specific
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.988
- İsim
- Harun
- Başlangıç
- 1981—82
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Dipteyim, sondayım, depresyondayım...
Dipteyim, sondayım, depresyondayım...
Sadece yürüyüş için belki uygun katlanır bir model olabilir.
Koşu antrenmanı yapılabilecek bir bandın fiyatıyla 3 senelik havuz dahil spor salonu üyeliği yaptırılabiliyor.
üst kat komşumuz aldı, adam kilolu da değil ama banda çıktığında sanki üst kattan bufalo sürüsü geçiyor gibi ses geliyordu.
yürüyüş yapıyorum, hafif tempolu koşuya da başlamak istiyorum. Uygun fiyatlı ürünler benim işimi çözer sanırım
Aynısını yazdım sildim apartmanda koşu bandı olmuyor.
Bizim bodrumda ortak kullanım için 15 yıl önce 2-3 bant alınmış, ilk taşındığım yıllarda az da olsa kullandım ama bakımsızlıktan dökülüyorlar. Bakımsız koşu bandı çok kötü oluyor.
Son zamanlarda ben de koşmuyorum ama geçenlerde çıktım, mahalede 2-2,5km kadar turladım. Tamamını bir solukta koşamadım, ilk 1km biraz dur kalk ile ısındım, son 1km tamamen koşarak eve döndüm.
Yani istedikten sonra fırsatlar var.
çekinecek bir şey yok öyleyse, sıkıntı olmaz.avantajım alt katımda kimse yok, dükkan. Üst kata da ses gitmez diye düşünüyorum.
neden sıcak yatağımdan sabah 5 te kalkıp işe geldim ki?
Evet çok borcum var...
Borçsuz yaşam nasıl bilen var mı?
eve koşu bandı almak ne kadar mantıklı?
Birkaç post sonrası bu postunu da görünce diyeceğim odur ki sıcak yatağından daha çok kez kalkacaksın malesef.
Ne o şemsiye ne de o g.t hiçbir zaman iflah olmuyor. Böyle de bir handikabı var. Olan yiğide oluyor.borç yiğidin g.t..de şemsiye
Geçen senelerde ben de eve bir arkadaşımın dandik koşu bandını alarak denemiştim. Araca yüklerken (Clio) arka bagaj kısmında tamponu çizmişti. 2 gün kullandıktan sonra yine satmıştım. Olan arabaya olmuştu Koşu bantları bence sağlıksız. Dize zararlı olduğunu duymuştum. Dışarıda yürümek daha iyi.yani diyorsunuz ki en iyi koşu bandı dışarısıdır.
Teşekkürler, çok mantıklı.
dışarıda koşmak da dize zararlı koşu bandında da, yeni bandlarda darbeyi emen süspansiyonlar oluyor ben ondan almıştım mesela. Dışarıda en ideali tartan pist yineGeçen senelerde ben de eve bir arkadaşımın dandik koşu bandını alarak denemiştim. Araca yüklerken (Clio) arka bagaj kısmında tamponu çizmişti. 2 gün kullandıktan sonra yine satmıştım. Olan arabaya olmuştu Koşu bantları bence sağlıksız. Dize zararlı olduğunu duymuştum. Dışarıda yürümek daha iyi.
Asfalt üzerinde yürümek ve koşmakta zararlı. En sağlıklı olan trial koşu ve yürüyüş. Arazi engebeli olacağından daha fazla haraket imkanı olacak bu sayede bel, ayak bileği vs gibi birden fazla yer haraket etmiş olacak.Geçen senelerde ben de eve bir arkadaşımın dandik koşu bandını alarak denemiştim. Araca yüklerken (Clio) arka bagaj kısmında tamponu çizmişti. 2 gün kullandıktan sonra yine satmıştım. Olan arabaya olmuştu Koşu bantları bence sağlıksız. Dize zararlı olduğunu duymuştum. Dışarıda yürümek daha iyi.
Konuşsun da terli don-atlet paylaşmasın.Herkes koşu bandına takılmış. Eliptik bisiklet koşu bandına göre daha iyi bir çözüm bence. Hem aşağıya ses gitmez, hem fazla yer kaplamaz. Ha, eliptiğin normal bisikletten daha iyi olduğunu iddia eden arkadaş gelip yine konuşmaya başlamasın diye bahsetmiyoruz diyorsanız, onu bilemem.