Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Talha bence hiç endişe etme, Strava'dan takip ettiğim kadarıyla şehir içi trafiğinde falan sürüyorsun 50-60 kilometreleri 17-18 ortalamalarla, bomboş dümdüz yolda 25-30 aralığını 45 kilometrede çok rahat çıkarırsın bence. Daha önce en uzun sürüşüm 47 kilometre ve en yüksek hız ortalamam 20'yi geçmemişken Beylikdüzü'den Tarabya'ya gittim bu güzergah üstünden, Tarabya'ya vardığımda 55 kilometrede 26 ortalama yapmıştım. Ben de bi düşündüm 18'indekine katılsam mı diye ama çıkar bir iki cins tip ekipmanıma laf eder, sinirlenirim tekerini pıçaklarım falan dedim vazgeçtiydim. İstersen geleyim en olmadı birbirimizi itekleriz grubun en arkasından :)
Teşekkür ederim. Siz böyle söyleyince bi rahatladım. Tabi kışın ara verince performansım biraz düştü ama yol düz ve boşsa sıkıntı yaşamam gibi. 4ünde müsaitseniz bana uyar:)

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Scudo
Teşekkür ederim. Siz böyle söyleyince bi rahatladım. Tabi kışın ara verince performansım biraz düştü ama yol düz ve boşsa sıkıntı yaşamam gibi. 4ünde müsaitseniz bana uyar:)
Kayıt yaptırıyorum :harika:

• Beğen
Tepkiler: TalhaB.
Yer Samsun’un Ladik ilçesinde Tatlıcak köyü. Köylünün zamanında aralarında binbir zorlukla para toplayıp aldığı ve hayvan yetiştirmek için mera olarak kullandığı alan bir kanun ile hooop belediyeye, oradan da yandaşa geçiveriyor. Anladığım kadarıyla teşvikler kapsamında alana güneş enerji santrali kurulup ballı kazanç elde edilecek. Köylü isyanda fakat "oy ve ötesi" üzerinden köyün sandık tutanağına bakınca bana bir sorun yok gibi göründü.

• Beğen
  • Hahaha
Tepkiler: BloodBela ve MakRo
yeni aldığım telefon nolur yarına gelsin xd

Ara sokakta önümdeki araçlardan biri hadi yürü anlamındaki kısa kornama atar yapıyo kenara yanaşıp. Öncesinde 2 araç anlamsız şekilde ortada duruyodu çünkü. Parkedip iniyorum artık bunlar da gitmiştir diye, onlar da parketmiş, bi ters ters bakıp yürüyo. Ben telefonla meşgulüm, geri dönüyo birisi. Ne bekliyosun burda ne dolanıyosun hayırdır diyo. Sokağın sahibi sanki, nolcak birini bekliyorum diyorum. Biraz daha tartışıyorum gidip arabasına bakıyo ondan korkuyo bişey mi yaptı bu diye. Demek ki kendi olsa yapacak, kafa o kafa. Acaba yapar mı diye kafası arabasında kalmıştır bence, şeytan azapta gerek.

Yer Samsun’un Ladik ilçesinde Tatlıcak köyü. Köylünün zamanında aralarında binbir zorlukla para toplayıp aldığı ve hayvan yetiştirmek için mera olarak kullandığı alan bir kanun ile hooop belediyeye, oradan da yandaşa geçiveriyor. Anladığım kadarıyla teşvikler kapsamında alana güneş enerji santrali kurulup ballı kazanç elde edilecek. Köylü isyanda fakat "oy ve ötesi" üzerinden köyün sandık tutanağına bakınca bana bir sorun yok gibi göründü.

Benzer durumu geçen gün bir instagram videosunda izleyip dinlemiştim. Manisa'nın bir köyüne atık ve çöp işleme tesisi yapılacak oluyor köylü halk karşı çıkıyor. Daha sonrasında TKP oraya gelip köylülere hem destek oluyor hem de projeler hakkında eğitimler düzenleyip bilgi veriyor. İlgili bölge zeytin ağaçları ile ağaçlandırılıyor bir yıllık bir uğraş sonunda yargı tarafından proje iptali geliyor. Sonrasında gerçekleşen seçimde ilgili köy/mezra TKP 'ye bir oy bile çıkmadığı gibi bölgeye tesis açmaya çalışan parti tekrardan 190 civarı oy ile seçiliyor. Video tekrardan önüme gelirse eklerim. Benzer durumlardan sayısız örnek çıkacağına eminim.

