ali_ihsan21
Daimi Üye
- Tepki
- 665
- İsim
- Ali İhsan
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
İlanları favoriye alıp bekleyen muhteşem! arkadaşlar saniyorlarki fiyat düşecek bekleyin siz bekleyin🤣 Aşağı inmeyi bırak dahada artıyor ve artacak.
Dediğiniz doğru ama genele yansımıyor.Hepsi için geçerli değil. Birkaç gün önce bir arkadaşa MTB bakarken alttaki yazışmalarda gördüm; pazarlık dönmüş, 2 ay önce 25 bine bırakmamış, "kesinlikle olmaz" demiş; şimdi satış fiyatı 20 bin, 18 bine bırakıyor. Fırsat ürünleri ya da ideal fiyat yazılmış ürünler düşmez belki ama iyi fiyatlandırılmamış ürünler bekledikçe satanın sabrı kalmazsa epey düşebiliyor.
evlenip çocuk yapıp anlayan benEvlenmeyin.
Sakıncası yoksa ilan numarasını alabilir miyiz?Mesela bilgisayar satıyorum inanın nerdeyse bedava veriyorum, adamlar eklemiş favoriye daha düşmesini bekliyor istiyorlar hediye edeyim yada bağışlıyayım.
Sakıncası var malesef😉Sakıncası yoksa ilan numarasını alabilir miyiz?
•Evlenin, çocuk yapın ve kreşe verin ben bakarım😄
Öyle bir durumda direkt ''reyiz''i arıyoruz. FaceTime üzerinden de olur.Çıkmazsa enişte var.Alternatif çok.Torun da büyümüş maşallah, O da yönlendirir.Peki gecenin üçünde ateşlenip acil servise götürmemiz gerekirse sizi yine arayabilecek miyiz?
O sırada hastanelerimizŞu hemşire olmuş ya da hemş kardeşlerimiz neden umumi yerlerde de üniformalarıyla geziyor? Bunların maksimuma yakın steril takılması gerekmiyor mu ?
Tilkiden din öğrenen, tavuk çalmayı sevap zannedermiş hesabı diyorsun 😵💫
Ben o saatte çocuklar için enerji depoluyor oluyorum, arasanız da bulamazsınız 😁💤Peki gecenin üçünde ateşlenip acil servise götürmemiz gerekirse sizi yine arayabilecek miyiz?
Burdaki amacım: Pedal kollarını kadrodan uzaklaştırmak.