Mehmet Altuğ
surrender.to.music
- Tepki
- 8.419
- Bisiklet
- Scott
Bu şekilde ben de çok görüyorum ve uyarmak istiyorum.
Ben o hatayı bir kere yaptım. Aldığım cevap:
Üfff snn be slk!
Bu şekilde ben de çok görüyorum ve uyarmak istiyorum.
Hayatımda ilk defa bugün yazlık eldiven kullanmaya başladım belki o yüzden yorum yapmam boş konuşmak gibi olabilir ama bir fikrim var; avuç içlerimde egzama var ve özellikle yazın sıcaklarda bisiklet sürdüğümde avuç içlerimin gidona yaslanan kısımlarına kayıyor tahriş olan kısımlar. Karın ve sırt kaslarım çok kuvvetli olmadığı için gidona fazla yükleniyorum. Muhtemelen ellerim gibi eldivenler de hızlıca parçalanacak.Aranızda çok sık eldiven eskiten var mı? Hangi eldiveni alırsam alayım özellikle yazlık eldivenlet üç ay içerisinde avuç içi ve parmak kısımları parçalanıyor.
kartal tünel sendromu
Karpal'dır o; kartal olsa duramazsın
[/QUOTE
evet otomatik düzeltmenin azizliği
Karın ve sırt kaslarım çok kuvvetli olmadığı için gidona fazla yükleniyorum. Muhtemelen ellerim gibi eldivenler de hızlıca parçalanacak.
Yani demem o ki; gidona fazla yükleniyorsanız belki bu hızlandırıcı bi sebep olabilir mi acaba?
Sokak köpeğine mama aldım diye yanıma yaklaşıp. Abbeyy benim beş çocugimm.. Var bana para virsene diyen bir "NEANDERTHALE" bir kutu prezervatif almışdım, dedim sen bunu başucundan ayırma bol, bol da kullanma demişdim lazım olur..Ben kimseyi uyarmam mesela, demin de markette biri gelip bana ''hayatım karpuz öyle seçilmez'' diye anlatmaya başladı. Hoş değil.
"Millet olarak başardık" dememiş, kendi adlarına konuşmuş. Oynayalım, devam!
Sanki gri listeye ben soktum ülkeyi ne utanmaz adamlar bunlar ya! yakında siz akplisiniz diye çamur atmazlarsa ben bişey demiyorum! ftö olaylarından örnekle söyledim!"Millet olarak başardık" dememiş, kendi adlarına konuşmuş. Oynayalım, devam!
Bu daha yakışıklısı😉Benziyor mu?
318571 dosyayı görüntüle
Aslında cevap tam olarak buYol bisikleti çok rahatsız edecek seviyede sert ve sarsıntılı geliyordur. (Malum ülkenin bozuk yolları çok sarsıyor). Ama onun verdiği hafiflik, serilik ve hızlılık duygusunu çok ta kaybetmek istemiyorsundur. Bozuk yolların da içinde olduğu uzun geziler planlıyorsundur.
Dağ bisikleti gibi ağır arazi şartlarına girmiyorsundur, dağ taş tırmanmıyor, hoplamıyor, zıplamıyorsundur. Yine de arkadaşlarının arkasından hafif patika ve arazilere de girebileyim çok ta rahatsız olmadan diyorsundur.
Bu durumda Gravel neden olmasındır?
Elinde bir dağ bir de yol varsa, çakıla gerek yok. Ama elinde bunlardan sadece biri varsa, ya da ikisi de olup ev ortamında bisiklet sadeleşmesine gitmek istiyorsan ve dediğim şekillerde kullanım sana daha pratik ve doğru geliyorsa, elindekini satar çakılını alırsın .
Evde sadeleşme isteği de ayrı bir konu abi. 80 cm gidon ile bisikleti evde biraz zor zaptediyorum. Evde küheylan var gibi. Duvara assan olmuyor. Ortada dursa olmuyor.
Öte yandan Lael maşallah canavar gibi gidiyor. Kadının 2024yılında sürmüş olduğu kilometre benim bisiklet sürme hayatıma eşit desek benim ki eksik bile gelebilir.Bir süredir takip ettiğim ultra bisikletçilerden birisi olan (link) geçtiğimiz günlerde içinde bulunduğu Komoot Women’s Badlands Rally 2024 etkinliği ile Türkiye'ye giriş yaptı.(yanlış bilmiyorsam) Kendisi daha önceleri çeşitli başarılara imza atmıştı. Günün fotoğrafı bölümünde bir kaç sefer bisikleti ve bikepacking kombinasyonu hoşuma gittiği için paylaştığımı hatırlıyorum. Bu tur kapsamında şu anda Samsun'a doğru ilerliyor. Forumda bir hayli Samsunlu sağlam bisikletçi var belki ilgisini çeken olur diye paylaşmak istedim. Aklıma gelen bir kaç Samsunlu'yu etiketliyeyim @TeamO2.cc ve takım aynı isimdeki takım üyeleri, @sccetin , @samet akkaya @Rhodiumm. Aklıma gelmeyenler kusura bakmasın. Denizli'den geçiyor olsa işten izin alır muhakkak bir rotada eşlik etmek en azından görmek isterdim. Takdir ettiğimi bireysel sporculardan. Tabi arkasında Specialized gibi bir markada olsa.
Rota ve Tur Bilgisi: (link)
Şuan kullanmış olduğu bisikleti ve ekipmanları : (link)
(link)