Sebahattin Gerceker
Daimi Üye
- Tepki
- 1.672
- Bisiklet
- Specialized
Bir de 11-42 ruble olsaydı bu, tur için mükemmel olurdu bence..Bunun gibisi yok 2x'te: (link)
Bir de 11-42 ruble olsaydı bu, tur için mükemmel olurdu bence..Bunun gibisi yok 2x'te: (link)
Kaldırsın zaten, şu haliyle kredi kartı taksitlendirilip nakit avans sınırı eski tavanından kullanılabiliyordu.Pazartesinden itibaren yapıkredi bankası kredi kartına taksiti kaldırıyor. Diğerleri de yoldaymış.
Bi de ekonomistim diyor. Sayın reyiz önce kendi ev ekonomine bak demezler mi?Bi de üstüne bi dünya borcu varmış
Aynen baksana borcu varmışBi de ekonomistim diyor. Sayın reyiz önce kendi ev ekonomine bak demezler mi?
Güzel demişsin. Bunun için teşekkür ediyorum. Lütfen bu sözünüzü ülkenin yarısına terörist diyene de hatırlatın.Karşı taraf kırılır mı, incinir mi düşünmeli.
Tiyatora gibin melmeketGüzel demişsin. Bunun için teşekkür ediyorum. Lütfen bu sözünüzü ülkenin yarısına terörist diyene de hatırlatın.
Ben bir ara LG kullandım, yemin ettim bir daha Arçelik'ten başka kullanmam. Çamaşırları parçalıyor büyük makine, kesinlikle dolu yıkamak daha iyi, mekanik aşındırma etkisi azalıyor. Yeni makineler hem suyu ısıtmıyor. Ne yapardım Koç Grubu olmasa bilmiyorum...Biz helalleşelim dedik, hoşgörü gösterelim dedik, siz bin bi türlü iftirayla montajla gelip 'istemezük' dediniz ve iş bitti. Demagojiye gerek yok, hem senden olmayana türlü türlü yafta yapıştıracaksın, hem de hoşgörü bekleyeceksin, inciniyorum diyeceksin. Onu bunu bırakın da salgın sebebiyle(!) gelen gece müzik yasağı neden kalkmadı hala, onu bi deyin hele. Dün bankanın mobil uygulaması çalışmadığı için alamadığım çamaşır makinesini bugün sabah almaya gittiğimde gelen 6.000 TL'lik zam nerden çıkıyor onu bi anlatın. Geçen sene 3.000TL'ye aldığım bisiklet bugün neden 9.000TL onu anlatın bana. Lütfen rencide olun, n'olursunuz rencide olun. Hoşgörüymüş, kaba etimin hoşgörüsü.
Yav benim de 6 yıllık Arçelik’in kazanı koyverdi Bosch aldım şimdi de bakalım bu nasıl olacak..Ben bir ara LG kullandım, yemin ettim bir daha Arçelik'ten başka kullanmam. Çamaşırları parçalıyor büyük makine, kesinlikle dolu yıkamak daha iyi, mekanik aşındırma etkisi azalıyor. Yeni makineler hem suyu ısıtmıyor. Ne yapardım Koç Grubu olmasa bilmiyorum...
Sizi bu Strava günlüğünüz... sayfaya alalım. Forumda yeni veya uzun zamandır aktif olmadığınız için konu açamıyor veya link atamıyor olabilirsiniz.Acaba yarınki rotada yağmura yakalanır mıyız? 10-13 arası yağmıyor diye gözüküyor ama sağanaklı yağış da bekleniyor emin olamadım. MTB ile takıldığımdan da biraz zor olacak benim adıma.
305269 dosyayı görüntüle
Link atamıyormuşuz.
Aklımdan geçen buydu, yazayım dedim. Eğer hatam varsa affola. Bundan sonra daha dikkatli olurum.Sizi bu Strava Günlüğünüz sayfasına alalım. Forumda yeni veya uzun zamandır aktif olmadığınız için konu açamıyor veya link atamıyor olabilirsiniz.