Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Güneş batınca sürmek daha bi eğlenceli geliyor.

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Scudo
Forumu takip etmeden önce bisiklete binen iri adamların sayısı daha az algısı vardı bende. Kışın 105 yazın 92 kg biri olarak benden daha iri insanlar duydukça oh be diyorum.
195 cm 96 kg
3 arka göbek , 3 pedal, 2 tel, 2 sele kırdım şimdiye kadar.

• Beğen
Tepkiler: templeos
E bu fitbolu icat edeni, ne ne yağlıca yağ yağ, ah gıdı gıdı meh meh...

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Bisikletçi özlü sözleri diye bir başlık var mı malum forumun arama bölümü çalışmıyor. Aklımda şöyle bir ifade var.

"Bisikletçi gocayinca anca segmentte local legend olur"

Forumu takip etmeden önce bisiklete binen iri adamların sayısı daha az algısı vardı bende. Kışın 105 yazın 92 kg biri olarak benden daha iri insanlar duydukça oh be diyorum.
195 cm 96 kg
Ben sadece uzun versiyondanım kilodan dolayı iri sayılmam. 198'e 70-72kg civarı. Ama Denizli'den forum üyesi olan 2 tane iri bisikletçi tanıyorum. @Mustafa Zeybek ve @Ronin45

195 cm 96 kg
Abi sen düşsen, asfalta hasar verdin diye karayolları senden para alır.
Ben sadece uzun versiyondanım kilodan dolayı iri sayılmam. 198'e 70-72kg civarı. Ama Denizli'den forum üyesi olan 2 tane iri bisikletçi tanıyorum. @Mustafa Zeybek ve @Ronin45
Bursa'da yaşıyor olsan burada bisiklete binemezdin. İlk Lodosla seni Gemlik'te falan bulurduk herhalde.

• Hahaha
Tepkiler: MakRo
Abi sen düşsen, asfalta hasar verdin diye karayolları senden para alır.

Buna benzer bir olay arkadaşımın başına gelmişti. Karşıdan karşıya geçerken dolmuş çarpmıştı; eski Magirus minibüslerden. Metal tamponu yamulmuştu minibüsün, adam tamponun parasını istemişti arkadaşımdan :)

• Hahaha
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Akşam alkollüyken gaza gelme, yapılan kayıt ve sabah hissedilen hafif pişmanlık hissi. Neyse, 11 ayda çözeriz bir aksilik olmazsa :)

Screenshot_20240619_230202_com.microsoft.office.outlook_edit_28911105233608.jpg

Buna benzer bir olay arkadaşımın başına gelmişti. Karşıdan karşıya geçerken dolmuş çarpmıştı; eski Magirus minibüslerden. Metal tamponu yamulmuştu minibüsün, adam tamponun parasını istemişti arkadaşımdan :)
Geçtiğimiz aylarda forumdan birinin başına da geldi. Dönmemesi gereken yerde dönen araba yüzünden arabaya çarpıyor ve dişleri hasar alıyor. Arkadaş suçlu görülüyor ve araç sahibi arabasında dişlerden dolayı oluşan zararı bisikletli arkadaştan istiyor. Hatırladığım kadarıyla bu şekildeydi. Bazen insanlığın tükendiğine kanaat getiriyorum.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Amazondan ön ve arka far siparişi verdim.Evde ne kadara aldın diye sorduklarında: Bir şey değil ya ikisini 400'e aldım diyorum ama yalan.2200'e aldım :komik: :komik: :komik:
Gerçek fiyatını söyleyin yoksa yarın başına bişi gelince, 400liralık mal için ne ağladın fln derler...

Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde halen 2024 Tour de France başlığımızın açılmamış olması şüphesiz ki gönüllerde derin yaralar açmaktadır öhmmöhhhöh öhm @cazci

Bugün şehirler arası terminalde otobüsten indiğimde kendisi ile karşılaştım yaşını duyunca bir hayli şaşırdım. Kendisi 77 yaşında Amerikalı bir bisikletçi. Bisikletinin önünde küçük bir harita ile belirlediği rotasında gidiyor. Maşallahı var az biraz sohbet ettik kaslar sağlam ama arada unuttuklarım oluyor dedi. Takip etmek isterseniz: (link) Kendisi Antalya otobüsü için hazırlığını yapıyordu. Yunanistan'da ön bagajı yerinden çıkmış geçici bağlamış, dün de Denizli'de 3 kere tekeri patlamış. Çok sıcak kanlı ve mutlu bir adamdı. Onlarda dede bizde dede örneği. Ayrıca gördüğüm kadarı ile akıllı telefonu yoktu eski bir fotoğraf makinesi vardı bir tane onun makinesi ile çekip vedalaştık.

Biraz facebook profilinde dolaştım 2011de de yine bisikleti ile Türkiye'ye gelmiş. Zaten konuştuğumuzda 20 yıl önce Denizli'ye geldiğinden bahsetmişti ben 13 saatlik otobüs yolculuğu + uykusuzluk ile tam anlayamamıştım yavaştan oturdu.

317965 dosyayı görüntüle

George'a nazar değdirdik galiba. Kendisi ile bir kaç kez mail ile konuştuk. Haziran 14'te Adana'da otobüs terminalinde bisikletini indirip kurmaya hazırlanırken ayağı bir bagaj/çantaya takılıp düşmüş ve ayak bileğinde şişlik ve morarma oluşmuş. Ambulans ile hastaneye tedavi için götürülmüş. "Şuan tur araya uğradı eğer 10 günü geçer ve devam edemezsem Romanya'daki arkadaşıma geçeceğim" şeklinde yazmıştı. Şu anda dinlenme sürecinde olduğundan daha önceki gittiği yerlerin fotoğraflarını paylaşıyor.

Dosyalar

• 1.JPG
    1.JPG
    145,5 KB · Okunma: 37
  • 2.JPG
    2.JPG
    61,7 KB · Okunma: 37
Köyde, 90 yaşında bir insanı bisiklet sürerken görünce, bu işi nereye kadar sürdürmek gerektiğini daha net anladım.

Bu iç lastiği kullanan oldu mu ? Tavsiye eder misiniz ?

(link)

Benim jenerasyonu bilgisayar alemine bulaştıran, PC World Türkiye'nin ilk yazı işleri müdürü Volkan Ersoy üstadın internette hiç fotoğrafı yoktu. Şuraya iliştireyim istedim...

318404 dosyayı görüntüle

Önce Yunanistan'a sonra Küba'ya gittiğinde günlük yaşamı takip edilebilecek ve değişimi görülebilecek kadar çok fotoğraf paylaşıyordu, 10+ yıl önce sosyal medyadan kayboldu.

Küba'ya yerleşimini takip etmek ilginçti ama en ilginç hikaye Atina'daki evlerinin mutfak duvarının tarihi bir duvar çıkması üzerine devletin ücreti onların ödeyeceği şekilde restore etmek zorunda bırakmasıydı. Volkan Ersoy denince ilk aklıma gelen bu olay, biraz düşününce ikincisi de kapanan PC World elemanlarının Timur Sırt tarafından PC Magazine Türkiye çalışanlarının yerine geçirilmesi sürecinde 1 sayı beraber çalışmamız.

Güncelleme: 2021'de yeni bir hesap daha açmış ama sadece birkaç paylaşım yapmış: (link)

1719004619331.png

Son düzenleme:
Geri