Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Thanos =İn Avengers=Out🤬🤬

Scudo
Size piştiyse bana taştı.

• Beğen
Tepkiler: Sadettin Z.
"Bir kuş tepesine .çtığında gidip piyango bileti alan milletin ağzına .çana oy vermesi gayet normaldir." diyen dayı, haklı çıkmazsan olmazdı sanki...

Son düzenleme:

Hafif müzik sevenler için gelsin.

• Beğen
Tepkiler: firestone
Stokholm sendromu olsa çoğunluk oyu olurdu (hoş çoğunluk gibi de görünüyor ama az bir farkla), yarı yarıya gibi dağılım var gibi görünen. Bu stokholm sendromundan farklı bir şey ama ben anlayamadım kendi adıma :(
Diğer yandan her iki güçlü adayın da seveni ve sevmeyeni, destekleyeni ve desteklemeyeni de olacaktır ki normaldir (demokrasi dediğimiz de biraz budur). Yani bulunduğumuz tarafa göre diğer tarafı düşman ilan etmek son derece gereksiz ve mantıksız oluyor zira bu davranış biçimi ile partizanlık devreye girebiliyor.
Kendi düşüncem; ülkenin ve insanın refahı , madden - manen rahatlaması ve ilerlemesi için kim iyi olacaksa ona oy vermek mantıklıdır (sözlere değil eylemlere bakmak ve değerlendirmek çok önemlidir ama maalesef bu noktada da ülke insanı olarak çok gerilerdeyiz diye düşünüyorum).
Umarım her şey çok güzel olur yakın gelecekte, biz görmedik ama en azından çocuklarımız huzur ile ekonomik rahatlık içerisinde yaşarlar.
Bu vesile ile herkese günaydınlar..

Belki bir ihtimal oy verme motivasyonu değişir diye ümit etmiştim fakat değişen yine bir şey olmamış. O motivasyon hala tepki üzerine kurulu.

Bu denli zorlaşan/zorlaştırılan maddi manevi hayat koşullarına rağmen yine de sandıkta değişim görememek biraz da halkların layık olduğu yöneticiler tarafından yönetildiği gerçeğini ortaya çıkartıyor maalesef. Umarım ikinci turda ülkemiz için en hayırlısı gerçekleşir.

Halkın iradesine saygı duyulması ve demokrasinin öngördüğü şekilde iknasının gereğini içselleştirmek lazım her şeyden önce.

Ben seçimlerde iki şeyi görüyorum inanç mı? Açlık sefalet mi? Yaratılan algı bu, sonuçta ortada velhasıl kelam,
Karl Marx'ın dediği gibi;
"Din afyon gibidir."

• Beğen
Tepkiler: Pesimistizm
77 doğumluyum ve sadece son 3 seçimdir oy kullanıyorum belki bir umut diye. Ama kalan ömrümde de kullanmam artık. O nun da son seçimi nasıl olsa

Algınız batsın! İtiraz ve hileler ile oranı yüksek tutuyorlar. Bu seçim kesinlikle şeffaf ve güvenli olmadı. Zaten bizim halkımızda iş yokmuş. Depremde yalnız bıraktılar insanları ona rağmen en yüksek oyu almışlar. Ne diyebilirim...

• Üzgün
Tepkiler: yusuf_49
Bana göre hava hoş, garibanlar madem halinden memnun, benden bu kadar
byessss

• Beğen
Tepkiler: BloodBela
IMG_20230515_185316.jpg
ders çalışırken denk geldiğim paragraf. aslında çok şey anlatıyor ama...

Enflasyona yenilip anı yaşayarak ileride hep mutlu olacağını düşünenler her zaman olacak.
Bu ders kitabında geçiyorsa, cümle düşüklüklerinden dolayı yazmaktan men edilmeli.
ders kitabı değil ama çoğunlukla kullanılan paragraf kitabı. bos yere polyannacılık oynamaya ne gerek varki:snzdglsn: (sadece paragrafın tek amacın para olmadığını, bizim insan oldugumuzu dile getirdiği için paylaşmak istemiştim)

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
Geri