RmzBurak
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.953
- İsim
- Remzi Burak
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bisikletin 2 adet disk + balatası
aracımın ön 2 adet disk + balatasından nasıl pahalı olabiliyor arkadaş aklım almıyor yaaa
Benzer durum lastiklerde de geçerli. Maşallah araba lastiklerinin fiyatıyla yarışıyor bisiklet lastikleri...
1 ay önce 2 adet gp5000 + 2 adet pirelli iç lastik + 1 adet zefal arctica 750 + 1 adet 750ml suluğu kargo+vergi dahil 4000e aldım. Yurt içinden bir şey alınacak gibi değil. Artı ksayelerinde yurt dışından da alamayacağız. Hatta ben bunları bikeinn'den alırken merlincycle da fiyat çok daha düşüktü.4 adet lastik aldım petlas PT515 185/65/14 6400 tl
conti gp5000 2 adet 6000 tl o da stok varsa
İrfan abinin dediği gibi İngiltere'de bir eş dost kardeş arkadaş şart.Artık tek şansım İngiltere’deki kardeşim. Paketleri onun adresine düşerken 🤣
320368 dosyayı görüntüle
Bir insan nasıl bu kadar yozlaşabilir cidden aklım almıyor... Kendi halinde cami bahçesinde sohbet eden veya çay içen emekli amcalara saldırarak eline bir şey geçeceğine ve hatırlanacağına inanmış resmen...
''Türbanı Simge haline getirmeyin'' dedik.
Okumaya çalışırken kör oluyordum.Bu ürün nasıldır arkadaşlar, alınır mı? @hamlet2006 @Mehmet Altuğ @Spartiat
320423 dosyayı görüntüle
Bu ürün nasıldır arkadaşlar, alınır mı? @hamlet2006 @Mehmet Altuğ @Spartiat
320423 dosyayı görüntüle
Furkan'a da lazımmış bundan, o da sormuştu abi alayım mı diye. "İlla bir şeyin başını almak istiyorsan, sana daha uygun bir şeyler verelim" demiştim kendisine...Bu ürün nasıldır arkadaşlar, alınır mı? @hamlet2006 @Mehmet Altuğ @Spartiat
320423 dosyayı görüntüle
Kendi başını yakarken, bizi de etiketlimiş illa bizi de yakacak. Git Cemal'i, Bıyıklı'yı, Kamil' i etiketle onları yak.Deniz de olur ErzincanLee de olur.Bu ürün nasıldır arkadaşlar, alınır mı? @hamlet2006 @Mehmet Altuğ @Spartiat
320423 dosyayı görüntüle