tensaisakuragi
Üye
- Tepki
- 23
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
İş dolayısıyla zaten geç geliyoruz eve, çorba içelim o zaman en iyisi
Proteinli beslenmenin kalıcı kilo verme neticesi olduğunu okumuştum. Zaman, lor peyniri tüketme zamanı... Kaymakla karıştırınca daha sürülebilir oluyor, öneririm.Kilo vermenin %70 mutfakta %30 sporda geçtiğini olduğunu unutmayalım.
You can't outrun a bad diet.
En son 88,60 dım 2 hafta önce tartıldığımda. Geçen pazar tartılmaya unuttum. Şuanlık iyi gidiyor hafta sonu cumartesi veya pazar cheat day yapıyorum güzel oluyor. Senin nasıl gidiyor?Hocam kilo verme işi nasıl gidiyor?
Gereğinden fazla protein tüketmek kilo alımı olarak geri yansır.Proteinli beslenmenin kalıcı kilo verme neticesi olduğunu okumuştum. Zaman, lor peyniri tüketme zamanı... Kaymakla karıştırınca daha sürülebilir oluyor, öneririm.
En son 88,60 dım 2 hafta önce tartıldığımda. Geçen pazar tartılmaya unuttum. Şuanlık iyi gidiyor hafta sonu cumartesi veya pazar cheat day yapıyorum güzel oluyor. Senin nasıl gidiyor?
Gereğinden fazla protein tüketmek kilo alımı olarak geri yansır.
Eğer jinekomasti varsa egzersiz ile çözmen imkansız ameliyat olman gerekir. Göbek kısmı egzersiz ile çözülür tabii.en sonra " cuma günü" 82,8 e düştüm, yanaklarım gitti, göbek ve memeler kaldı. Onlar için akşamları evde çalışmaya başlayacağım.
Kahvaltı yapmıyorum. Yani canım istemiyor.
Öğlen yemeğini kızartma kesinlikle yok. Makarna pilav yok. Bulgur sevdiğim için 2 yemek kaşığı kadar. Çorba duruma göre ama genelde içmiyorum. Yemek susuz alıyorum. Bol salata ve yoğurt. Yağsız. Ekmek yok.
Akşamları da salata yiyoruz. Eşim de destek oluyor sağolsun. Salata üzerine 3-5 ceviz kırıyorum. Yine yağsız veya az zeytin yağ.
Havalar yağışlı olduğu için bisiklete pek çıkamadım. Daha iyi olacaktır.
Bu yeme-içme durumumu hayat felsefesi haline getiremezsem çok çabuk geri toplarım :/
Eğer jinekomasti varsa egzersiz ile çözmen imkansız ameliyat olman gerekir. Göbek kısmı egzersiz ile çözülür tabii.
Ben o kadar sık diyet yapmıyorum açıkçası, burada havalar epey ısındı iş güç olmasa sabah akşam sürülecek hava var. Bulgur pilavını bende severim hem tok tutuyor hem tadı güzel oluyor. Diyet yapıp spor yapamayınca ben yaptığım diyetten anlamıyorum açıkçası sanki boşa kürek çekiyormuşum gibi geliyor.
Jinekomastinin boyutları var, her jinekomasti büyük olmak zorunda değil.jinekomasti olduğumu düşünmüyorum, çünkü o kadar büyük değil Olan arkadaşım vardı oradan biliyorum. Ağır olmadan sürekli bir şekilde devam etmekte fayda var. Bu sene ki bisiklet hedefim memlekete gitmek. 320 km, onun için çalışıyorum aslında.
İnanman için Dr raporu alayım.Jinekomastinin boyutları var, her jinekomasti büyük olmak zorunda değil.
İyi olur raporu önlü arkalı gönderirsin sonra işimize bakarız.İnanman için Dr raporu alayım.
Arkasına da insanları görmeden yargılamamamız ile alakalı bir kaç kelam yazarım. İyi akşamlarİyi olur raporu önlü arkalı gönderirsin sonra işimize bakarız.
Sen yargılama olayını çok yanlış anlamışın.Arkasına da insanları görmeden yargılamamamız ile alakalı bir kaç kelam yazarım. İyi akşamlar
Bimde satılıyor ama tadı berbat,orjinaliyle alakası yokŞimdi bir höşmerim olacaktı...
Aklıma takıldı çıkmıyor yardım edin sabah akşam höşmerim hayal ediyorum.
A101'de 500gr fıstıklı pestili 16tlye aldığım günler dün gibi aklımda.Bimde satılıyor ama tadı berbat,orjinaliyle alakası yok