Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Tekirdağ Kapaklı’da ufak bi çorbacı vardı, duvarında kocaman “ÇORBA ŞİFADIR” yazıyordu. @Can Çelik yaz kış demeden gider şifa bulurduk :)
Bro,
Öyle bir yazmışsın ki duvarında "ÇORBA ŞİFADIR" yazdığı için gidiyormuşsunuz gibi bir anlam çıktı. :ssrtcbya:
Neyse bir an içimden
"SAHİBİNDEN AZ KULLANILMIŞ KELEPİR KÖPRÜ" var diyesim geldi.;)

Scudo
Bro,
Öyle bir yazmışsın ki duvarında "ÇORBA ŞİFADIR" yazdığı için gidiyormuşsunuz gibi bir anlam çıktı. :ssrtcbya:
Neyse bir an içimden
"SAHİBİNDEN AZ KULLANILMIŞ KELEPİR KÖPRÜ" var diyesim geldi.;)
O yazının oraya gitmemizde çok büyük etkisi olduğu doğrudur :) Şu anki eşimle daha sevgili bile değilken bazı akşamlar o çorbacıda buluşuyorduk ;)

Domates çorbasının içine döner, sarımsak ve sirke koyunca şahane oluyor.

Kelle, paça sevmem oysa.

Ülkede cddi bir gelir adaletsizliği oluştu, zenginler ve fakirler var, bunların arasında uçurum.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Ülkede cddi bir gelir adaletsizliği oluştu, zenginler ve fakirler var, bunların arasında uçurum.
Ahmet Necdet Sezer'in görev bitiminde yaptığı uyarılardan biriydi. Bir ülkenin başına gelebilecek en kötü şey zenginliğin bir avuç zümrede birikmesi, bavulunu toplayıp 1 günde çekip gidebilirler. Geçtiğimiz yıllarda haber olmuştu Türkiye'de Japonya'dakinden fazla dolar milyoneri oluşmuş bir sene içinde.

Bu ülkede profesörler yoksulluk sınırında maaş alıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve mcanerg
Psikolojik bazı rahatsızlıkların tedavi edilebildiğini zannetmiyorum, ayrıca da genetik olduklarından eminim. Bu sebeple @P1n0ky0 nun çocuk sahibi olmakla ilgili önermesine yürekten katılmakla beraber arttırıyorum; psikolojik olarak çocuk yetiştirebilecek sıhhatte olmayan bireylerin kısırlaştırılmasının ve topluma faydası olmayacağı gibi zararı dokunacak yeni bireylerin dünyaya getirilmesini engellemenin en doğru nüfus planlaması yöntemi olacağını düşünüyorum. Hasbelkader doğmuş ve yaşamaya zorlanan bireylerin medeniyetimize hiç bir katkısı olamıyor maalesef..

Psikolojik bazı rahatsızlıkların tedavi edilebildiğini zannetmiyorum, ayrıca da genetik olduklarından eminim. Bu sebeple @P1n0ky0 nun çocuk sahibi olmakla ilgili önermesine yürekten katılmakla beraber arttırıyorum; psikolojik olarak çocuk yetiştirebilecek sıhhatte olmayan bireylerin kısırlaştırılmasının ve topluma faydası olmayacağı gibi zararı dokunacak yeni bireylerin dünyaya getirilmesini engellemenin en doğru nüfus planlaması yöntemi olacağını düşünüyorum. Hasbelkader doğmuş ve yaşamaya zorlanan bireylerin medeniyetimize hiç bir katkısı olamıyor maalesef..

Trolley ile kaldırmak lazım böyle düşünceleri, Allah insanı %100 serbest bir varlık olarak yarattı, bütün kitaplarda bu yazıyor. İnsanları kısırlaştırmak bu yüzden ironi-komik bir düşünce.

Lust... it's on every counter demiş Billy Graham 40 sene önce. Bu devirde seksüel haz üreten materyal Graham'ın dediginin 40 katı üstünde, bakınız Instagram önde gideni. Kendinizi alıkoymak tamamıyla psikolojik olmak ile beraber kişi başına düşen bir şey.

Bahsettiginiz tabiri caizse Graham'ın gene bolca konuştugu "illicit sex" kategorisine giriyor ve hem dinen hem de hapis yenilebilecek bir ceza olmakta. Günümüzde Instagram bu yüzden önümüzdeki sene kuralları bazı açılardan daha fazla sıkılaştıracagına dair bir yasa koydu + ülkemizde yeni bir telefon hattı devreye girdi polise baglı. Eger bir bayan kendisine bu şekil aşırı rahatsızlık veren bir kişi oldugunun farkındaysa onu telefon ile şikayet ederek evlerine ekip gönderebiliyor.

Gerçi bu konu çok daha derin ama benden şimdilik bu kadar. :)

Genetik değerlendirme ile fetüs seçilmesi en çok bu açıdan yanlış bulunur. Psikiyatrik rahatsızlıklar çoğunlukla yaratıcılıkla beraber geliyor, onların doğmasını engellesek mesela van Gogh, John Nash olmazdı.
Hastalıkların ortaya çıkması genellikle genetik ve çevrenin ortak katkısı ile olur, hatta çevrenin çarpan etkisi bazı hastalıklarda daha fazla. Ben de her insanın çocuk sahibi olmaması gerektiğine inanıyorum ama bunun mantıklı bir çözümü yok.

Kesin ip var 😜 veya sadece yokuş aşağı ama öndeki baya uçmuş gidonu tutuş ayağında terlik oluşu 🤣

Forumdan bir arkadaş bisiklet kıyafetleriyle bir bakkala girince vatandaşın biri ne diye bunları giyiyorsunuz ki ben sizden hızlı sürerim demişti, o şahıs bu olabilir.

Dosyalar

• Screenshot_2024-12-15-15-33-37-814_app.rvx.android.youtube.jpg
    Screenshot_2024-12-15-15-33-37-814_app.rvx.android.youtube.jpg
    39,1 KB · Okunma: 15
  • Screenshot_2024-12-15-15-32-39-184_app.rvx.android.youtube.jpg
    Screenshot_2024-12-15-15-32-39-184_app.rvx.android.youtube.jpg
    36,3 KB · Okunma: 15
  • Hahaha
Tepkiler: suyunsesi
GCN’nin epik tırmanışlar videosunun son bölümünde Beykoz Continental takımının sporcusu Max STEDMAN var. Videonun 2:07:00 bölümünde

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve MakRo
Günümüzde yaşadığımız birçok sorunun sebebi, bundan 2000 yıl önce Kudüs'te bir akıl hastanesinin olmayışıdır.

God loves you so much, in fact, he loves you so much that he's begotten his only son to die on the cross for you... and if you were the only person in the world, he would still do that, too.

Her insan şahsına deger ve paha biçilemeyecek kadar degerli bir varlıktır İncil'de yazana bakarsanız. Buna hoşlanmadıgınız mal diyebileceginiz kişiler bile dahil.

İnsanları akıl hastahanesine tıkmak mükemmel bir çözüm degil. Malum bunun benzerleri diger ülkelerde var neden eger bir kişiyi sapıklıktan akıl hastahanesine tıkacaksanız, gulag gibi bir yere tıkmıyorsunuz? Dünya'nın çogu yerinde akıl hastahanesinden ve bildiginiz hapisten kötü noktalar var, belliki sizin amacınız kişiyi cezalandırmak o zaman özel bir seclusion polis bazlı bir hücreye tıkıp vahşi hayvan gibi bakalım her sapıklık yapana ne güzel olur degil mi?

Geri