Defalarca yazdım,gördüğüm herkese yalvardım. Merhametli olun, merhametli olun. Bunlar bize Allahın emaneti. Bi işin ucundan tutun, iyi güzel bişeyler yapın. Onlarınki de can dedim. Ben dedim birey olduğum halde 40 tane hayvan kısırlaştırdım dedim, bir sürü kısırlaştırdım
sahiplendirdim dedim. Sokak hayvanları sorununun temel kaynağı mahallesindeki kediye köpeğe sahip çıkmayanlar ve zamanında bu hayvancağızları kısırlaştırmayan belediyelerdir dedim.
Onlar ne dedi, itpetest mama lobisi, bilmem ne. Sokayım itpetestliğinize. Sanki herkesin menfaatimvar
Bizim forumda bile vardı bazı kıt zekalılar. Sen Yasayı okudun mu, bu yasanın neyine karşı çıkıyorsun. Kafanız basmıyor deyip durdular.
Ulan durgun kafalı vicdansız herif.
Anadolu lisesi, fen lisesi okumuşum, mühendis olmuşum.İki defa ilk bine girmişim. Genel kültürüm seni sker bayıltır.Bi de bana anlatamıyormuş paşam. Senin kapasiten ne ki neyi anlatacaksın.
Bu Siyasal dincilerin hiç bir şeyine güvenmeyin bunlar bugüne kadar neyi doğru yapmış. Vicdanları çok sızlatacaklar dedim. Altındağda sokak köpeklerinin başını keserek, bağırsaklarını deşerek, patilerini keserek öldürmüşler, pardon uyumuşlar veledi zinalar.
Kısırlaştırma, sahiplendirme yap belediyelere baskı yapın dedim, hayvan satışını kesin dedim.
Kendisi bi bok yapıyormuş gibi senin çözüm önerin ne dediler sordular.
Allah dedim, resul dedim, bilim dedim. Birini bi yerde iyi yönde yakalayayım diye.
Bu yazdıklarımı kim alıntılarsa cevap yazmayacağım engelleyip geçeceğim. Benim vicdansız duyarsız insanlarla işim olmaz.İsteyen üstüne alınsın. Çok da umrumdaydınız.