Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

O 250 bin doların tamamını yeme-içmeye gömüyordunuz değil mi? :)
O kadar değildi ama akşamları Koreli takım müdürlerine görünmeden kaçmak için akla karayı seçiyorduk, her akşam yakaladıkları bekar mühendisleri toplayıp içmeye götürüyorlardı yav. Hayır ertesi gün kendi gelip koltuğunda uyuyabiliyordu öğlene kadar da sen ben n'apçaz, it gibi koştur koşturabilirsen :)
 
Scudo
Vay be ben askere gitmeden önce venti frappuchino 10 lira gibi birşeydi, şimdi 120 tl. Pandemiden önce venti filtre kahve 8 tl idi şimdi 30 galiba güncel fiyatları bakarak yazmadım gözüme, kulağıma ilişen rakamlar ama fiyat artışı para algımı bozuyor.

Ülkenin en büyük banknot ile bir bardak buzlu içecek alıyorsun 80 tl para üstü bozdur bozdur kullan.

Dün bir litre zeytinyağı aldım 500 tl idi bir Japon youtuber'ın market alış verişini izliyordum yine 1 litre z.y. 250 tl civarındaydı. Orada asgari ücret buranın 2 misli olması bir yana neredeyse en vasıfsızlar asgari ücret alıyor.
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Eray BAYĞAR
Defalarca yazdım,gördüğüm herkese yalvardım. Merhametli olun, merhametli olun. Bunlar bize Allahın emaneti. Bi işin ucundan tutun, iyi güzel bişeyler yapın. Onlarınki de can dedim. Ben dedim birey olduğum halde 40 tane hayvan kısırlaştırdım dedim, bir sürü kısırlaştırdım
sahiplendirdim dedim. Sokak hayvanları sorununun temel kaynağı mahallesindeki kediye köpeğe sahip çıkmayanlar ve zamanında bu hayvancağızları kısırlaştırmayan belediyelerdir dedim.
Onlar ne dedi, itpetest mama lobisi, bilmem ne. Sokayım itpetestliğinize. Sanki herkesin menfaatimvar
Bizim forumda bile vardı bazı kıt zekalılar. Sen Yasayı okudun mu, bu yasanın neyine karşı çıkıyorsun. Kafanız basmıyor deyip durdular.
Ulan durgun kafalı vicdansız herif.
Anadolu lisesi, fen lisesi okumuşum, mühendis olmuşum.İki defa ilk bine girmişim. Genel kültürüm seni sker bayıltır.Bi de bana anlatamıyormuş paşam. Senin kapasiten ne ki neyi anlatacaksın.
Bu Siyasal dincilerin hiç bir şeyine güvenmeyin bunlar bugüne kadar neyi doğru yapmış. Vicdanları çok sızlatacaklar dedim. Altındağda sokak köpeklerinin başını keserek, bağırsaklarını deşerek, patilerini keserek öldürmüşler, pardon uyumuşlar veledi zinalar.
Kısırlaştırma, sahiplendirme yap belediyelere baskı yapın dedim, hayvan satışını kesin dedim.
Kendisi bi bok yapıyormuş gibi senin çözüm önerin ne dediler sordular.

Allah dedim, resul dedim, bilim dedim. Birini bi yerde iyi yönde yakalayayım diye.
Bu yazdıklarımı kim alıntılarsa cevap yazmayacağım engelleyip geçeceğim. Benim vicdansız duyarsız insanlarla işim olmaz.İsteyen üstüne alınsın. Çok da umrumdaydınız.
 
İş hayatındayken tek isteğim; işlerin ben yokken de aynı şekilde titiz, hassas ve düzenli yürümesi..
Bu olmayınca izinden döndüğümde o kadar yoruluyorum ki..Çocukların 18'i birden huy değiştirmiş🥹
 
İş hayatındayken tek isteğim; işlerin ben yokken de aynı şekilde titiz, hassas ve düzenli yürümesi..
Bu olmayınca izinden döndüğümde o kadar yoruluyorum ki..Çocukların 18'i birden huy değiştirmiş🥹

Siz yokken işler tıkırında ilerleyecekse size neden ihtiyaç olsun ki :)
 
Yüce Odin bizi Starbucks'ta Müslümanlarla didişmeden evde huzurla cool lime içiren Dr.Oetker'den razı olsun, sen de hakkını helal et Starbucks tez zamanda bu günler de geçer yine kahve keyfini yaparız Odin'in izniyle.
https://www.droetker.com.tr/assets/hygraph/output=format:webp/resize=fit:clip,height:662,width:662/quality=value:75/compress/jfMQKN7xSfiecdk9x87V
 
Siz yokken işler tıkırında ilerleyecekse size neden ihtiyaç olsun ki :)
İyi yönetici işi ayakta tutar, iyi lider işi ayakta tutacak insanları ayakta tutar. O yüzden iyi liderin olmadığı zamanlarda da işler yürür ama onun yokluğundan kimse memnun olmaz.

O yüzden her zaman birlikte çalıştığım insanlara sorumluluk vermek taraftarıyım ben de, ben yokken yokluğumu yadırgamasınlar diye. İzinden döndüğümde neden çok işim olur, çünkü sorumluluk alan herkes her zaman başarılı olamıyor, bazen işler daha beter içinden çıkılmaz hale gelebiliyor bu nedenle. Yine de hep beraber oturup çözmeye çalışırız.

