

Arka iç lastiğimde 6. yamamı yapacağım yarın. Bakalım rekor nereye kadar gidecek.

Ne yağdı be, hey maşallah çatır çutur

Yağmur yağınca serinler diye umdum ama yağınca daha bir nemli ve sıkıcı oldu.

Footfalls echo in the memory down the passage which we did not take towards the door we never opened. T.S. Eliot

Sıcaklar ile Ege bölgesinin de içinde bulunduğu bazı bölgelerde ormanlık alanlara giriş ve mangal yasakları getirildi. Bugün öğle saatleri civarı Denizli bir kaç noktasında yıldırım düşmesine bağlı maalesef yangınlar çıktı. Umarım tez zamanda yangın büyümeden söndürülür. Üyesi olduğun dağcılık kulübü dahil yerel kulüpler, derneklerden bölgeye yardım edenler bir hayli var.
Yangın çıkan bölgelerden bir tanesi de geçen yaz yürüyüş etkinliği yaptığımız bu bölge.

denizli valilik.JPGWhatsApp Image 2024-06-14 at 20.11.49.jpeg

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Sıcaklar ile Ege bölgesinin de içinde bulunduğu bazı bölgelerde ormanlık alanlara giriş ve mangal yasakları getirildi. Bugün öğle saatleri civarı Denizli bir kaç noktasında yıldırım düşmesine bağlı maalesef yangınlar çıktı. Umarım tez zamanda yangın büyümeden söndürülür. Üyesi olduğun dağcılık kulübü dahil yerel kulüpler, derneklerden bölgeye yardım edenler bir hayli var.
Yangın çıkan bölgelerden bir tanesi de geçen yaz yürüyüş etkinliği yaptığımız bu bölge.

318253 dosyayı görüntüle318254 dosyayı görüntüle
Maalesef orman yangınları hızlı giriş yaptı bu yaza,Aydın'daki yangın için Bafa gölünden su alan uçak kırıma uğramış ve göle düşmüş:uzgnm:

• Üzgün
Tepkiler: MakRo ve Alazarhus
Geri