Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Eller klavyelerde; green card açıklanmış, besmeleler ve Allah Allah nidaları ile, girilen web sitesi ;

• İnanılmaz
Tepkiler: Road_Runner
Scudo
Bir ay sonra eskişehire tatile gideceğim fakat Trek ten mail gelene kadar elim kolum bağlı oturduğum yerde beklemek zorundayım.
Hazır eskişehire gitmişken bisikletide götürmek istiyorum otobüs ile gezer dolaşırım.

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
Kron paramın üstüne yattı bana yeni bisikletimi vermiyor. Daha 5 aylık fd2100'ün kadrosu kırıldı ve garantiye sokmadılar. Sele borusunu tolerans içinde kullanmama rağmen tolerans dışında kaldı dediler ben o bisiklete stajdan gelen bütün paramı bağlamıştım hakkımı helal etmiyorum.

İşte KRON'UN 5 AY SÜPER UZUN ÖMRE SAHİP ULTRA KALİTELİ O KADROSU:
dce54087-e997-4e53-8c70-369c1e7bca5c.jpg

Bu da tolerans dışında kullandığımı iddia ettikleri o sele borusu.
d5d5edae-d780-4386-8d99-4bd52b251ce1.jpg

Sele borusunun boyasının aşındığı yerden tolerans işaretinin kadro içinde kalacak şekilde kullanılmış olduğu anlaşılıyor. Buna rağmen hâlen tolerans dışında kullanıldığı konusunda ısrarcı olup bisikleti garantiye sokmuyorlarsa ben bunda kötü niyet ararım kimse darılmasın gücenmesin.

Forum yöneticilerine de laflarım var. Bu yaşadığım olayı dün "KRON REZİLLİĞİ" başlığı altında da aynen burada yazdığı gibi anlattım ama forum ana sayfasında yeni mesajlar bölümünde "KRON REZİLLİĞİ" başlığını görmek forum yöneticilerini rahatsız etmiş olacak ki başlığı kapatıp altında yazılan mesajları da arşive alınmış mesaj yazımına kapalı şu başlığa taşımışlar: Kron Kullanıcıları Kulübü
Neden forumdaki bir üyenin Kron firmasıyla yaşadığı sorunları örtbas etme gereği duydular? Neden haksız olan taraf olmasına rağmen Kron firmasını koruma gereği duydular? Bunların açıklanmasını istiyorum. Ve derhal "KRON REZİLLİĞİ" başlığını yeniden açıp mesajlarını da o başlığa geri taşımalarını istiyorum.

Başlıkta da kesinlikle bir yanlışlık yoktur. Durduk yere çatlayan ve garatisi devam eden bir bisikletin yenisinin verilmemesi REZİLLİKtir. REZİLLİĞİN KRON tarafından yapılmış olması da KRON REZİLLİĞİdir. Yani başlığın "KRON REZİLLİĞİ" olarak açılmış olmasında herhangi bir yanlışlık yoktur.

Merhabalar, ben bisiklet sürerken daha rahat edebilmek için bisiklet gözlüğü almak istiyorum ama normal olarak dereceli gözlük kullanıyorum. Hem o tarz her yanı kapatıp toz, sinek kaçmasını önleyip hem de net görme imkanımı sağlayacak bir şey var mı?

Hayatimda konfor seviyemi arşa çıkaran en önemli nesne lens oldu. Hiç uğraşmayın gözlükle

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Eller klavyelerde; green card açıklanmış, besmeleler ve Allah Allah nidaları ile, girilen web sitesi ;

Ve teselli ikramiyesi olarak çıkan Afganistan vizesi :koptum:

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
Kron paramın üstüne yattı bana yeni bisikletimi vermiyor. Daha 5 aylık fd2100'ün kadrosu kırıldı ve garantiye sokmadılar. Sele borusunu tolerans içinde kullanmama rağmen tolerans dışında kaldı dediler ben o bisiklete stajdan gelen bütün paramı bağlamıştım hakkımı helal etmiyorum.

303910 dosyayı görüntüle

303911 dosyayı görüntüle

Sele borusunun boyasının aşındığı yerden tolerans işaretinin kadro içinde kalacak şekilde kullanılmış olduğu anlaşılıyor. Buna rağmen hâlen tolerans dışında kullanıldığı konusunda ısrarcı olup bisikleti garantiye sokmuyorlarsa ben bunda kötü niyet ararım kimse darılmasın gücenmesin.

Forum yöneticilerine de laflarım var. Bu yaşadığım olayı dün "KRON REZİLLİĞİ" başlığı altında da aynen burada yazdığı gibi anlattım ama forum ana sayfasında yeni mesajlar bölümünde "KRON REZİLLİĞİ" başlığını görmek forum yöneticilerini rahatsız etmiş olacak ki başlığı kapatıp altında yazılan mesajları da arşive alınmış mesaj yazımına kapalı şu başlığa taşımışlar: Kron Kullanıcıları Kulübü
Neden forumdaki bir üyenin Kron firmasıyla yaşadığı sorunları örtbas etme gereği duydular? Neden haksız olan taraf olmasına rağmen Kron firmasını koruma gereği duydular? Bunların açıklanmasını istiyorum. Ve derhal "KRON REZİLLİĞİ" başlığını yeniden açıp mesajlarını da o başlığa geri taşımalarını istiyorum.

Başlıkta da kesinlikle bir yanlışlık yoktur. Durduk yere çatlayan ve garatisi devam eden bir bisikletin yenisinin verilmemesi REZİLLİKtir. REZİLLİĞİN KRON tarafından yapılmış olması da KRON REZİLLİĞİdir. Yani başlığın "KRON REZİLLİĞİ" olarak açılmış olmasında herhangi bir yanlışlık yoktur.

