Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Evet, bir mesaj kotası koşucusu daha zuhur etti..

Millet ile bol bol dalga geçmek standardize bir rule galiba bu forumda. Ben kaçar dönmemek üzere, size iyi pedallar. Yeter bu kadar bıktırdınız insanı, bisiklet konuşmak için geliyoruz dalga geçiyor millet başka hiç bi şey degil. İçler acısı.

Wilier Amerikan markası mıymış?
Merida 'nın Finlandiya malı olduğu yerde Wilier Amerikan olmuş çok mu? Bu arada Finlandiya karbonu Merida'yı her forum üyesi bilmez, yanlış hatırlamıyorsam 2018-19lara gitmek gerekiyor.

Arkadaşa Finlandiya'da hiç bulundun mu diye sormaya korkuyorum. :krktm:
Abi bir ihtimal olabilir aralara İngilizce cümle veya kelimeler serpiştiriyor.

Dosyalar

• finlandiya3.JPG
    finlandiya3.JPG
    67,7 KB · Okunma: 16
What can i do sometimes?

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Millet ile bol bol dalga geçmek standardize bir rule galiba bu forumda. Ben kaçar dönmemek üzere, size iyi pedallar. Yeter bu kadar bıktırdınız insanı, bisiklet konuşmak için geliyoruz dalga geçiyor millet başka hiç bi şey degil. İçler acısı.
images (2).jpeg

Oynat ikonu konmuş, başımıza yapay zeka kuşu..

31 halep (hatay)
79 hama (kilis)
27 humus (ayıntap)
63 şam (urfa)
80 kudüs (osmaniye)
46 telaviv (maraş)
01 .......
aman dikkat evdeki bulgurdan da olmayak sonraa......

• Hahaha
Tepkiler: ali_ihsan21
"Türkiye'deki eğitim düzeyinin düşüklüğüne de değinen Acemoğlu, "iş gücünün yüzde 40'ı lise eğitimi almamış" diyerek iş gücünde teknolojiyi kullanacak elit tabakanın yaratılamadığını söyledi."

Rakamlar içler acısı. öte yandan okuyan da "okudum da ne oldu, asgari ücretle çalışıyorum" diyor haklı olarak.

"Türkiye'deki eğitim düzeyinin düşüklüğüne de değinen Acemoğlu, "iş gücünün yüzde 40'ı lise eğitimi almamış" diyerek iş gücünde teknolojiyi kullanacak elit tabakanın yaratılamadığını söyledi."

Rakamlar içler acısı. öte yandan okuyan da "okudum da ne oldu, asgari ücretle çalışıyorum" diyor haklı olarak.
işgücü eğitimli olsa ne olacak girişimlerin sadece %1i teknoloji yatırımı. Elemanların çoğu merterde bodrumaltı atölyelerde iş görüyor, o işler için de suriyeliler bile yeterli.

Geçende sektör temsilcisi bir arkadaş anlattı:
-Lise mezunu kadrosu için alım yapacaktık, ilan verdik 150 kişi başvurdu. Yakın zamanda mühendis ihtiyacı doğdu, ilan verdik 1500 kişi başvurdu-..
Bu konu İhsan Doğramacı' ya kadar uzar gider...

-Lise mezunu kadrosu için alım yapacaktık, ilan verdik 150 kişi başvurdu. Yakın zamanda mühendis ihtiyacı doğdu, ilan verdik 1500 kişi başvurdu-..
sıva ustası 5000TL/gün ile mühendis deryası ülkemizde acaba dedirtmiştir. en vasıfsız iş için üniversite diplomasının istendiği bir coğrafya kaderdir ikliminde, haliyle anne-babalar evlatları için varı yoğu seferber edip üniversite mezunu diplomalarına servet dökmekte; üniversite ise dirsek çürütüp bahar şenliğinde azan evlatlar ise haliyle mezun olunca ben felan felan diploması aldım o paraya o işi yapmam diyince, istediklere olan işlere talebi patlatmakta, bu da maaşları diplere çekmekte.

sonracıma, mala vurmak işini layıkı ile yapan vatan evlatları da, 2024 sonu itibarıyla 5000TaLe/gün parası talep etmekteler ve arz ile güle oynaya anlşmaktadırlar. bu sistem böyle devam ederse, mevcut ekonomik bayır aşağı fren tutmaz gidişiyle 2025 in ilk altı ayı sonunda 7500TaLe, 2025 sonunda 10 bin Tale istediklerinde, TiVilerde 2026 yılı asgari ücreti 4 günlük mala vuran yövmiyesi kadar mı olsun yoksa 4.5 yövmiye mi diye 4 aydır tartışılıyor olacak.

