Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Ekrem İmamoğlu ile ilgili soruşturma önerisinde bulunuyorum
Ekrem İnamoğlu'nun babası imam değil ki nasıl "İmamoğlu" oluyor. :ssrtcbya:

Soyadı sahte zaten. Gerçek soyadı "Müdafa" olup, İstanbul'lu müslüman kardeşlerimizin saf duygularıyla oynayarak başkan olmuştur. Ayrıca, kendisi İngiliz derin devletiyle ilişkili bir masondur. Hem ermeni hem mason hem hristiyandır. Çiş yaptıktan sonra ellerini yıkamadığı da bilinmektedir. Bunu "israfa hayır" sloganıyla aklamaya çalışmaktadır.

maxresdefault.jpg

Ekrem İmamoğlu ile ilgili soruşturma önerisinde bulunuyorum
Ekrem İnamoğlu'nun babası imam değil ki nasıl "İmamoğlu" oluyor. :ssrtcbya:
babası da İmamoğlu peki ya dedesi?

• Hahaha
Tepkiler: stickster
Şuan içimden geçen şeyleri tam yazamıyorum forumu çocuklar da okuyor diye. Herkes dikkatli olsun. Demin çocuk reyonunda 2 yaş ayakkabısı deniyorduk oğlumla. Ayakkabı elimden yana devrildi şans eseri çocuk giymeden ve içinden 4-5 tane 2 cm'e yakın raptiye düştü. Görevli bile bir de çocuk ayakkabısına koymuş şerefsizler dedi. Görevini tam yapmayan reyon sorumlusuna mı yoksa oraya onu koyana mı yoksa oraya onu koyacak şerefsizi yetiştirene mi sövsem bilemedim.

Haberlerin ücret karşılığında sipariş olarak yapıldığını düşünüyorum. 🙄
Sen daha çok düşünürsün bu kafayla. Fransızlar senin anlamadığın şeyi anlamış🤣🤣

Sen daha çok düşünürsün bu kafayla. Fransızlar senin anlamadığın şeyi anlamış🤣🤣
Sen boşver Cemalin düşünmesini. Adamın hayatı kurtulmuş, sen kendi haline, çoluğunun çocuğunun istikbalinin ne olacağına bak. :snzdglsn:
İktidar yönetim kadrolarına, ülkenin ilerlemesi için bak kimleri almış:
Forvete Mesut Özil
Sinan Akçıl
Osman Gökçek

Alpay Öcalan, Güreşçi bu ülkeye ne kazandırdı ki bunlar ne kazandıracak.
Onun için sen bunları düşün.

Bir lastik durduk yere neden iner? Bu akşam benim trainer'ın lastiği inikti.

Çok küçük bir delik vardır, yavaş yavaş iner ve bunu fark ederiz ama birden bire karşımıza inik bir lastik çıkmaz?

Yada lastik yavaş yavaş iniyor ama kritik seviye aşılmadığı için biz bunu fark edemiyoruz ve sadece belli bir seviyenin altında fark ediyoruz?

Lastiği değiştirdim, eski lastiğin nereden hava kaçırdığını bulamadım. Daha önce de patlağı bulamadığım durumlar olmuştu ve sıkıntı eski yamalardaydı. Bu da eski yamadan kaçırıyor olabilir.

Sen boşver Cemalin düşünmesini. Adamın hayatı kurtulmuş, sen kendi haline, çoluğunun çocuğunun istikbalinin ne olacağına bak. :snzdglsn:
İktidar yönetim kadrolarına, ülkenin ilerlemesi için bak kimleri almış:
Forvete Mesut Özil
Sinan Akçıl
Osman Gökçek

Alpay Öcalan, Güreşçi bu ülkeye ne kazandırdı ki bunlar ne kazandıracak.
Onun için sen bunları düşün.
Şahsı uzun zaman önce engellemiştim. Adım geçince ben ne alaka diye yoruma baktım ve şahısla bir münasebetimiz olmamasına rağmen bana birinci tekil şahıs zamiriyle cevap verdiğini gördüm. Karşı cevap hakkımı gizli tutarak pek iyi şeyler düşünmediğimi bildiririm.
Keşke kurunun yanında yaşlar yanmasa ancak ne yazık ki her şey istendiği gibi olmuyor. Yine keşke sadece şu durumdan rahatsız olmayanlar b0kunda boğulsa.

