Eray BAYĞAR
Daimi Üye
- Tepki
- 306
- İsim
- Eray
- Başlangıç
- 2009—10
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Cyclocross
Vinç operatörü sertifikası ve A2 seviyesinde Almanca öğrenip vasıflı işçi olarak başvurabilirsiniz.Fabrikadan bunaldım .. (12 yıl)
İş tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar..
(link)
Bu sefer de discord'a yürüyorlarmış. Yıllar önce olduğu gibi arkadaşlar ile skype kurup konuşacağız galiba. Baktılar milletin yarısı ses çıkarmıyor kalanında bir kısmı kendilerini destekliyor başlamışken kaptırıp gidelim falan diye düşünüyorlar galiba.
Bir sürü internet platformu var tek tek kapatıp tepki çekmektense bir kerede neden tüm interneti kapatmıyorlar anlamıyorum.
Eskiden internet mi vardı?
Fabrika candır. Plazada 1 ay dayanamadım 🤦🏼♂️Fabrikadan bunaldım .. (12 yıl)
İş tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar..
sarı kula var mı orada da?Fabrika candır. Plazada 1 ay dayanamadım 🤦🏼♂️
Ben borsacıyım ben de emekli olmuş olurum ne güzel işte 😂İnterneti tümden kapatmak tüm devlet kurumlarını ve özel şirketleri kapatmak demek.
Barış Bey, Selamlar. Mamut römorklar sokma milli bisikletlere uygun mu, hiç araştırdınız mı? Kargo modelini bir süredir izliyorum. Sizin mesajınızı görünce bir sorayım dedim.Tam aynısını yerelde görmedim ama sağlam bir pazar arabasından ya da hafif iş el arabalarından dönüştürülebilir gibi görünüyor.
Tam aynısı değil ama Mamut römorkları var: (link)
Barış Bey, Selamlar. Mamut römorklar sokma milli bisikletlere uygun mu, hiç araştırdınız mı? Kargo modelini bir süredir izliyorum. Sizin mesajınızı görünce bir sorayım dedim.
Aga kusura bakma bişeu sorcaktım formda yeniyim konu başlıgı açmak istiyorum nerden nasıl aççagımı bilmiyom yardım edermisinKafaya koydum, bir tane Ridley alacağım.
Şu anda bir tane de Scott var bende.
Oldu mu işte ünlü yönetmen "Ridley Scott"
Böyle deyince kendimi Devlet Bahçeli gibi hissettim(40 yapar)
Şaka maka Türkiye'de Ridley satılıyor mu?
Yoksa @Cemal Ç. e mi getirteceğim? (Cemal getirsen de getirmesen de seni sevmiyorum biliyorsun değil mi)
Belli bir mesaj sayısına ulaşmadan konu açamıyorsun.Aga kusura bakma bişeu sorcaktım formda yeniyim konu başlıgı açmak istiyorum nerden nasıl aççagımı bilmiyom yardım edermisin
Tamam sağolBelli bir mesaj sayısına ulaşmadan konu açamıyorsun.
Vaktiyle ilk kez mühendis olarak çalışmaya başladığım fabrika tam bir fabrikaydı. 7/24 durmadan çalışan, şebeke elektriğinde meydana gelen en ufak dalgalanmalarda binlerce dolarlık zarar ettiğimiz hassasiyette çalışan ekipmanların olduğu (böyle bi işse neden gerekli ups sisteminin falan olmadığı çok başka bi mevzu), yeri gelip günlerce çıkamadığımız, eve gittiğimizde de anca yatıp uyuduğumuz tarzdan bi fabrika. Bakımcıydım orda, o zehri orda tattım. Fabrika müdüründen, bütün Korelilerden daha büyük forsum vardı. Ayda 250 bin dolara yakın bi bakım bütçemiz vardı, bunun yarıdan fazlasının kontrolü de benim elimdeydi, düşünün daha 20'lerinde körpecik bir mühendis olarak nası bi gücüm vardı. Ayrıca Koreliler çok bonkör adamlardı valla, moral motivasyon deyip de yaptığımız harcamaların hiç birine seslerini çıkarmazlardı ki "siz bakımcısınız, güç kuvvet lazım ne gerekiyorsa alın" derlerdi. Son anektodum da şu; atölyemiz yemekhanenin yanındaydı. Zaten oradaki çalışanlarla ilişkilerimiz çok iyi olduğu için yemek saatinden bağımsız olarak girip istediğimizi yiyip içebilme özgürlüğümüz vardı, kaldı ki yönetimin de bu konuda bakımcılara imtiyaz tanınması adına kesin talimatı vardı.sarı kula var mı orada da?
Bildim, bildim:"Ejder meyveli smothie"Gelin görün ki atölyemizin resmi içeceği, kendisinden başka o atölye sınırlarından içeri hiç bir içeceğin giremediği o içecek tahmin edin neydi.
O 250 bin doların tamamını yeme-içmeye gömüyordunuz değil mi?Ayda 250 bin dolara yakın bi bakım bütçemiz vardı, bunun yarıdan fazlasının kontrolü de benim elimdeydi, düşünün daha 20'lerinde körpecik bir mühendis olarak nası bi gücüm vardı. Ayrıca Koreliler çok bonkör adamlardı valla, moral motivasyon deyip de yaptığımız harcamaların hiç birine seslerini çıkarmazlardı ki "siz bakımcısınız, güç kuvvet lazım ne gerekiyorsa alın" derlerdi.