Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Sen ne diyorson ya, hani @Mehmet Altuğ arkadasimiz "Amaç cezalandırmak değil, tedavi etmek" diyor ya, iste bence sen o sözünü iyi düsün. Sana bosa denmis bir kelime degil.

Bir sorum olacak, HIC FINLANDIYADA BULUNDUNMU?

Birde böyle bir sey yaziyorsunuz ama tekrar dönüyorsunuz. Ben böyle bir sey yazsam erkek gibi de dönmemek üzere ceker giderim.
"Millet ile bol bol dalga geçmek standardize bir rule galiba bu forumda" demissiniz, tabiki de degil ama farkindaysaniz sizinle nerdeyse tüm forum dalga geciyor.
Siz eniyisi deginizi yapin ve dönmemek üzere tekrar Finlandaya gidin, galiba sizin icin en hayirlisi olacaktir. :D :koptum:

Çok saçmaladık sabahın 6'sında, evet benimde kusuruma bakmayın ama o yorum Hz. İsa'ya atılan abidik kubidik akıl hastası yorumlara karşı idi.

Size hak veriyorum, kendi kendimi mors edecek bir durum anlattıgım olay. Ha bu arada rack ünitede neredeyse hiç bir sorun yok, sadece en sag üst köşesinde santimetrik bir mavi ton üzerine renk atması var, dikkatli bakmadıkca belli bile olmuyor...

Sizi aşagılamak istemiyorum ama Colnago gerçekten çok kötü bir bisiklet...

Scudo
Ha bu arada rack ünitede neredeyse hiç bir sorun yok, sadece en sag üst köşesinde santimetrik bir mavi ton üzerine renk atması var, dikkatli bakmadıkca belli bile olmuyor...

Sizi aşagılamak istemiyorum ama Colnago gerçekten çok kötü bir bisiklet...
Size bir soru sordum, Finlandiyada hic bulundunuzmu diye.

Gercekten sizin akli dengeniz yerinde olmadigini düsünmeye basladim, RAK ÜNITESI ne? Benimle senin rakinmidir nedir ne lakasi var?

Bu arada ben Colnago olmadigim icin beni asalamis olmasiniz. Her markanin seveni var sevmeyeni var, arti Colnago bisiklet degil bir Marka ve Isim oluyor. Yalniz farkindaysaniz siz hic bir seyi begenmiyorsunuz.
Bir Atasözü var, "Kedi Yetişemediği (Uzanamadığı) Ciğere Pis (Murdar)" Dermiş. Sizinki de o mesele galiba.

Size bir soru sordum, Finlandiyada hic bulundunuzmu diye.

Gercekten sizin akli dengeniz yerinde olmadigini düsünmeye basladim, RAK ÜNITESI ne? Benimle senin rakinmidir nedir ne lakasi var?

Bu arada ben Colnago olmadigim icin beni asalamis olmasiniz. Her markanin seveni var sevmeyeni var, arti Colnago bisiklet degil bir Marka ve Isim oluyor. Yalniz farkindaysaniz siz hic bir seyi begenmiyorsunuz.
Bir Atasözü var, "Kedi Yetişemediği (Uzanamadığı) Ciğere Pis (Murdar)" Dermiş. Sizinki de o mesele galiba.

Müzik prosesörü ne olucak, Finlandi'yada bulunmayı troll bir soru olarak algılıyorum.

Ha Amerika'da bulundum 4 yaşımdaydım Miami, Orlando, New York bi de eyaletler arası 2 sefer yapmıştık. Boeing tarzı büyük uçakla gidip eyalet arası daha ufak bir turboprop ile devam etmiştik.

Rack ünitesi ne midir? Puhaha. Colnago çöp, drop bar abomination, 2000'lerde çıkmış bisiklet show aleti. Downhill bisikletleri hatırlatıyor diyecegim şimdi ama DH727 enteresan duruyor. Gerçi downhill ve rampage çok tehlikeli besbelli... geeçen Ridley neydi soy adı hatırlayamıyorum bir beyefendi vefat etti o işi yaparken.

Tabiki Lapierre'e bad mouth etmek gönlümden geçmiyor ama drop bar'lı bisikletin gidonunu çöpe atabilirsiniz. Hatta Colnago kadro varsa o da pres makinesine iyi gider.

Pro Race serisi çok tatlı ha 3x10 Deore SLX efsane set, ilk çarkta 50 kph yapabilirim zorluyor gerçi. Kilomdan dolayı ikinci rublede yani ortada erişilebiliyor full sprint'de o hızlara. Ama kilomdan dolayı şu anki bisiklet 40-50'yi vurunca aşagı yukarı biraz in kalk sallanıyor, stabilite bozuluyor. Sele borusu Raceface Evolve efsane post ama hız için nereye kadar yani. Hız yapmak o kadar bisiklet üzerinde zaten manasız ama dip not, geçen benim Shaper 2.0 ile biraz hızlandım öndeki MTB'yi geçeyim dedim, 40-50 yapmıştır rahat su gibi akıyor Pro Race 100'e kıyas malum hybrid bisiklet... sonra geldi bi eleman dropbar gravel ile 60-70 ile geçti beni. Keriz ya. Düşmesi yakıkındır. :D :D

Müzik prosesörü ne olucak, Finlandi'yada bulunmayı troll bir soru olarak algılıyorum.
Finlandiya hic de troll bir soru degildi, bu foruma yine senin gibi bir yapay zeka finlandiyadan katilmisdi da ondan sordum. Resmen o serefsizi bize burada hatirlatdin. Ama sen Finland Carbonuna benzemiyorsun, sen daha cok disarida kücük kulubelerde yasayan bir cinse benziyorsun.

