Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Bu narcity yokuşu ve Maltepe Üniversitesi kampüsünün girişi karlar eriyince ne biçim çamur oluyormuş öyle bisiklet çamur edition oldu üstelik bugün de kar yağacak diye haftasonu yıkamamıştım bisikleti şimdi amfide dersimi bekliyorum çamur yığını da mühendislik fakültesi önünde duruyor bisiklet gözükmüyor zira.

Scudo
Bu narcity yokuşu ve Maltepe Üniversitesi kampüsünün girişi karlar eriyince ne biçim çamur oluyormuş öyle bisiklet çamur edition oldu üstelik bugün de kar yağacak diye haftasonu yıkamamıştım bisikleti şimdi amfide dersimi bekliyorum çamur yığını da mühendislik fakültesi önünde duruyor bisiklet gözükmüyor zira.
Çalınmaya karşı fazladan katkı :D.

• Beğen
Tepkiler: Orkun KnighTR34
Forumda sadece bisiklet konuşulmasını isteyen bir abimiz yeni bir kullanıcının teknik bir soruyu ufak bir farkla tekrar sormasına kızıp tanımadığı adamı azarlıyor . Bisiklet forumda avrupada yaşıyorsanız ve karşınızdakinden yaşça büyükseniz tanrısı olabilirsiniz. tanımadığınız insanı azarlayabilir labali labali konuşabilirsiniz. Ne de olsa moderatörlerin tatlı abiciğisiniz. tabi değilseniz yazdığınız en ufak yorum silinir veya ban yersiniz

İnsanlar kabalıktan hoşlanmazlar lakin kabalık yapmaktan da çekinmezler

Aldığım herşeyi sonsuza kadar kullanmak istiyorum. Bozulmasın diye dikkatli elden birakmiyorum. Bunu felsefe edinmek istiyorum. Alabilecek maddi manevi tarafımda olsa almayip güzel fikirlere destek olmak istiyorum. Böylee

Kask seçmek bisiklet seçmekten zor olmamalıydı 😕

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Arkadaşlarla evde oturuyoruz. Biraz önce birisi yellendi.:D Herkes birbirine bakınıyor. Şu an içimden "Ben yaptım, ben yaptım" diyesim geliyor.İşin ilginci ise ben yapmadım. :ssrtcbya:

Soğuk havadan nefret ediyorum, o kadar çok nefret ediyorum ki anlatamam. Ne spor yapabiliyorsun, ne gezebiliyorsun, ne çalışabiliyorsun nede doğru düzgün bisiklete binebiliyorsun.

• Beğen
Tepkiler: İsa DEMİRKOL
Hatchback arabamla tandem taşıdım ya, helal olsun bana diyorum içimden 😊

şu kış ayı bir bitse de bisikletimin yağını balatalarını yenilesem yeni zincir yağı bakmam lazım kafamda o konu çok karmaşık :)

Herkes bir menfaat peşinde ailen iyi insan arkadaşların alaya almak veyahut görmezlikten gelmek sen menfaat beklersen menfaatinin bittiği yerde idamının çoktan verilmiş olup kalemin kırılmıştır

• Beğen
Tepkiler: Erhan Ertan
Saat sabah 07.30 olsada yatsam….

• Kızgın
Tepkiler: Sinyor
Dedem rahmetli "söz gümüşse sükut altindir" derdi. Bu günleri tarif etmiş. Bunlar bir ay hiç konuşmasa piyasa normalleşecek.

Dedem rahmetli "söz gümüşse sükut altindir" derdi. Bu günleri tarif etmiş. Bunlar bir ay hiç konuşmasa piyasa normalleşecek.
Her yeni günde bir önceki gün nasıl saçmaladık bugün daha iyisini yapmalıyız der gibiler.
iki günü eşit olan zarardadır. Hadisini tersten anlayıp amel eden grup bunlar :/

Tesadüfen Bankanın Açığını Bulan Kardeşler, Hesaplarına 16 Milyar TL Aktardı!

Bu olaydan daha vahimi ne biliyormusunuz?

Bu iki şahsa yorum yapan yorumcular:

Yakaladıkları için mal demisler.
Man adasına kacirmadiklari
için salak demişler.
Bitcoin almadiklari icin vizyonsuz demisler.

Ülkeden kaçmadığı için aptal demişler.
Cep
telefonu araba aldı diye beyinsiz orta dogulu demisler de demisler....
Yüzde doksanı Müslüman ülkede biride çıkıpta dememiş ki milletin parasını çalanlar kahrolsun.

"her millet layık olduğu şekilde yönetilir" joseph de maistre

“Davranışları sebebiyle zalimlerin bir kısmını diğer kısmına yönetici yaparız.”
(En’am, 6/129)

Yılansın sanki bu bedene dolanan , bu kadar yanılmış olamam.

Maalesef tutmadım sözünü pek , istemem duymayı sesini bak , istemem seninle anım olsun , olduğum tüm fotoğrafları yak

şu kış ayı bir bitse de bisikletimin yağını balatalarını yenilesem yeni zincir yağı bakmam lazım kafamda o konu çok karmaşık :)
> eritilmiş parafin, yağdan çok daha temiz tutuyor zinciri.
> en iyi zincir temizleyici, bir o kadar zehirli olan 'benzin'.
> Kadronun kirlenmesini önlemek için temizlikten sonra silikon su uzaklaştırıcı sprey, temizlemek için sulu cif.

Geri