Tüketici hakem heyetine başvuru yaptınız mı?

Demokrasi, hukuk, adalet, özgürlük ne desen bunlara,zaten bilmezler de ceplerinde olmayan kapitalleriyle; kapitalistleri, toplumsal hiyerarşik düzeni daha doğrusu kendilerini ezeni,ezildiklerini bilmeden fanatikçe savunurlar. Sorsan en ahlaklı en imanlı adamdırlar. Ne Allahtan korkarlar, ne kuldan utanırlar.Sonra gider milleti taşlarlar.

Demokrasi, hukuk, adalet, özgürlük ne desen bunlara,zaten bilmezler de ceplerinde olmayan kapitalleriyle; kapitalistleri, toplumsal hiyerarşik düzeni daha doğrusu kendilerini ezeni,ezildiklerini bilmeden fanatikçe savunurlar. Sorsan en ahlaklı en imanlı adamdırlar. Ne Allahtan korkarlar, ne kuldan utanırlar.Sonra gider milleti taşlarlar.

Zombileşmek böyle bişey.

Cordyceps Mantarı ve Ölüm Isırığı

Masal değil, şu anda Tayland ve Brezilya'nın yağmur ormanlarında sayısız karıncanın başına gerçekten geliyor. Yeni bir olay da değil; son 50 milyon yıldır, gezegenimizin yağmur ormanlarında devam etmekte olan, gerçek bir zombi hikayesi bu!

Ophiocordyceps unilateralis mantarıyla tanışın. Yağmur ormanlarındaki karıncaların korkulu rüyası... Enfekte ettikleri karıncaların vücutlarını ele geçiren ve mantar için en uygun üreme koşullarına yönlendirerek burada onları öldüren kukla efendileri... Kuklaları ise, mermi karıncaları gibi ufak ama güçlü böcekler...

son duyduğuma göre evleride taşlıyorlarmış

İyice zıvanadan çıktılar. Yoksa korkuyormusunuz?

• Kızgın
Tepkiler: Bora Ülgünalp
Erzurum, imamoğlu mitingi esnasında taşla yaralanan vatandaşlarımız

303951 dosyayı görüntüle
İnsanlık dışı, akıl işi olmayan, öfke dolu ve düşüncesizce yapılmış bir cahiliyet gösterisi.
"Hedefleri neydi?" sorusunu sorarsak, 'İmamoğlu'nu taşlamak' cevabı aklımıza geliyor. Ancak biraz daha düşününce anlıyoruz ki hedeflerine ulaşamamışlar, aksine masum ve daha önce hiç görmedikleri vatandaşları incitmişlerdir. Biraz daha düşününce anlıyoruz ki bunu yapan insanın ne hedefi, ne bir çizgisi, ne bir hizası, ne bir aklı, ne bir 'vatanseverlik' duygusu vardır. O yüzden en iyisi yaptıkları eylemleri sorgulamadan onları 'bağımsız' yargının huzuruna bırakalım. Sorgulamayalım çünkü, böyle bir eylemi yapan bir "insan"ın sorgulanabilecek aklı ve kapasitesi yoktur. Bu İNSANLIK DIŞI bir davranıştır. Yaralanan herkese geçmiş olsun... :mad: :mad::mad::mad::mad:

Birkaç sene sonra dönüp baktığımızda, "Vay be eskiden nasıl ahlaksızlıklar oluyormuş" diyeceğimiz günlerimiz olması dileğiyle...:(

İtalyanın gemlik ilçesinden çıkdım yola, ama kaldım yolda, bakmadı lar yüzüme, bağladılar beni hüzüne.

Bu sarı şeritler başta olmak üzere zeminde en ufak dik kot farkı yaratan her türlü kusur ıslanınca bisiklet tuzağına dönüşüyor. Biri hafif yukarıda duran kaldırım taşları, yamalı kısmı çökmüş asfalt vb.

IMG_20230508_194959.jpg

"Hiçbir korkuya benzemez halkını satanın korkusu." Nazım Hikmet....bu kadar saldırgan olmalrının sebebi bu! saldırı emrini kimin verdiğini eminim herkes tahmin ediyordur! yargılanacaklar inşallah,fotoroman sülo en başta!

Şu puslu hava bitse de ülkenin gerçek sorunları ile yine baş başa kalsak.

Bu sarı şeritler başta olmak üzere zeminde en ufak dik kot farkı yaratan her türlü kusur ıslanınca bisiklet tuzağına dönüşüyor. Biri hafif yukarıda duran kaldırım taşları, yamalı kısmı çökmüş asfalt vb.

304016 dosyayı görüntüle
Bisiklet sürücüsünün kaldırımda ne işi var? Kaldırımda sürmeye hakkın yok. O sarı şerit dediğin rahatsız olduğun yer görme engelli vatandaşların rahat bir şekilde yolunu bulması için yapılmıştır. Senin orada ne işin var?

Kron'dan nefret ediyorum. Çünkü paramın üstüne yattı bana yeni bisikletimi vermiyor. Daha 5 aylık fd2100'ün kadrosu kırıldı ve garantiye sokmadılar. Sele borusunu tolerans içinde kullanmama rağmen tolerans dışında kaldı dediler ben o bisiklete stajdan gelen bütün paramı bağlamıştım hakkımı helal etmiyorum.

303837 dosyayı görüntüle

303838 dosyayı görüntüle

Sele borusunun boyasının aşındığı yerden tolerans işaretinin kadro içinde kalacak şekilde kullanılmış olduğu anlaşılıyor.

Alırsın kron olursun moron şahsen bende sıyıracak kafa kalmadı artık.

Geri