Gecende evin kapisina senin gibiler icin kulübe yapmak istem ama araba gecti bende civi cakamadim. Agac hala oldugu yerde duruyor ama dere kurudu, neyapalim derken ucak düstü kimse ölmedi yaralanmadi cünkü yavas düstü. Rack ünitesi de cöp olunca seni de akil hastanesine götürdüler ama bos oldugu icin tedavisi yok dediler.
Neyse denizdeki baliklar kurtuldu ve yüzmeye devam ediyorlar. Umarim acilayici olmustur bay abomination yapay zeka.

Finlandiya hic de troll bir soru degildi, bu foruma yine senin gibi bir yapay zeka finlandiyadan katilmisdi da ondan sordum. Resmen o serefsizi bize burada hatirlatdin. Ama sen Finland Carbonuna benzemiyorsun, sen daha cok disarida kücük kulubelerde yasayan bir cinse benziyorsun.

Gecende evin kapisina senin gibiler icin kulübe yapmak istem ama araba gecti bende civi cakamadim. Agac hala oldugu yerde duruyor ama dere kurudu, neyapalim derken ucak düstü kimse ölmedi yaralanmadi cünkü yavas düstü. Rack ünitesi de cöp olunca seni de akil hastanesine götürdüler ama bos oldugu icin tedavisi yok dediler.
Neyse denizdeki baliklar kurtuldu ve yüzmeye devam ediyorlar. Umarim acilayici olmustur bay abomination yapay zeka.

Küfür etmeyecegim, sövmeninde anlamı yok bu yoruma. Colnago halen bir abomination fakat, duyduguma göre Colnago sahiplerinin en büyük korkusu kafaya karbon sele borusu çakılarak bir indirişte kafadan gitmek oluyormuş. Bu yüzden Colnago satın alınıyormuş bugünlerde.

Küfür etmeyecegim, sövmeninde anlamı yok bu yoruma. Colnago halen bir abomination fakat, duyduguma göre Colnago sahiplerinin en büyük korkusu kafaya karbon sele borusu çakılarak bir indirişte kafadan gitmek oluyormuş. Bu yüzden Colnago satın alınıyormuş bugünlerde.
Istesende küfür edemesin ve sövemesin, sende o yürek yok. Sen daha erkek gibi söyledigin sözlerin arkasinda duramiyorsun daha ne konusuyorsun. :koptum: :D

Istesende küfür edemesin ve sövemesin, sende o yürek yok. Sen daha erkek gibi söyledigin sözlerin arkasinda duramiyorsun daha ne konusuyorsun. :koptum: :D

Haklısınız, yeterli bu kadar.

Haklısınız, yeterli bu kadar.
Aynen, git az ötede oyna bu nedir yav günlerdir saçma sapan mesaj yazmadığın konu kalmadı. Bi sal bi rahat bırak şu klavyeyi falan yeter yav artık.

• Beğen
Tepkiler: Plsty ve mcanerg
Holiday Inn. Mid-level headroom.

Aynen, git az ötede oyna bu nedir yav günlerdir saçma sapan mesaj yazmadığın konu kalmadı. Bi sal bi rahat bırak şu klavyeyi falan yeter yav artık.
cevap yazmasanız bir yerde gider aslında

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Aynen Rockrider.

"Belki de geldiler ve geçmişi değiştiremeyeceklerini anladıklarında geleceği değiştirmek için geri döndüler."

Hee Tesla TOGG falan, abductor machine'i ayakta kullanmak.

Neyse troll mesaj troll mesajdır, Audi çöp Ford iş görür.

Adamı engelledik bu sefer konu bildirimi gelmiyor ana sayfada bakarken görüyorum. Bana göre ilgili hesap forumun eski bir üyesinin veya hala aktif bir üyesinin troll hesabı. Kendisi belli ki zamanında bir durumlara içerlemiş ki foruma yazıp milleti bıktırmaya çalışıyor. Aklıma bir isim geliyor ama durduk yere günahını almayalım. Dropbarlara olan öfkesinden anlaşılabildiği üzere yol bisikletine selam vermiş ama cevap alamamış olması da mümkün. "Finlandiya Karbonu" 'nun yine bir onuru vardı adamın bilgileri biliniyorken sallıyordu.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Yandex'in yapay zekası Yazeka'ya "en iyi bisiklet hangisidir" diye sordum, ben en başta Pinarello olur diye düşünürken ilk beşe bile koymadı.

sonuç şöyle

• Trek: Dünyanın en büyük bisiklet markalarından biri olup, dağ bisikletleri, yol bisikletleri ve elektrikli bisikletler gibi çeşitli modellerde üstün performans sunar. (link)(link)
  • Specialized: Özellikle dağ bisikleti ve yol bisikleti alanında önemli bir markadır, yüksek performanslı bisikletleri ve inovatif teknolojileri ile bilinir. (link)(link)
  • Cannondale: Hafif ve dayanıklı şasi tasarımları ile dikkat çeker, dağ bisikletlerinden şehir bisikletlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi sunar. (link)(link)
  • Giant: Yenilikçi tasarımları ve yüksek kalitesi ile tanınan, dünyanın en büyük bisiklet üreticilerinden biridir. (link)(link)
  • Bianchi: İtalya merkezli bu marka, sportif ve şık tasarımları, yedek parça ve servis ağı genişliği ile bilinir.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MutluGezgin
Yandex'in yapay zekası Yazeka'ya "en iyi bisiklet hangisidir" diye sordum, ben en başta Pinarello olur diye düşünürken ilk beşe bile koymadı.

sonuç şöyle
Chatcpt ye Turkiyede de satılan XL dağ bisiklet sitelerini istedim 4 tane verdi hiçbirinde XL bisiklet yok😀

Geri