speedymammy
Daimi Üye
- Tepki
- 593
- İsim
- speeddymammy
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Söylemesi daha kolay olduğu için bence. Ayrıca ben de ''u'' dönüşü ifadesinin aslında ''n'' dönüşü olması gerektiğini düşünüyorumUzun yıllardır düşündüğüm ama nereye yazsam diye düşündüğüm "mantığı" buraya yazmaya karar verdim.
Minibüs veya taksilerde belirtilen "indi bindi" neden "bindi indi" değil? açıklaması varsa merak ettim.
Uzun yıllardır düşündüğüm ama nereye yazsam diye düşündüğüm "mantığı" buraya yazmaya karar verdim.
Minibüs veya taksilerde belirtilen "indi bindi" neden "bindi indi" değil? açıklaması varsa merak ettim.
Söylemesi daha kolay olduğu için bence. Ayrıca ben de ''u'' dönüşü ifadesinin aslında ''n'' dönüşü olması gerektiğini düşünüyorum
Söylemesi daha kolay olduğu için bence. Ayrıca ben de ''u'' dönüşü ifadesinin aslında ''n'' dönüşü olması gerektiğini düşünüyorum
Uzun yıllardır düşündüğüm ama nereye yazsam diye düşündüğüm "mantığı" buraya yazmaya karar verdim.
Konya' da gordum cocuklar gurup halinde suruyor kimse mudehale etmiyordu.
You have one job and you can not do it properly.
Meali, diyanet işleri başkanımız kelime-i Şahadet getirmekte zorlanıyor.
En temel sebebi sizi üzecek ama dandik bir maşa olması. Bisiklet üzerinden süspansiyon var denilmesi için yapılmış bir maşa. Yeni konu açmanıza gerek yok ayrıca illa ki forumda maşa/süspansiyon ile ilgili konu vardır. Mesela buradaki başlıktan size en yakın olan başlığın içine yazabilirsiniz konu hakkında detaylı bilgisi olan birisi gördüğünde veya müsait olduğunda yazacaktır.bisan mtx7400 bisikletimin mozo marka ön amortisöründen sert vuruşlarda taak diye ses geliyor, ani vuruşlarda kendini kilitliyor gibi hissediyorum bunun gidondan kilit mekanizmasının kablo gerginliği ile ilgisi olabilir mi? yardımcı olabilir misiniz? sanırım yeni üye olduğum için konu açamıyorum
Babası iktidarda olsa da halletseymiş keşkeBabasından hiç dayak yememiş herhalde:
Bilal Erdoğan EYT hakkında, "Gençler burada aldatıldı. Ben de EYT'ye (emeklilikte yaşa takılanlar) hak kazandım bu arada, karşı olmama rağmen. 42-45 yaşındakiler emekli oldu. Kim ödeyecek onların maaşını? Siz ödeyeceksiniz. Çalıştığınız süre boyunca erken emeklilerin maaşını ödeyeceksiniz. Kandırıldık mı? Kandırıldık. EYT büyük bir felaketti. Bu kirli muhalefet anlayışıyla, siyasetin popülizme zorlanmasıyla bunlar mümkün hale geldi. EYT kötüyse, yanlışsa yanlış olduğunu söyleyebilen bir nesil olması lazım. O 43 yaşındaki emekli ölene kadar o maaşı alacak. Daha iyi bir şey düşünelim, yerine alternatif önerelim." ifadelerini kullandı.
Yüz bin milyoncuk kere paylaştım fotomu. Sonra @Spartiat hücum ediyor bana.
Adam size soru soruyor.🤣 Yakından görüp Cemal'in de bir insan olduğuna tanıklık eden biri olduğunuz için.Yüz bin milyoncuk kere paylaştım fotomu. Sonra @Spartiat hücum ediyor bana.
Bu benim, taklitlerimden sakınınız
321458 dosyayı görüntüle
Gördünüz forum sakinleri.Başka sorum yokAdam size soru soruyor.🤣 Yakından görüp Cemal'in de bir insan olduğuna tanıklık eden biri olduğunuz için.
Değil, Cemal bir fikirdir...
Lan sus delirtme beni şimdi...
Bencede...
He ya, efendi olup yemeğinizi yiyelim...😅