Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Şu Rus Ukrayna savaşı bir nükleer santral saldırısı olmadan hangi taraf kazanırsa kazansın sonuçlansa iyi olacak.. Ruslar Avrupa'nın en büyük nükleer santrali Zaporizhzhia'ya otomobil lastikleri yığıp ateşe vermişler.

Geçtiğimiz Nisan ayında yine yapmışlardı.

Scudo
İlanları favoriye alıp bekleyen muhteşem! arkadaşlar saniyorlarki fiyat düşecek bekleyin siz bekleyin🤣 Aşağı inmeyi bırak dahada artıyor ve artacak.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
İlanları favoriye alıp bekleyen muhteşem! arkadaşlar saniyorlarki fiyat düşecek bekleyin siz bekleyin🤣 Aşağı inmeyi bırak dahada artıyor ve artacak.

Hepsi için geçerli değil. Birkaç gün önce bir arkadaşa MTB bakarken alttaki yazışmalarda gördüm; pazarlık dönmüş, 2 ay önce 25 bine bırakmamış, "kesinlikle olmaz" demiş; şimdi satış fiyatı 20 bin, 18 bine bırakıyor. Fırsat ürünleri ya da ideal fiyat yazılmış ürünler düşmez belki ama iyi fiyatlandırılmamış ürünler bekledikçe satanın sabrı kalmazsa epey düşebiliyor.

Hepsi için geçerli değil. Birkaç gün önce bir arkadaşa MTB bakarken alttaki yazışmalarda gördüm; pazarlık dönmüş, 2 ay önce 25 bine bırakmamış, "kesinlikle olmaz" demiş; şimdi satış fiyatı 20 bin, 18 bine bırakıyor. Fırsat ürünleri ya da ideal fiyat yazılmış ürünler düşmez belki ama iyi fiyatlandırılmamış ürünler bekledikçe satanın sabrı kalmazsa epey düşebiliyor.
Dediğiniz doğru ama genele yansımıyor.
Mesela bilgisayar satıyorum inanın nerdeyse bedava veriyorum, adamlar eklemiş favoriye daha düşmesini bekliyor istiyorlar hediye edeyim yada bağışlıyayım.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Kapatmalarının sebebi gaz almak, gündem yaratmaktı. akpnin yaptığı en iyi iş kargaşa çıkarmak, ikinci yaptığı en iyi işse bu kargaşadan kendine pay çıkarmak. gündemi bir nebze de olsun değiştirdiler. Bu tip şeyleri daha önce defalarca yaptılar.

Ve yanıma ağlayarak fıtı fıtı yürüyüp, "Şeşda örtmenim sana sarılmak istiyom şuan" diyorlar,
3 yaş duygusallıkları, eriyorum çocuklar size, tüm derdiniz benim olsun size hiç dert kalmasın🫠🥹

•Evlenin, çocuk yapın ve kreşe verin ben bakarım😄

Peki gecenin üçünde ateşlenip acil servise götürmemiz gerekirse sizi yine arayabilecek miyiz? :)
Öyle bir durumda direkt ''reyiz''i arıyoruz. FaceTime üzerinden de olur.Çıkmazsa enişte var.Alternatif çok.Torun da büyümüş maşallah, O da yönlendirir.

Şu hemşire olmuş ya da hemş kardeşlerimiz neden umumi yerlerde de üniformalarıyla geziyor? Bunların maksimuma yakın steril takılması gerekmiyor mu ?

@Mehmet Altuğ Bizimki yarın "bunlar ateiiist, bunlar teröriiist" diye bağıran bir konuşma sergiler olayla ilgili.

Screenshot_20240813_092857_com.android.chrome.jpg
Şu kare göbek milinden lazım ama 20 cm ve üzeri istiyorum. Bisikletim 68mm göbek uyumlu ama mil uzunluğu piyasada 13 cm den fazla bulamadım. Fat bike göbekleride 175 mm ye kadar var piyasada. Ne yapabilirim arkadaşlar?
Screenshot_20240813_092857_com.android.chrome.jpg
Şu kare göbek milinden lazım ama 20 cm ve üzeri istiyorum. Bisikletim 68mm göbek uyumlu ama mil uzunluğu piyasada 13 cm den fazla bulamadım. Fat bike göbekleride 175 mm ye kadar var piyasada. Ne yapabilirim arkadaşlar?
Burdaki amacım: Pedal kollarını kadrodan uzaklaştırmak.

Geri