Zaten kendine güvenen, kendini bilen bi insansan iş değiştirme zamanının gelip gelmediğini burdan anlayabilirsin. Ne zaman ki izin dönüşleri artık yorucu olmamaya başlar, artık yeni challengelara yelken açma vakti gelmiş demektir :)
 
VPN'ler de engellenmeye başlanmış 😍
 
Dimokrasi tramvayından ineli kaç gün oldu bilen var mı?
 
VPN'ler de engellenmeye başlanmış 😍
Tunein radyo uygulaması, ben genelde tarayıcı üzerinden Amerika başta olmak üzere bazı rock ve metal radyolarını dinliyorum. Gel gelelim ki o da vaktiyle nasibini alıp yasaklanmış sitelerden. 2-3 yıldır opera tarayıcı kullanıyorum. Kendi üzerindeki vpnsi ile radyom diğer bir pencerede kenardan açıktır. Mobilde şimdiye kadar herhangi bir vpn indirmedim. Arada bir operadan bakıp çıkıyorum. Keza operanın reklam engelleyicisi de %90 oranında youtube reklamlarını engelliyor.

Aslında VPN kaynaklı oluşabilecek açık durumlarını @Adil ÜNALDI abiye sormak lazım. Linkedin siber güvenlik üzerine paylaşım yaptığı kısım var.
(link)

 
Övünmek gibi olmasın Kayseriliyim karısı ikinci kız çocuğunu doğurduğunda yatağını dışarı atan bir apartman sakinimiz vardı, ramazanda kuşun suluğunu, yemliğini çıkarırdı yalanım varsa Zeus çarpsın bak şu yaşımda ateist adamım. Sonunda hanımı boşamış kuşun boşamak gibi bir şansı olamadığından onunla bir başına kalmıştı.

O yüzden toptan çekin internetin fişini diyorum VPN'leri kapadıklarında seviniyorum :)
 
Tek kaldığımda o kadar depresif oluyorum ki, aklıma her şey geliyo. Evet o da. Gençliğim resmen ellerimden kayıp gidiyor, ne uğruna? 3 kuruş maaş. Peki karşılığı? Karın tokluğu.
Özgürlükçü bi ruhum var benim. Sabit yerde, rutin bir hayata gelemiyorum, buna karşın sorumluluklarım da var, veryansın da edemiyorum. Kolay kolay arkadaş edinmek de haşa haram gibi bana. Kafa dengi birilerini bulup arkadaşlık kurmak zor geliyor, kız arkadaş desen bu yaşıma geldim bir kişiyle samimi şekilde oturup Elele tutuşmuşluğum yoktur. Türkiye şartlarına göre iyi kazanıyorum yetiyor fazla bile kalıyor ama içimdeki bu his beni benden alıyor. Yani dünyanın bir tarafında her şeye çok rahat bir şekilde erişen insanlar var, ama diğer tarafta da en ufak bi hobi için bile kara kara düşünen, yediğinden içtiğinden kısan, açığı kapatmak için zaten fazlaca çalıştığı işyerine bir de pazarları-cumartesileri gidip çalışan insanlar var.bu durum beni çok yaralıyor.şu kısacık hayatta bedenimizi günde 8-10 saat kiraladığımız yetmezmiş gibi bir kafes içinde her gün aynı şeyleri tekrar etmekten yoruldum.
 
Dimokrasi tramvayından ineli kaç gün oldu bilen var mı?

"Demokrasi tramvaydir, gidecegimiz yere kadar gider, ineceğimiz zaman ineriz" demişti yıllar yıllar önce asrın lideri. Yasama, yürütme, yargı, medya, ordu tamam, kendisine koşulsuz şartsız biat eden halk tamam. Hal böyle olunca çok oldu ineli.
"Yolun bundan sonrasını katırlarla devam edeceğiz" demiş Kedi Hamlet
 
Yoruldum. Bisikletle dağa çıkarken yoruldum, koşarken yoruldum. Ama en çok bu yasaklardan yoruldum, hayvan düşmanlarından, kadın düşmanlarından, homofobiklerden, her türlü geri kafalıdan yoruldum.
 
Yoruldum. Bisikletle dağa çıkarken yoruldum, koşarken yoruldum. Ama en çok bu yasaklardan yoruldum, hayvan düşmanlarından, kadın düşmanlarından, homofobiklerden, her türlü geri kafalıdan yoruldum.
Hayvan düşmanı diye tanımladığınız insanlar muhtemelen sokakta başıboş köpek olmaz diyenler. Niye insanlar hayvana düşman olsun ki, hayvana düşman olan biri sebepsiz yere eziyet edendir.
Bilakis yaralı hayvanların sırtından bağışlar yoluyla zengin olan veya yemek artıklarını hayvanlara dökerek kendi vicdanlarını rahatlatanlar, mama firmaları yoluyla zengin olan belediyeler hayvan düşmanları. O hayvanların yaşam alanı sokaklar değil, barınak da değil ev olmalı olamayan hayvanlar da meclisten çıkan yasa ile uyutulacak aynı tüm medeni ülkelerin yaptığı gibi Atatürk'ün de yaptığı gibi.
 
@ali_ihsan21 sen haksızsın ve sana laflar hazırladım. Ama olağanüstü yoğun geçen haftanın son gününü bitirmiş olmanın getirdiği huzurlu hali bozmak istemediğim için lafları önümüzdeki haftaya saklıyorum. Bir yere ayrılma lütfen...
 
  • Hahaha
Tepkiler: can^ ve Can Çelik
Beykoza mı sürsem Üsküdara mı derken S*ktir e Moka pot la Honduras çekirdeğinden güzel bir Americano kahve yap One piece animeye devam diye düşünüp evde kaldık
 
Geri