Bir lastik durduk yere neden iner? Bu akşam benim trainer'ın lastiği inikti.

Çok küçük bir delik vardır, yavaş yavaş iner ve bunu fark ederiz ama birden bire karşımıza inik bir lastik çıkmaz?

Yada lastik yavaş yavaş iniyor ama kritik seviye aşılmadığı için biz bunu fark edemiyoruz ve sadece belli bir seviyenin altında fark ediyoruz?

Lastiği değiştirdim, eski lastiğin nereden hava kaçırdığını bulamadım. Daha önce de patlağı bulamadığım durumlar olmuştu ve sıkıntı eski yamalardaydı. Bu da eski yamadan kaçırıyor olabilir.
sibop bozuktur

Şahsı uzun zaman önce engellemiştim. Adım geçince ben ne alaka diye yoruma baktım ve şahısla bir münasebetimiz olmamasına rağmen bana birinci tekil şahıs zamiriyle cevap verdiğini gördüm. Karşı cevap hakkımı gizli tutarak pek iyi şeyler düşünmediğimi bildiririm.
Keşke kurunun yanında yaşlar yanmasa ancak ne yazık ki her şey istendiği gibi olmuyor. Yine keşke sadece şu durumdan rahatsız olmayanlar b0kunda boğulsa.
Bu kullanıcı rumuzu bir yerden tanıdık geliyor diyordum ki, nereden olduğunu hatırladım.

Geçtiğimiz yılın kasım ayında aşağıdaki aleti çamura bulayıp, ikinci el süsü verip gümrükten kaçak sokma derdindeydi. Buyrunuz Link
Screenshot_20250223_101916_Chrome.jpg

"Ele verir talkımı, kendi yutar salkımı" sözünün kanlı canlı ispatı kendisi. Şu reyizci / siyasal dinci tayfa hiç mi şaşırtmaz.

Bu kullanıcı rumuzu bir yerden tanıdık geliyor diyordum ki, nereden olduğunu hatırladım.

Geçtiğimiz yılın kasım ayında aşağıdaki aleti çamura bulayıp, ikinci el süsü verip gümrükten kaçak sokma derdindeydi. Buyrunuz Link
325196 dosyayı görüntüle

"Ele verir talkımı, kendi yutar salkımı" sözünün kanlı canlı ispatı kendisi. Şu reyizci / siyasal dinci tayfa hiç mi şaşırtmaz.
Hep aliexpress'ten, temu'dan alış veriş yaparız ama yinede reyizi yedirmeyiz. Hüloğğğğğğğğğ..

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato

325196 dosyayı görüntüle

Aslında son zamanlarda şu şekil şeyler dikkatimi çekiyor...IMG_20171223_202913.jpg
Kesinlikle bisiklet denemez, sadece elektrikli. Eğlencelik zevkli olur aslında. Pazar sabahı kahve, gezinti için rahat takılmak istediğiniz zamanlar.
Tabi, Mayami gibi bir yerlerde yaşıyorum ya...😏

Aslında son zamanlarda şu şekil şeyler dikkatimi çekiyor...325197 dosyayı görüntüle
Kesinlikle bisiklet denemez, sadece elektrikli. Eğlencelik zevkli olur aslında. Pazar sabahı kahve, gezinti için rahat takılmak istediğiniz zamanlar.
Bence gezinti den çok son hız yapmak içinmiş gibi duruyor :D

Bence gezinti den çok son hız yapmak içinmiş gibi duruyor :D
Bobber motorlardan esinlenerek bisiklete güncellenmiş bir şekil aslında. Pedallı olanları bulunuyor ama oturma şekli pedal çevirmeye pek uygun değildir diye düşünüyorum. 😅
Hızı tabiki 50 km/sa olarak sabitlenecek. 😁 Gerçekten imkanlar dahilinde eğlenceli bir oyuncak.
Yaşlandım sanırım ki yarış motorları hiç çekici gelmiyor artık. Harley, chopper, bobber... Amerikanya'ya gidip motor çetesine üye olayım diyeceğim de neyse...🤣

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Aslında son zamanlarda şu şekil şeyler dikkatimi çekiyor...325197 dosyayı görüntüle
Tasarım olayazmış ama tam olmamış :D

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Merdi kıpti şecahat arz ederken sirkatin söylermiş.

Geri