Ricochet
Daimi Üye
- Tepki
- 1.353
- İsim
- A.SÜVARİOĞLU
- Başlangıç
- 1988—89
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Merhabalar, ben bisiklet sürerken daha rahat edebilmek için bisiklet gözlüğü almak istiyorum ama normal olarak dereceli gözlük kullanıyorum. Hem o tarz her yanı kapatıp toz, sinek kaçmasını önleyip hem de net görme imkanımı sağlayacak bir şey var mı?
Eller klavyelerde; green card açıklanmış, besmeleler ve Allah Allah nidaları ile, girilen web sitesi ;
Kron paramın üstüne yattı bana yeni bisikletimi vermiyor. Daha 5 aylık fd2100'ün kadrosu kırıldı ve garantiye sokmadılar. Sele borusunu tolerans içinde kullanmama rağmen tolerans dışında kaldı dediler ben o bisiklete stajdan gelen bütün paramı bağlamıştım hakkımı helal etmiyorum.
İşte KRON'UN 5 AY SÜPER UZUN ÖMRE SAHİP ULTRA KALİTELİ O KADROSU:
303910 dosyayı görüntüle
Bu da tolerans dışında kullandığımı iddia ettikleri o sele borusu.
303911 dosyayı görüntüle
Sele borusunun boyasının aşındığı yerden tolerans işaretinin kadro içinde kalacak şekilde kullanılmış olduğu anlaşılıyor. Buna rağmen hâlen tolerans dışında kullanıldığı konusunda ısrarcı olup bisikleti garantiye sokmuyorlarsa ben bunda kötü niyet ararım kimse darılmasın gücenmesin.
Forum yöneticilerine de laflarım var. Bu yaşadığım olayı dün "KRON REZİLLİĞİ" başlığı altında da aynen burada yazdığı gibi anlattım ama forum ana sayfasında yeni mesajlar bölümünde "KRON REZİLLİĞİ" başlığını görmek forum yöneticilerini rahatsız etmiş olacak ki başlığı kapatıp altında yazılan mesajları da arşive alınmış mesaj yazımına kapalı şu başlığa taşımışlar: Kron Kullanıcıları Kulübü
Neden forumdaki bir üyenin Kron firmasıyla yaşadığı sorunları örtbas etme gereği duydular? Neden haksız olan taraf olmasına rağmen Kron firmasını koruma gereği duydular? Bunların açıklanmasını istiyorum. Ve derhal "KRON REZİLLİĞİ" başlığını yeniden açıp mesajlarını da o başlığa geri taşımalarını istiyorum.
Başlıkta da kesinlikle bir yanlışlık yoktur. Durduk yere çatlayan ve garatisi devam eden bir bisikletin yenisinin verilmemesi REZİLLİKtir. REZİLLİĞİN KRON tarafından yapılmış olması da KRON REZİLLİĞİdir. Yani başlığın "KRON REZİLLİĞİ" olarak açılmış olmasında herhangi bir yanlışlık yoktur.
😂😂😂😂Ve teselli ikramiyesi olarak çıkan Afganistan vizesi
Demokrasi, hukuk, adalet, özgürlük ne desen bunlara,zaten bilmezler de ceplerinde olmayan kapitalleriyle; kapitalistleri, toplumsal hiyerarşik düzeni daha doğrusu kendilerini ezeni,ezildiklerini bilmeden fanatikçe savunurlar. Sorsan en ahlaklı en imanlı adamdırlar. Ne Allahtan korkarlar, ne kuldan utanırlar.Sonra gider milleti taşlarlar.
son duyduğuma göre evleride taşlıyorlarmışDemokrasi, hukuk, adalet, özgürlük ne desen bunlara,zaten bilmezler de ceplerinde olmayan kapitalleriyle; kapitalistleri, toplumsal hiyerarşik düzeni daha doğrusu kendilerini ezeni,ezildiklerini bilmeden fanatikçe savunurlar. Sorsan en ahlaklı en imanlı adamdırlar. Ne Allahtan korkarlar, ne kuldan utanırlar.Sonra gider milleti taşlarlar.
İnsanlık dışı, akıl işi olmayan, öfke dolu ve düşüncesizce yapılmış bir cahiliyet gösterisi.
Bisiklet sürücüsünün kaldırımda ne işi var? Kaldırımda sürmeye hakkın yok. O sarı şerit dediğin rahatsız olduğun yer görme engelli vatandaşların rahat bir şekilde yolunu bulması için yapılmıştır. Senin orada ne işin var?Bu sarı şeritler başta olmak üzere zeminde en ufak dik kot farkı yaratan her türlü kusur ıslanınca bisiklet tuzağına dönüşüyor. Biri hafif yukarıda duran kaldırım taşları, yamalı kısmı çökmüş asfalt vb.
304016 dosyayı görüntüle
Kron'dan nefret ediyorum. Çünkü paramın üstüne yattı bana yeni bisikletimi vermiyor. Daha 5 aylık fd2100'ün kadrosu kırıldı ve garantiye sokmadılar. Sele borusunu tolerans içinde kullanmama rağmen tolerans dışında kaldı dediler ben o bisiklete stajdan gelen bütün paramı bağlamıştım hakkımı helal etmiyorum.
İşte KRON'UN 5 AY SÜPER UZUN ÖMRE SAHİP ULTRA KALİTELİ O KADROSU:
303837 dosyayı görüntüle
Bu da tolerans dışında kullandığımı iddia ettikleri o sele borusu.
303838 dosyayı görüntüle
Sele borusunun boyasının aşındığı yerden tolerans işaretinin kadro içinde kalacak şekilde kullanılmış olduğu anlaşılıyor.