Sadettin Z.
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 11.928
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Cyclocross
Öncelikle geçmiş olsun.Merhaba arkadaşlar araniza yeni katildim, boyun fıtığı ameliyati okdum boynuma 1 platin takildi, yaklasik 2 ay geçti salcano windy 27s hd şehir bisikleti aldim. Kullanmamda sorun olur mu? Simdiden teşekkürler
Boyun ve omurilik riskli bölgelerdir. Yeterince güçlendirmeden o bölgeleri zorlayacak aktivitelerden kaçınmak en doğrusu.Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Doktoruma sordum 6 aydan once binme dedi. Fakat araştırdığımda doktorların farklı görüşleri var. Kimisi boyun fitigi ameliyati olanlar icin bisiklet sürmek yürümekten daha saglikli diyor. Aslinda bu konu hakkında tecrübesi olan veya yakının başından gecen varsa birinci ağızdan duymak istedim.
Bu TÜİK çilere matematikten özel ders vermeli. Durum vahim.
iyi de hocam TÜİK'in acaba problemi matematik mi....??
iyi de hocam TÜİK'in acaba problemi matematik mi....??
Bugünkü deneyimlerim sonucu yaptığım çıkarımlar;
-Bisikletinin servisini mümkün olduğunca kendin yap, mecburiyetten başkasına yaptırdıysan dahi sonradan kendin kontrol etmeden yola çıkma.
-Pompa önemli, borulu olanlardan taşımak lazım. Doğrudan bağlananlar prestanın iğnesini kırabiliyormuş.
-Formanın çok ceplisi makbul. Az cepli olduğunda yama ve levye bir şekilde taşınıyor ama yedek lastiğe yer kalmıyor, başa bela açabilir.
-Topeak Flypaper bugüne kadar kullandığım en iyi yama. Kusursuz bir ürün.
-Maske taşımak ve toplu taşıma kartında para bulundurmak elzem. Ne zaman kullanacağın belli olmuyor
-Yemeğe yetişirim diye kesin konuşma. Olmayacak şey oluyor yetişilmiyor...