Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Pazartesinden itibaren yapıkredi bankası kredi kartına taksiti kaldırıyor. Diğerleri de yoldaymış.

Temmuz ayında salcano ng250 xL ile bayrampaşa çanakkale arası kamp atarak sürüş yapmak istiyorum ama yanıma yoldaş bulamadım :( tek gitmek istemiyorum

Seçim oldu, bitti. Demokrasinin gereği olarak bir taraf üstünlük sağladı. Diğer kesim de bunu kabullenmek ve içine sindirmek zorunda. Konu başlığı "Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın" adında ama bu durumu içimizden ne geçiyorsa yazmak, içimizdekileri kusmak anlamında kesinlikle anlamamak durumundayız.

Burada herhangi bir eziklik içerisinde olmayacağım. Seçimin kazananı olan tarafa sempatim, muhabbetim ve desteğim var. Yukarıda birçok forumdaşın yazdığı ifadeleri birebir dile getirmeyeceğim. Polemiklere girmek istemiyorum. Yazılan tüm acımasız ifadeleri, ukalaca tavırları, hazımsızlığı, karşısındaki kitleyi küçümseyici, üstten bakmacı o kibirli egoları elimin tersiyle itiyorum.

Nerede kaldı dillerinize pelesenk ettiğiniz hoşgörünüz, helalleşmeleriniz, kapsayıcı tavırlarınız, hassas ve ince kalpleriniz. Bir tek sizin kitleniz zeki, kültürlü, dünyayla entegre olmuş öyle mi?!...

İnsanlar içlerinde ki öfkeyi ve hırçınlığı kontrol etmeyi bilmeli. Zaten yeterince ayrışmışız. Karşı taraf kırılır mı, incinir mi düşünmeli. Benim düşüncelerim bunlar. Bu mesajdan çok goygoy malzemesi çıkar. Polemik çıkaranlar olabilir. Olsun. Bu benim samimi fikirlerim. İnsaf sahibi bazı forumdaşlar bu ayrıştırıcı dili kullanmaktan belki vazgeçerler diye yazdım. Vesselam.

Acaba yarınki rotada yağmura yakalanır mıyız? 10-13 arası yağmıyor diye gözüküyor ama sağanaklı yağış da bekleniyor emin olamadım. MTB ile takıldığımdan da biraz zor olacak benim adıma.
1685729751349.png
Link atamıyormuşuz. :(

17 yaşındayım.

Doğduğumdan beri iktidar değişmedi. Her gün daha da fakirleşiyoruz ve bunu dile getirip tepki gösterenlere "terörist" deniliyor.

Bırak arabayı, yol bisikleti dahii alamaz duruma geldik. Bir yol bisikleti ortalama 3 asgari ücret. Bunun daha bisiklet bilgisayarı vs. dediğimiz zaman insanlar aylarca karın tokluğuna çalışır hale geldi.

Diğer tarafın da ondan öte kalır bir yanı yok. Deprem bölgesinde iktidara oy çıktı diye demediklerini bırakmadılar.

Bu iş uzar gider. Bisiklet forumda bunları tartışıp kutuplaşmaya gerek yok.
Seçim oldu bitti, ülkenin %52'si hayatından memnunmuş demek ki, tebrik edip geçmek, neden kaybettik diye düşünmek gerek.

İyi akşamlar.

Biz helalleşelim dedik, hoşgörü gösterelim dedik, siz bin bi türlü iftirayla montajla gelip 'istemezük' dediniz ve iş bitti. Demagojiye gerek yok, hem senden olmayana türlü türlü yafta yapıştıracaksın, hem de hoşgörü bekleyeceksin, inciniyorum diyeceksin. Onu bunu bırakın da salgın sebebiyle(!) gelen gece müzik yasağı neden kalkmadı hala, onu bi deyin hele. Dün bankanın mobil uygulaması çalışmadığı için alamadığım çamaşır makinesini bugün sabah almaya gittiğimde gelen 6.000 TL'lik zam nerden çıkıyor onu bi anlatın. Geçen sene 3.000TL'ye aldığım bisiklet bugün neden 9.000TL onu anlatın bana. Lütfen rencide olun, n'olursunuz rencide olun. Hoşgörüymüş, kaba etimin hoşgörüsü.

