StanicEnemy
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.284
- Başlangıç
- 2021—22
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Basit bir hobi için ''hayal'' diye bahsetmeme rağmen şükürsüz yakıştırmasını yaptığınız için çok teşekkür ederim.Bianchi dağ bisikletin var, internette bir forumda muhabbet edecek cep telefonu veya bilgisayarın var ama hâlâ aklın yurt dışından parça toplamada, çok şükürsüz bir toplum olduk biz. Bangladeş'te İslamcılar Hinduları sadece inançlarından ötürü direklere bağlayıp dövüyorlar, evlerini yakıyorlar, ülkemizin kıymetini bilelim.
Reyizin verdiği örnek mi desek, kutuplaştırma cümlesi mi desek, aşağılama cümlesi mi desek - her neyse-İmam-cemaat ilişkisi:
İlk cümle "akp'li taklidi" iken, 2. cümle "chp'li taklidi". Ne yapmaya ne demeye çalıştın anlatsana bi gözünü seveyim. İroni mi yapmaya çalıştın, hangi tarafa yönelik ironi yapmaya çalıştın bi anlat.Bianchi dağ bisikletin var, internette bir forumda muhabbet edecek cep telefonu veya bilgisayarın var ama hâlâ aklın yurt dışından parça toplamada, çok şükürsüz bir toplum olduk biz. Bangladeş'te İslamcılar Hinduları sadece inançlarından ötürü direklere bağlayıp dövüyorlar, evlerini yakıyorlar, ülkemizin kıymetini bilelim.
@hamlet2006 Türkçe'de "iki nokta" şeklinde bir imla öğesi yoktur."Ehline denk gelmeyen her şey ziyan olur can da, inci mercan da.."
Dahil anlamına gelen de ayrı yazılır.Herkes ayni değil ki azizim, yüzlerce kalbi ziyan edende var
Bir ironi daha. Bu sefer "akp'li taklidi" seçilmiş. Bir sonrakinde "chp'li taklidi" bekliyoruz.Hadi gözünüz aydın Instagram açılmış, yaparsa Erdoğan yapar 🤗
CHP özel isim olduğundan, büyük harfle başlamalısın. Kesme işareti ile ayırdığın - li yapım eki kesme işareti olmadan birleşik yazılmalıydı.Bir ironi daha. Bu sefer "akp'li taklidi" seçilmiş. Bir sonrakinde "chp'li taklidi" bekliyoruz.
Zikir?aklıma takıldı, pro bisikletçiler yarışırken düzlükte bile başları ve kollarıyla tuttukları ritme ne deniyor 😅
Düzeltiyorum:CHP özel isim olduğundan, büyük harfle başlamalısın. Kesme işareti ile ayırdığın - li yapım eki kesme işareti olmadan birleşik yazılmalıydı.
"akp" ye gelince a adaletin kısaltılması. Adalet, bu ülkede en önemsiz şey olduğundan akp küçük harfle başlasa da olur.
Kadans, Fransızca'da ritim demektir. (@Cemal Ç. Değil mi Monseur Celik?)aklıma takıldı, pro bisikletçiler yarışırken düzlükte bile başları ve kollarıyla tuttukları ritme ne deniyor 😅
Hangi hesaptı hatırlamıyorum Serez olabilir bundan sonra PKK ve FETÖ propagandası yapılmayacakmış, önceden oluyor muyduki? Bende Instagram olmadığından bilmiyorum ama youtube'da örneğin o tip kanallara ülkennizden erişim yasak mesajı çıkıyor.Instagram açılmış, değişen bir şey de olmamış şartlarda, e o zaman biz bu nohutu neden yedik
Şairin de dediği gibi
"Ehline denk gelmeyen her şey ziyan olur can da, inci mercan da.. Herkes ayni değil ki azizim, yüzlerce kalbi ziyan edende var Bir kalbi yüzbin defa seven de var..“
Bu da meali diyor ki:" Barbunya pilaki yanında köfte istenmeli; nasılsa kuru fasulye ne pilavsız iyi gitmekte ne de soğansız"
@Can Çelik Gözünü sevem Can, ne anlatmak istediğimi sorup da beni darlama, bilmiyorum. @makaram biliyordur,Kamil'e sor. En son Günün Fotoğrafı konusunda benimle dalga geçmekle meşguldü.