Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Sadece yürüyüş için belki uygun katlanır bir model olabilir.

Koşu antrenmanı yapılabilecek bir bandın fiyatıyla 3 senelik havuz dahil spor salonu üyeliği yaptırılabiliyor.

yürüyüş yapıyorum, hafif tempolu koşuya da başlamak istiyorum. Uygun fiyatlı ürünler benim işimi çözer sanırım

üst kat komşumuz aldı, adam kilolu da değil ama banda çıktığında sanki üst kattan bufalo sürüsü geçiyor gibi ses geliyordu.

Aynısını yazdım sildim :) apartmanda koşu bandı olmuyor.

Bizim bodrumda ortak kullanım için 15 yıl önce alınmış 2-3 koşu bandı var. İlk taşındığım yıllarda az da olsa kullandım ama bakımsızlıktan dökülüyorlar. Bakımsız koşu bandı çok kötü oluyor.

yürüyüş yapıyorum, hafif tempolu koşuya da başlamak istiyorum. Uygun fiyatlı ürünler benim işimi çözer sanırım

Son zamanlarda ben de koşmuyorum ama geçenlerde çıktım, mahalede 2-2,5km kadar turladım. Tamamını bir solukta koşmadım, ilk 1km biraz dur kalk ile ısındım, son 1km tamamen koşarak eve döndüm.

Yani istedikten sonra fırsatlar var.

Aynısını yazdım sildim :) apartmanda koşu bandı olmuyor.

Bizim bodrumda ortak kullanım için 15 yıl önce 2-3 bant alınmış, ilk taşındığım yıllarda az da olsa kullandım ama bakımsızlıktan dökülüyorlar. Bakımsız koşu bandı çok kötü oluyor.

Son zamanlarda ben de koşmuyorum ama geçenlerde çıktım, mahalede 2-2,5km kadar turladım. Tamamını bir solukta koşamadım, ilk 1km biraz dur kalk ile ısındım, son 1km tamamen koşarak eve döndüm.

Yani istedikten sonra fırsatlar var.

yani diyorsunuz ki en iyi koşu bandı dışarısıdır.
Teşekkürler, çok mantıklı.

avantajım alt katımda kimse yok, dükkan. Üst kata da ses gitmez diye düşünüyorum.
çekinecek bir şey yok öyleyse, sıkıntı olmaz.

Dün bisikletin arka kasasına 35-40 kilo civarında bir brandayı nalbur ile beraber kaldırıp yükleyebildik neyse üstünden inince bisikletin gidon aynı motorsikletlerin yaptığı tank slapper hareketi var ya onu yapıyor yani sele ve gidondan tutup 10 metre götürmek imkansız gibi bir şey. Ama 4 km sorunsuz geldim üstündeyken. Daha önce hiç başıma gelmemişti ama hiç bu kadar fazla hem de tek tarafa yüklenmemiştim. Pazar alış-verişi 30 kilo tutuyor ama 10 litre sütü öne koyuyor yanına bir şeyler daha ekleyip yarısını da arkaya bölüyordum.

Amin Maalouf, Ortadoğu insanını şöyle tanımlar:"Her şeye üzülen fakat hiçbir şey yapmayan insanlar."

Son düzenleme:
  • Üzgün
Tepkiler: M.İhsan
borç yiğidin g.t..de şemsiye :komik: :komik: :komik:
Ne o şemsiye ne de o g.t hiçbir zaman iflah olmuyor. :kötü:Böyle de bir handikabı var. Olan yiğide oluyor. :krktm:

İmza
Aralıkta borcu bitecek ve ne alayım diye kaşınan bir yiğit;)

yani diyorsunuz ki en iyi koşu bandı dışarısıdır.
Teşekkürler, çok mantıklı.
Geçen senelerde ben de eve bir arkadaşımın dandik koşu bandını alarak denemiştim. Araca yüklerken (Clio) arka bagaj kısmında tamponu çizmişti. 2 gün kullandıktan sonra yine satmıştım. Olan arabaya olmuştu :D Koşu bantları bence sağlıksız. Dize zararlı olduğunu duymuştum. Dışarıda yürümek daha iyi.

• İnanılmaz
Tepkiler: RmzBurak
Geçen senelerde ben de eve bir arkadaşımın dandik koşu bandını alarak denemiştim. Araca yüklerken (Clio) arka bagaj kısmında tamponu çizmişti. 2 gün kullandıktan sonra yine satmıştım. Olan arabaya olmuştu :D Koşu bantları bence sağlıksız. Dize zararlı olduğunu duymuştum. Dışarıda yürümek daha iyi.
dışarıda koşmak da dize zararlı koşu bandında da, yeni bandlarda darbeyi emen süspansiyonlar oluyor ben ondan almıştım mesela. Dışarıda en ideali tartan pist yine

Asfalt üzerinde yürümek ve koşmakta zararlı. En sağlıklı olan trial koşu ve yürüyüş. Arazi engebeli olacağından daha fazla haraket imkanı olacak bu sayede bel, ayak bileği vs gibi birden fazla yer haraket etmiş olacak.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve -Deniz-
Tamam arkadaşlar, yürümeyelim. 😅

• Hahaha
Tepkiler: Spartiat
Istanbulda ve bir çok büyükşehirde yılın 365 günü hava kalitesi spor için uygun olmayan aralıkta herkesin düşündüğünün aksine spor salonunda spor yapmak o kadar kötü değil, belgrad ormanı vs gidenlere lafım yok tabi
IMG_5827.png

Herkes koşu bandına takılmış. Eliptik bisiklet koşu bandına göre daha iyi bir çözüm bence. Hem aşağıya ses gitmez, hem fazla yer kaplamaz. Ha, eliptiğin normal bisikletten daha iyi olduğunu iddia eden arkadaş gelip yine konuşmaya başlamasın diye bahsetmiyoruz diyorsanız, onu bilemem. :D

Herkes koşu bandına takılmış. Eliptik bisiklet koşu bandına göre daha iyi bir çözüm bence. Hem aşağıya ses gitmez, hem fazla yer kaplamaz. Ha, eliptiğin normal bisikletten daha iyi olduğunu iddia eden arkadaş gelip yine konuşmaya başlamasın diye bahsetmiyoruz diyorsanız, onu bilemem. :D
Konuşsun da terli don-atlet paylaşmasın.

Beşiktaşlıların başka derde ihtiyacı yok sayın hakim.

Kimsenin ameliyat etmek istemediği yengemin -sekonder ve zor vaka, haksız değiller- kalp kapağı ameliyatını kalp cerrahı sınıf arkadaşım bugün başarıyla yaptı, arkadaşımla inanılmaz gurur duydum. Türkiyenin doktorları gerçekten ülkenin, sağlık sisteminin önünde. Herkesin böyle candan arkadaşları olmalı.

Fırsat Reyonu
bu sele nasıl yol bisikleti için önerir misiniz?

Geri