Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

Scudo
"Yol bisikletinde fren durmak için değil yavaşlamak içindir" bu sözü bir çok yerde okumuştum, bisikleti alırken de söylemişlerdi bugün gerçekten de durdurmuyormuş test etmiş olduk. Gerçi taksiciye vurmasaydim iyidi zaten sevmiyolar artık iyice nefret eder bisikletçilerden :)

Bir de İbb yollardaki hendekleri doldursa çok güzel olucak.

Edit: Galiba STI kollara gerekli gücü de uygulayamıyorum :(

Son düzenleme:
(bu sene bisikletimle 1.000-1.500 kilometre yolculuk yapsam akaryakıttan kaç lira tasarruf ederim)

uzun kış arasından sonra performansın toparlanmaya başladığını görmek güzel bir his

Son düzenleme:
Bulgar Levasının, Türk Lirasından değerli olması sebebiyle Edirne'de oluşan kuyruklar ile övünen bir gazeteci bozuntusuna söylediğim bir söz yüzünden ifade vermek için karakola çağrılmış olsam da "az bile demiştim" diyorum.

Bulgar Levasının, Türk Lirasından değerli olması sebebiyle Edirne'de oluşan kuyruklar ile övünen bir gazeteci bozuntusuna söylediğim bir söz yüzünden ifade vermek için karakola çağrılmış olsam da "az bile demiştim" diyorum.
Megan sage ablamızın dediği gibi "başımız belaya girecek" :D

Son düzenleme:
sabah kahvaltıda kaşarlı tost yemek istedim, kaşar almak için markete gittim ama kaşar benzeri eriyen tost peyniri bile alamadım. almadım, değmez çünkü. kardeşim bir yıldır polonya'da yaşıyor ve orada 3-4 euro'ya gouda yerken ben burada birim hesabını geçtim artık o euro'nun karşılığı TL ile sahte kaşar alamıyorum. diyeceklerim bu kadar, devam edersem ben de ifade veririm.

Her yönden sağdan, soldan, üstten, böğrüme, gözüme, kulağıma, karnıma doğru, sürekli dürtülüyor gibi hissediyorum. Hiç durmadan bizleri sinirlendirmek, patlatmak için çaba sarf edenler gün geçtikçe artan şekilde baskı yapıyorlar bana ve bizlere gibi hissediyorum. Bu ülkenin insanının yarı kısmını kaşındırıp duruyorlar. Bir yerde patlasınlar da rahatça ortalığı karıştıralım diyorlar sanki. Ben de patlamak üzereyim. Umarım içeri girmem. Sıkıyorum dişimi, az kaldı. Geççek diyorum. Umarım geççek.

Bisiklet yollarına e-scooter girebilmesi için neden kanun değiştirildiği ve istanbulda taksi sayısının artmasına neden izin verilmediği şimdi daha bi netleşti kafamda..

(link)

• Beğen
Tepkiler: Aesert
ben bir ceviz ağacıyım gülhane parkında🤪

• Beğen
Tepkiler: Ronin45
Giresun'dan Ordu'ya MTB gezi var mı katılmak isteyen Giresun da olan...

Salçalı tost, salatalık turşusu ve ayran... olsa da yesek...

Sabah sürüş bitmek üzereyken bilmediğim bir numara arıyor,hadi dedim bakayım bulunduğum ilçe karakolu arıyor! gazeteci bozuntusu birine hakaretten ifadem için çağırıyorlar tırstım tabi bünye alışık değil :acpsnr: ne desem acaba R mi yapsam,yoksa evet hakaret ettim çünkü haketti çünkü yalaka çünkü sevimsiz çünkü herdevrin adamımı desem karar veremedim! :cool:

İlkbahar geldi. Bu ne demekk ? Bisiklet forumun bisiklet önerisi mesaisi başladı demek. Tek mesajlık üye kayıtları demek.

Tanrı'nın bize şakası sanırım. Bu güne iki (2) dereceyle uyandık. Sabah kar yağıyordu, hem de iyi yağıyordu.
Gerçi durdu şu an.
Yine yağıyor. 🥴

• İnanılmaz
Tepkiler: suyunsesi
Dış güçler hurma ve manda yoğurdundan sonra pideye de el atmıştır.. Atmasa bile fırıncıların oyunudur, kumpasıdır. Hiçbir şey olmamış olsa bile kesin bir şeyler şey olmuştur.. Hatta paralel devlet yapılanmasıdır. Bu konuda tarım, aile, ekonomi, iç işleri, eğitim, enerji bakanlıklarının zerre suçu yoktur. Tüm suç milletindir. Ya da dış güçlerindir. Tabi.. İç işleri bakanlığının duyurular sayfasında da orjinali için bakabilirsiniz 🙈🙉🙊

Geri