Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Benzer durum lastiklerde de geçerli. Maşallah araba lastiklerinin fiyatıyla yarışıyor bisiklet lastikleri...

4 adet lastik aldım petlas PT515 185/65/14 6400 tl
conti gp5000 2 adet 6000 tl o da stok varsa

• Beğen
Tepkiler: MakRo
4 adet lastik aldım petlas PT515 185/65/14 6400 tl
conti gp5000 2 adet 6000 tl o da stok varsa
1 ay önce 2 adet gp5000 + 2 adet pirelli iç lastik + 1 adet zefal arctica 750 + 1 adet 750ml suluğu kargo+vergi dahil 4000e aldım. Yurt içinden bir şey alınacak gibi değil. Artı ksayelerinde yurt dışından da alamayacağız. Hatta ben bunları bikeinn'den alırken merlincycle da fiyat çok daha düşüktü.
Artık tek şansım İngiltere’deki kardeşim. Paketleri onun adresine düşerken 🤣

320368 dosyayı görüntüle
İrfan abinin dediği gibi İngiltere'de bir eş dost kardeş arkadaş şart.

Geçen arkadaşa magura'nın balatalarını baktık araba balatasından pahalı. Bir de 4 piston fren kullanıyor, siz düşünün artık nasıl bir para tutacağını bulamadık zaten :)

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Son düzenleme:
vizyonsuz kıvırcık

''Türbanı Simge haline getirmeyin'' dedik.Dini menfaati için kullanan ,çıkarlarına alet eden siyasal dinciler yine yanlış anladılar.

Neden bu kadar sıcak olmak zorunda.

• Hahaha
Tepkiler: ali_ihsan21
@Sadettin Z.
Cırbağaların intikamı, acı olur. Elimi mahvetti.
Akşam geldim, bir de baktım; cırbağalardan birinin arka ayakları ezilmiş. Veterinere götürmek için yakalamaya çalıştım, ters yerde denk geldi.Deliğe kaçtı. Can havliyle elimi çok acıttı. Yakalasaydım, acımı bile hissetmeyecektim.
IMG_20240813_201418.jpg
IMG_20240813_201409.jpg

@hamlet2006

Cırbağa seven tırmığa katlanır. 3-4 aylık olup yetişkinliğe geçerken o tırnaklar bistüri gibi oluyor. Gördüğün her cırbağayı yoğurup yemeye kalkarsan pisikopatik bir pisi çıkar ilk neresi müsaitse oraya imzasını atar.

O zavallı bızdığı mama ve havluyla yakalamak lazım, yakınlarda olsam gelirdim yardıma.

Geri