Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Bisikletliler de ters şeritten, kafalama, son gaz geliyor. Motorcular da. Yeterince cesurlarsa arabalar da.

Problem araçlarda değil de kullanıcılarda olabilir.
O zaman git scooter, mikro mobilet kullanıcılarının forumunda yaz.

Scudo
Birşey söyliyim, nerede düz adam akıllı sürülecek yol var, mutlaka bir eşek şakası yapan şoförle karşılaşıyorsunuz. O nedenle şehir içinde, özellikle de düz, hani burada sürmenin riski sıfır diyeceğiniz yollarda artistik yapmaya çalışan şoförlerden daha çok korkuyorum. Eskişehir'de karşılaştım, Edirne'de karşılaştım, Ankara Tandoğan'da karşılaştım. Başka da hiçbir yerde karşılaşmadım, sağolsunlar. Zemin %2-4-6-8 eğim diyorsa korkma.

Türkiye'deki bisikletçilerin bir mikro mobilite türünden neden nefret ettiğini asla mantıkla açıklayamayacağım.
Sen mantıkla açıklayamayabilirsin ama üzülme bu senin sınırın , daha iyisi olabilir, pozitif düşün.
Mantık düşünmeyi gerektirir..

Elektrkli scooterlar yasaklansın !!
O zaman ne yaptığını bilmez bir bisikletli yüzünden kaza çıkınca, diğerleri de "asfaltta bisiklet sürmek yasaklansın!" desin? Herkes münferit olay için diğerinin yasaklanmasını istesin?

Devlet suçlu sürücüye ceza vermiyor diye toptan bir yasaklama istemek neyin nesidir?

Günün fotoğrafları kısmında evime davetsiz olarak gelen iki misafiri paylaşmıştım.. Biri öldü.. Diğeri ise annenin atmasından kaynaklı, anomaliymiş, ayakları kırık ve tedavisi mümkün değilmiş, birkaç hastane ve veteriner gezdik.. Bilgi sahibi olan varsa sizden de fikir almak isterim. Bundan sonrası için kanatları gelişir uçarsa doğayla olacak.. Gelişip uçamazsa da bahçemizde ağaca asacağımız bir kafesle hayatını devam edecek.. İyi ki gelmişsin hayatımıza Batık🐣
290576 dosyayı görüntüle

Gazeteci bozuntusu biriyle davalık olmuştum, kovuşturmaya yer olmadığına dair karar çıkmış, ama hakkında onca iddialar varken herif vazgeçmemiş bir üst mahkemeye gitmiş,para istiyor benden bende vermemeye kararlıyım! Bakalım netice ne olacak! Botokslu mafya lideri şunun videosunuda yayinlasada herifin ilgisi başka yöne dogrulsa😂 (2015 Kıbrıs tatili isimli videoyu bekliyorum 😂)

Bisiklete binebiliyorsunuz ya şu an çok kıskanıyorum.
Hava ne güzel tam gezmelik halbuki... 🥺

Bisikletliler de ters şeritten, kafalama, son gaz geliyor. Motorcular da. Yeterince cesurlarsa arabalar da.

Problem araçlarda değil de kullanıcılarda olabilir.
Ülkede bütün kullanıcılar sorunlu.
Kullanılan araçlar küçüldükce trafik kurallarını ihlal etme potansiyeli artıyor çunkü bunu yapabilecek imkanları oluyor.
Scooterlar kim kime dum duma geziyor açıkcası. Ters yoldan geliyorlar, arac yolundan yaya yoluna, yaya yolundan araç yollarana fırlıyorlar.
tamamen sonuna kadar desteklediğim bir ulasım aracı ama kullıcılar sıkıntılı malesef

Az önce Kabeden Mustafa aradı. Abi tavaf edemiyorum dedi. Katarlılar, Baeliler, Suudiler ucuza arazi,kamu iktisadi teşekkülü, tank fabrikası, Kkm, swap falan var mı diye sorup duruyorlar dedi.Ben de bizim gözleri ışıldıyanlar hepsini sattı dedim dedi.

Tek düşündüğüm hidrolik fren akşam hidrolik yattığımda hidrolik sabah hidrolik yemek yerken aklımdan geçmiyor sadece ama ucuz bisiklet alıp hidroliğe çevirmek ve küçük kardeşimin kadrodunu v fren uyumlu kadro ile değiştirmek istiyorum bisikletçi ile iletişimdeyiz kadro eline geçerse öyle bir şey haber ederim diyor.
Güzelim kadro da mahv ettim boyayacağım diye etmez olaydım sürtünme olsa da güzeldi20220502_192859.jpg
Ülkede bütün kullanıcılar sorunlu.
Kullanılan araçlar küçüldükce trafik kurallarını ihlal etme potansiyeli artıyor çunkü bunu yapabilecek imkanları oluyor.
Scooterlar kim kime dum duma geziyor açıkcası. Ters yoldan geliyorlar, arac yolundan yaya yoluna, yaya yolundan araç yollarana fırlıyorlar.
tamamen sonuna kadar desteklediğim bir ulasım aracı ama kullıcılar sıkıntılı malesef
Doğru dediğin bende bazen öyle yapıyorum ama trafik kurallararına arabalar gibi uymayı severim ama karşıya geçemiyorum sanki geçersem sağ şeride küfür edecekler sinyal falan filan

peugeot r14 den sonra paraya kiyip soyle bir bisiklet alsam acaba devasa farklar olur mu :kötü:

(link)
(link)

Son düzenleme:
  • Muhteşem
  • Beğen
Tepkiler: RmzBurak ve Liqezz
Yunus Emre hz.leri ile bir arada yaşama imkanım olsaydı der idim onun zamanında....odununu taşırken yardımcı olsaydım, bir nebze de olsa tanımak ister idim....aşk ile...🌹

uyku saatinde bile insanları rahatsız eden kişilere lanet olsun

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Yaabancı videolarda fotoğraflarda bolcana beyaz duble jant görüyorum.Eskişehirdeki bisikletçilerde göremedim,internette de göremedim.Aşağıdaki gibi beyaz jantlar oldukça şık (link)

Feci yağmur fırtınasından dolayı köy keşif turlarım iptal oldu.

• Beğen
Tepkiler: Robert Knepper
Sinirli akrabalarımı tolere etmekten yoruldum

• Beğen
Tepkiler: Robert Knepper
hayatınıza giren hiç bir kadın için ailenizi yok saymayın ha bir de hiç kimse vazgeçilmez değilmiş ;)

Geri