Biz helalleşelim dedik, hoşgörü gösterelim dedik, siz bin bi türlü iftirayla montajla gelip 'istemezük' dediniz ve iş bitti. Demagojiye gerek yok, hem senden olmayana türlü türlü yafta yapıştıracaksın, hem de hoşgörü bekleyeceksin, inciniyorum diyeceksin. Onu bunu bırakın da salgın sebebiyle(!) gelen gece müzik yasağı neden kalkmadı hala, onu bi deyin hele. Dün bankanın mobil uygulaması çalışmadığı için alamadığım çamaşır makinesini bugün sabah almaya gittiğimde gelen 6.000 TL'lik zam nerden çıkıyor onu bi anlatın. Geçen sene 3.000TL'ye aldığım bisiklet bugün neden 9.000TL onu anlatın bana. Lütfen rencide olun, n'olursunuz rencide olun. Hoşgörüymüş, kaba etimin hoşgörüsü.
Ben bir ara LG kullandım, yemin ettim bir daha Arçelik'ten başka kullanmam. Çamaşırları parçalıyor büyük makine, kesinlikle dolu yıkamak daha iyi, mekanik aşındırma etkisi azalıyor. Yeni makineler hem suyu ısıtmıyor. Ne yapardım Koç Grubu olmasa bilmiyorum...

Ben bir ara LG kullandım, yemin ettim bir daha Arçelik'ten başka kullanmam. Çamaşırları parçalıyor büyük makine, kesinlikle dolu yıkamak daha iyi, mekanik aşındırma etkisi azalıyor. Yeni makineler hem suyu ısıtmıyor. Ne yapardım Koç Grubu olmasa bilmiyorum...
Yav benim de 6 yıllık Arçelik’in kazanı koyverdi :( Bosch aldım şimdi de bakalım bu nasıl olacak..

Acaba yarınki rotada yağmura yakalanır mıyız? 10-13 arası yağmıyor diye gözüküyor ama sağanaklı yağış da bekleniyor emin olamadım. MTB ile takıldığımdan da biraz zor olacak benim adıma.
305269 dosyayı görüntüle
Link atamıyormuşuz. :(
Sizi bu Strava günlüğünüz... sayfaya alalım. Forumda yeni veya uzun zamandır aktif olmadığınız için konu açamıyor veya link atamıyor olabilirsiniz.

Dün yada bugün sabah amazondan siparişimin iptal edildiği ile ilglbi bir mail gelmiş. Çadır aldığımda fiyatı uygun bir gözüme çarptı zaten çadırı sepete ekleyince amazonda öneride geldi de gördüm. Neyse iki ürünü birlikte aldım. Bugün çadırım ülkeye giriş yaparken şişme matı iptal etmişler para iadesi verip 20TL hediye çeki göndermişler. Lakin gel gelelim aynı ürün maili gördüğüm saatte hala satışta bulunuyor ve almak istediğimde sepete eklenmiyordu. Ben sipariş verdiğimde son 4 adet ürün diyordu bugün gördüğümde son 2 adet olarak listelenmiş konumdaydı. Geri mail attım henüz cevap alamadım. Bakalım ne olacak, yarın tekrar almayı deneyeceğim ona göre farklı bir ürüne yöneleceğim. Decathlondaki ürünfiyatları çok fazla uçmuş.
Ürün linki: (link)

Düzenleme: Kamp matı ile ilgili olarak dün gece müşteri hizmetleri ile ilgili dönüş yaptım. Mağazadan değil kargo yüklenicisi amazonmuş onunla ilgili bir problem olduğundan dolayı ben gibi satın alan herkesin siparişi iptal edilecekmiş. Sonra mağazada ilgili ürünle ilgili olarak düzenleme girilecekmiş.

Dosyalar

• 123123123.JPG
    123123123.JPG
    31,8 KB · Okunma: 12
  • iptal olan ürünüm.png
    iptal olan ürünüm.png
    380,8 KB · Okunma: 11
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Sadettin Z.
Sizi bu Strava Günlüğünüz sayfasına alalım. Forumda yeni veya uzun zamandır aktif olmadığınız için konu açamıyor veya link atamıyor olabilirsiniz.
Aklımdan geçen buydu, yazayım dedim. Eğer hatam varsa affola. Bundan sonra daha dikkatli olurum.

İyi akşamlar.

"Karbon kadro yorulması" adlı başlığa otursun dinlensin o zaman yazamadım..

3 Haziran Dünya Bisiklet Günü kutlu olsun.
Bugün için bisiklet firmaları ufak indirim, kampanya ve jestler yapabilirlerdi ama anladım ki vahşi kapitalizm karşısında ben çok iyi niyetli ve nahif kalmışım.

Geri