Kolonya aldım 1 hafta sonra geldi aynı şehirde...
Çinden çok kısa sürede sorunsuz İstanbul'a gelen kargo PTT'nin eline düşünce Büyükçemece'den Beylikdüzü'ne gelmek için en kısa ve en hızlı güzergah olan ANADOLU YAKASI üzerinden 1 haftada gelmişti :)

Aslında çok farklı şeyler yazacaktım gerek üst mesajlara alıntı yaparak vs ama sonra aklıma "ifade özgürlüğü" ve "dezenformasyon ile mücadele yasası" geldi en iyisi tek kaldığımda kendi kendime konuşarak sesli olarak ifade edeyim diyerek vazgeçtim.

Forumda bununla ilgili genel bir konu bulamadım, varsa da kusura bakmayın. Kamera, aksiyon kamera ve/veya telefon ile çekilen videoları düzenlemek için ücretsiz veya tek seferlik alımda kullanabileceğim video düzenleme programı bilen var mı? Temel amacım gittiğim kamp, doğa yürüyüş ve bisikleti turlarımı düzenlemek. Aksiyon kamera ile çekip düzenlenmeyi bekleyen bir ton videom var özellikle kamp yaptığım dönemden.
Movavi vardı her şey gibi o da zamdan nasibini almış tek seferlik satın alma ücreti 376 TL
Adope Premier bu işin olmazsa olmazı lakin aylık ücretleri 120-150 arasında değişiyor.
Vaktiyle Davinci Resolve az da olsa kullanmıştım bir ona da bakacağım. Yine forumdan gelecek önerilere açığım.

(link) Davinci de şu eleman baya ders veriyor.
Tamamen açık kaynaklı ve ücretsiz olan Kdenlive öneririm. Davinci Resolve kullanmadım ancak iyi bir program olduğunu biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@TalhaB. benim hanımım 4 Haziran için izin vermedi, ben elendim sen devam et :)
Tamamdır hocam, içişleri bakanları bazen durumlara müdahil olabiliyor yapacak bir şey yok:)

Yalnız ben kayıt yaptım ama bir geri dönüş olmadı. Bu tarz etkinliklerde bir geri dönüş olması gerekir mi? daha önce hiç katılmadığım için bilemiyorum

Tamamdır hocam, içişleri bakanları bazen durumlara müdahil olabiliyor yapacak bir şey yok:)

Yalnız ben kayıt yaptım ama bir geri dönüş olmadı. Bu tarz etkinliklerde bir geri dönüş olması gerekir mi? daha önce hiç katılmadığım için bilemiyorum
Bana da bir dönüş olmadı aslında yaptırmıştım kaydımı, muhtemelen Strava'dan falan hesabmızı kontrol edip uygun olup olmadığımızı değerlendiriyorlardır ;)

• Hahaha
Tepkiler: TalhaB.
Bana da bir dönüş olmadı aslında yaptırmıştım kaydımı, muhtemelen Strava'dan falan hesabmızı kontrol edip uygun olup olmadığımızı değerlendiriyorlardır ;)
Valla bi aksilik olmazsa pazar sabahı giderim alırlarsa takılırım almazlarsa kendim sürer gelirim:)

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Screenshot_20230601-225034_AliExpress.jpg
Aliexp ve PTT bir haftada ulaştırdı. Şaşkınım.

Rezervler tükendi, deniz bitti... Mehmet Şimşek tam yetkili olarak ekonominin başına geçiyor. "Faiz sebep, enflasyon sonuç" tükürükleri afiyetle yalanıyor.

Bu süreçte KKM'lere milyarlarca TL kur farkı, döviz mevduatlarına milyarlarca dolar "önden prim" ödemesi yapıldı. Zengin servetini katladı. Orta sınıf mahvolup yokoldu. Yoksul daha da yoksullaştı, sefilleşti. Bu sefiller yine Erdoğan'ı başa getirdi ve adam şimdi diyor ki "Sorry, olmadı. Sil baştan"

Akıllara o meşhur ağa-maraba fıkrası geliyor. Soralım biz de madem, "Peki ağam biz bu b.ku niye yedik?"

Arkadaşlar sizlere bi sorum olacaktı bisiklet almayı düşünüyorum tek çekim yapıp taksite bölücem ama bazı sektörler sonradan taksitlendirmeye yasaklıymış bisiklette böyle bi sorun olur mu?

Enpara kredi kartım ile sürekli yapıyorum.
Yurt dışı alışverişlerinde taksit yapılamaz diyor ama yapıyorum. Belki de yaptığım yanlış ama sorun yaşamadım bu zamana kadar.

Geri