Benim naçizane görüşüm, üçüncü dünya savaşının seyrettiği şu günlerde, attığını vuran bir cengaver olmak para kazandırıyor. evet bir geleceği yok gibi, emekliliği zor görür wagnerin adamları ama işte, nebliim üç otuz paraya yaşamaya çabalamak için geçen yeknesak hayata göre, çok daha ardinal dolu.

bir miktar geriye gidersek, 1990 yıllarında endüstri mühendisliği parlatıldı. sonra öğretmenlik, sonra tıp, şimdilerde yazılım pırıl pırıl edildi. ana, yan, deepweb, kabak gibi açık tüm medyaların parlatıldığı işlerin kokusu 5 sene içinde çıkar. çalışan enflasyonu ile ücretler düşer de düşer. kendi işini kur, saat kurma diye goygoya dalıp sermeyeyi de kediye yüklemeyin. gevşek bir patron olursanız, ne ara iflas ettim diye algoritma kasarken bulursunuz apansız kendinizi.

ciasal islam kanalı ile ingiltere ve amerikanın bize fısıldadığı haline şükret be goççum, aza kanaat etmeyen çoğu elde edemez propagandasındaki karpuz kabuğuna da binin demiyorum.

insan kendini bilmez ise, başına neler gelmez. önce kendinizi bilin. onu bilirken, sosyal medyada ahanda benim istediğim acur olmak, ben de cmylmz gibi zekiyim gibi ham hayaller değil de, şimdi mala vuran kıymetli ise, dur ben ilerde tüm apartmanlarda heryer fiber optik kablo olacak, odalara kadar gelecek o zaman fiber kablo sonlandırmayı kıvırayım gibi birşey olmalı.

unutmayın, az eleman olunca, istediği düşük fiyata adam çalıştıramayan sermaye, medyanın her kanalı ile kulaklara mala vurana 5000TL veriyolla diye üfürmeye başlar. herkez bir iki iş piyasasını köpürtür, sonra elde mala ile kalakalır.

• Muhteşem
Tepkiler: specific

İşin daha da ilginç tarafı teknisyen/tekniker yaptığı işe bağlı olarak mühendisten yüksek maaş almaya başladı.

sıva ustası 5000TL/gün ile mühendis deryası ülkemizde acaba dedirtmiştir.

Bizim alanlarda saha elemanları 2 yıl öncesine kadar 1,5 asgari ücrete ayda 28 gün çalıştırılıyordu, köle işçiliği. Adam yönlendirirdik, bu iş yapılmaz deyip kaçıyorlardı. Şimdi saha elemanları 4-5 bin TLye çalışıyorlarmış. Yani ustaların günlükleri gerçekten de abartı şu an. Emek karşılığını alsın, ama makul bir rakam olması gerekiyor.

herkez bir iki iş piyasasını köpürtür, sonra elde mala ile kalakalır.

Arz-talep kuralı gereği serbest piyasanın gideceği yer orası değil mi???

Bu yaz arabamda ufak tefek sorunlar vardı. Youtube'dan videoları açtım, yapabildiğimi kendim yaptım. Usta ile uğraşmadım en azından.

Bizim köyde doktorası olmayana kız vermiyorlar, benim yüksek lisansım var ondan evde kaldım :/

• Hahaha
Tepkiler: MakRo
Mühendis fazla değil iş yok. İş yok arkadaşlar işsiz insanları suçlamayı bırakın. İşgücüne katılım yüzde 50. Evet çalışabilir çalışma çağında ama çalışmayan 20 milyon işsiz var. Bunun haricinde iş arayan da işgücünün yüzde 10 u var. Peki geri kalan çalışanların durumu ne? Yarısı asgari ücret alıyor.

Bu tabloda son suçlanacak insanlar gençler. İş az olduğu için torpili olmayan işsiz kalıyor. Diğer teknik lise mezunları iş mi buluyor. Komik olmayın. Ben hiç görmedim teknik lise mezunu ilanı. Onada 10 kişilik ilana 10bin kişi başvuruyordur.

Türkiyede 200 üniversite varken, almanyada 400 üniversite var. Geçin Türkiyede çok üniversite var safsatasını.

Son düzenleme:
ayetler-var-ayetler-var_583742.jpg

Mühendis fazla değil iş yok. İş yok arkadaşlar işsiz insanları suçlamayı bırakın. İşgücüne katılım yüzde 50. Evet çalışabilir çalışma çağında ama çalışmayan 20 milyon işsiz var. Bunun haricinde iş arayan da işgücünün yüzde 10 u var. Peki geri kalan çalışanların durumu ne? Yarısı asgari ücret alıyor.

Bu tabloda son suçlanacak insanlar gençler. İş az olduğu için torpili olmayan işsiz kalıyor. Diğer teknik lise mezunları iş mi buluyor. Komik olmayın. Ben hiç görmedim teknik lise mezunu ilanı. Onada 10 kişilik ilana 10bin kişi başvuruyordur.

Türkiyede 200 üniversite varken, almanyada 400 üniversite var. Geçin Türkiyede çok üniversite var safsatasını.
Ben şöyle bir durum deneyimliyorum son bi kaç aydır; başvurduğum pozisyonlar için “fazla kalifiye” olduğum gerekçesiyle reddedilmekteyim. Sektör değiştirmeye çalıştığım için son 5 senedir müdür pozisyonunda çalışmış olmama rağmen mühendis pozisyonlarına da başvuruyorum ve genelde aldığım cevap bu şekilde. Bi de tabi ücretle ilgili ahlaksız teklifler var ki evlere şenlik, adam benim mühendisken bile aldığım parayı vermiyor mesela. Sanırım uzun zamandır iş aradığım için işe ihtiyacın olduğunu düşünerek ucuza kapatmaya çalışıyorlar. Çok değişik işverenler gördüm bu süreçte, belki ilerde kitap bile yazabilirim hayatımın bu dönemiyle ilgili, siz düşünün.

• Beğen
Tepkiler: templeos ve MakRo
Geri