Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Haniye'yi anan gönderilerin silindiğini duyunca bi araştırma yaptım. Google'a "Zuckerberg jewish" yazdım. "Mark Elliot Zuckerberg was born May 14, 1984 in White Plains, New York to a Jewish family" yazıyor. Şimdi z.ktim belanı zukerberg. Kapatıyorum istakram'ı.
Ilk iki kelimeyi okudum aha dedim tutamadı kendini... 😀

Scudo

Bunlar bizi kudurtmak istiyorlar :mad::mad::mad:. Bunlar bana kafayı yedirtmek istiyorlar. :acpsnr::acpsnr::acpsnr:
Ey yönetimul mü'minin, bir saat aralığı ver, yardıralım saçma karakterleri (Ø®¿~š....). Dolduk patlayacağız da...

Akşam olsa da eve gitsem

• Beğen
Tepkiler: MUSA Ç.
Eşek cennetine birinci sınıf biletle yolculuk yapan, kendisi için memleketinde bile yas ilan edilmezken, burada zorla yas dayatılan hamas teröristlerinin başı ismail heniye'nin tabutunun fotoğrafını paylaşamadıkları için komple instagramı kapatan sayın başkanımız, kendisi gibi düşünmeyen bizlere "cibiliyetsiz ev zencisi" demiş.

İki ayrı yahudi cesaret madalyası sahibi olup, bop eş başkanı olmakla böbürlenen, mavi marmara için önce esip gürleyip, sonra 26 milyon dolara fit olan, sonra dönüp "giderken bana mı sordunuz" diyen, İsrail'e atıp tutarken bir yandan ticaret rekoru kıran, foyası ortaya çıkınca güya ticareti yasaklayıp bu sefer Filistin üzerinden devam eden sayın başkanımız tabi ki bizim cibilliyetimizi iyi biliyordur.

Eşek cennetine birinci sınıf biletle yolculuk yapan, kendisi için memleketinde bile yas ilan edilmezken, burada zorla yas dayatılan hamas teröristlerinin başı ismail heniye'nin tabutunun fotoğrafını paylaşamadıkları için komple instagramı kapatan sayın başkanımız, kendisi gibi düşünmeyen bizlere "cibiliyetsiz ev zencisi" demiş.

İki ayrı yahudi cesaret madalyası sahibi olup, bop eş başkanı olmakla böbürlenen, mavi marmara için önce esip gürleyip, sonra 26 milyon dolara fit olan, sonra dönüp "giderken bana mı sordunuz" diyen, İsrail'e atıp tutarken bir yandan ticaret rekoru kıran, foyası ortaya çıkınca güya ticareti yasaklayıp bu sefer Filistin üzerinden devam eden sayın başkanımız tabi ki bizim cibilliyetimizi iyi biliyordur.
Ya şu emojileri çeşitlendirseler keşke, alkışlama ihtiyacı duyma, hayran olma ve komik bulmayı aynı anda yaşayanlar için daha farklı ifade şekilleri de olmalı...

Ev zenciliğimizin 6. gününe girdik.

454480150_903148821853807_5179300566014575550_n.jpg

• Hahaha
Tepkiler: suyunsesi
kendisi gibi düşünmeyen bizlere "cibiliyetsiz ev zencisi" demiş.
''Yaradılanı sev yaradandan ötürü'' deyip deyip duruyordu.Bu sözü içselleştirememiş pek

Reis bizi övdü mü sövdü mü?

BxPYkMLCAAE6h_T.jpg

Son düzenleme:
Instagram halen kapalı. "Kız bulma" umutlarını Instagram'a bağlamış erkeklerimiz panikte.

5fb766b1-754e-475e-aea7-3af8031102ba.jpg

Bir iç lastiğe 6€ verdim sabahtan beri sövüyorum arkadaş :snzdglsn:

Bir iç lastiğe 6€ verdim sabahtan beri sövüyorum arkadaş :snzdglsn:
Serkan, "bir lastiğe en fazla yama yapma rekoru muhabbeti vardı" hatırladın mı? Yanlış hatırlamıyorsam o konuda da baya iyiydin.

UCI Nirvana Granfondo Antalya 2024 rotaları açıklanmış. Yine geçen yılın aynı rotası. Kasım ayında, bozuk yollarda ve kısa parkur fiyatı 1500₺... Yarışacak arkadaşlara başarılar ben almıyorum... O yollarda bisiklet sürmek hele de Antalya gibi bir yerde Kasım ayında hiç mantıklı gelmiyor.

Ee fenn dimm, bir gün daha bitmisş diyor bizim enteller. Yalan da yok hani saatler bir sekilde ilerliyor. Değil mi ya zaman ne kadar da hizli geçiyor? Neyse yavaştan klasikleşip nasılsınız diye soralım. Aslında klasik olduğu için sormuyorum da... önemli degil mi sizin için de nasıl olduğunuz?

Bindiğim durak Sancaktepe ve metroda 8-10 kişi falanız, indiğim durak Yamanevler ve saat 7:08. Ha son durağa kadar da gitsem zaten olacağı en fazla 7:15-7:20.
Sabahın köründe ne pik saati? Kaç kişi 8'de iş başı yapıyo da o saatte yoğunluk olacak. Saçmalamış. Bundan ayrı olarak, o kuralda şöyle bi mallık var. Sabahları şehir merkezine doğru, akşamları şehir merkezinden dışa doğru yoğunluk oluyor haliyle. Ters yönler de bomboş oluyor. Yani pik saat de olsa gittiğin yön önemli. Sabah 8'de Marmaray'la Bakırköy'den Halkalı yönüne gitmek istesem bisikleti almıyolar. Bineceğim yönün vagonları bomboş.

Geri