Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Bisiklet yolunda, kaldırımda , yolda falan sağına soluna bakmayanları anladımda hiç önüne bakmadan yürüyenleri anlayamadım !!!

• Hahaha
Tepkiler: suyunsesi
Kimse sizin yanınızda değil, kendinize çözümler bulun.

• Muhteşem
Tepkiler: Sinyor
Sabah sabah ekonomi haberlerine baktım; keyfim falan kalmadı. Artık bunaldım, bunaldım, bunaldım.... Kendimi sıkışmış kalmış gibi hissediyorum. En iyisi bu ülkeden kaçıp kurtulmak diye düşünüyorum...

Bu TÜİK çilere matematikten özel ders vermeli. Durum vahim.

Türkiye dışında başka ülkede yaşayamam dediğim sözümden seneler sonra vazgeçip Alman vatandaşlığımı geri alacağım. Üzücü..

Merhaba arkadaşlar araniza yeni katildim, boyun fıtığı ameliyati okdum boynuma 1 platin takildi, yaklasik 2 ay geçti salcano windy 27s hd şehir bisikleti aldim. Kullanmamda sorun olur mu? Simdiden teşekkürler

Merhaba arkadaşlar araniza yeni katildim, boyun fıtığı ameliyati okdum boynuma 1 platin takildi, yaklasik 2 ay geçti salcano windy 27s hd şehir bisikleti aldim. Kullanmamda sorun olur mu? Simdiden teşekkürler
Öncelikle geçmiş olsun.
Bunu doktorunuza sorsanız daha doğru olmaz mı?
Ben şimdi size "bin istediğin gibi sorun olmaz" desem ne kadar güvenirdiniz benim sözüme?

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Doktoruma sordum 6 aydan once binme dedi. Fakat araştırdığımda doktorların farklı görüşleri var. Kimisi boyun fitigi ameliyati olanlar icin bisiklet sürmek yürümekten daha saglikli diyor. Aslinda bu konu hakkında tecrübesi olan veya yakının başından gecen varsa birinci ağızdan duymak istedim.

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Doktoruma sordum 6 aydan once binme dedi. Fakat araştırdığımda doktorların farklı görüşleri var. Kimisi boyun fitigi ameliyati olanlar icin bisiklet sürmek yürümekten daha saglikli diyor. Aslinda bu konu hakkında tecrübesi olan veya yakının başından gecen varsa birinci ağızdan duymak istedim.
Boyun ve omurilik riskli bölgelerdir. Yeterince güçlendirmeden o bölgeleri zorlayacak aktivitelerden kaçınmak en doğrusu.
Kişisel görüşüm; Doktor 6 ay binme dediyse binmeyin. O 6 ayı vücudun sorunlu bölgelerini güçlendirecek egzersizler ile geçirin
Sonrasında yeniden muayne olup doktordan "olur" aldıktan sonra bisiklete başlayın.

NOT: Boynumda ve belimde fıtık var. Ayrıca bir kere belden fıtık ameliyatı geçirdim. Kilo kontolü, düzenli güçlendirme egzersizleri vs ile normal hayatıma devam ediyorum. Ancak elimden geldiğince dikkat ederek. Fıtık varsa bir insan eski hayatını unutmalı görüşündeyimdir.

Bu TÜİK çilere matematikten özel ders vermeli. Durum vahim.

Matematikten önce okuma-yazma, okuduğunu anlama, hatta ilk ve orta öğretimi tekrar okutmak gerekir. Hızlandırma programı da lütuf olur. Determinant, logaritma, türev, permütasyon bunlar için henüz erken.. Bünye reddedebilir.

iyi de hocam TÜİK'in acaba problemi matematik mi....??

• İnanılmaz
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa

Ben ülkeyi yöneten (yönettiği iddia edilen) hükümet ve hükümet adına çalışanları bir aralar çok sık izlediğim çizgi filmlerden "GUMBALL" da, aile babası rolündeki Richard Watterson a benzetiyorum. İzleyenler bilirler nasıl bir kafası, nasıl bir dünyası olduğunu..izlemeyen de varsa 1 bölüm gumball izlemesi, karakteri anlamada yeterli olacaktır. Çünkü tüm bakanlıklar ve altı seviyelerde alınan kararlara bakınca, bu adam beliriyor bendeindir.jpeg direk..

Bi insana matematiğin kötüymüş diyebilirsin çok sorun etmezler, yav siz de Allah'tan korkma kuldan utanma yok mu?Verileri çarpıtarak milletin kul hakkına giriyorsunuz, siz doğrulara değil de güçlülerin otoritenin dediğini mi kabul ediyorsunuz falan filan derseniz; iş karışabilir, doğru zorlarına gider.

İyi şeyler geçmiyor.

Tekrar teşekkürler ilginize🙏🙏🙏

Eve dönerken bir okulun önünden geçiyorum ve veliler çocuklarını bekliyorlar. Tek şerit, tek yön yol. Bugün yolun tam ortasında (gerçekten tam ortasında) bekleyen bir vatandaşın yanından geçerken "Hocam yolun tam ortasında bekliyorsun, bravo" dedim ve durmadan devam ettim. Arkamdan "Sen de tam ortasından gidiyorsun" diye bağırdı.

Ok.

Bugünkü deneyimlerim sonucu yaptığım çıkarımlar;
-Bisikletinin servisini mümkün olduğunca kendin yap, mecburiyetten başkasına yaptırdıysan dahi sonradan kendin kontrol etmeden yola çıkma.
-Pompa önemli, borulu olanlardan taşımak lazım. Doğrudan bağlananlar prestanın iğnesini kırabiliyormuş.
-Formanın çok ceplisi makbul. Az cepli olduğunda yama ve levye bir şekilde taşınıyor ama yedek lastiğe yer kalmıyor, başa bela açabilir.
-Topeak Flypaper bugüne kadar kullandığım en iyi yama. Kusursuz bir ürün.
-Maske taşımak ve toplu taşıma kartında para bulundurmak elzem. Ne zaman kullanacağın belli olmuyor :D
-Yemeğe yetişirim diye kesin konuşma. Olmayacak şey oluyor yetişilmiyor...

Bugünkü deneyimlerim sonucu yaptığım çıkarımlar;
-Bisikletinin servisini mümkün olduğunca kendin yap, mecburiyetten başkasına yaptırdıysan dahi sonradan kendin kontrol etmeden yola çıkma.
-Pompa önemli, borulu olanlardan taşımak lazım. Doğrudan bağlananlar prestanın iğnesini kırabiliyormuş.
-Formanın çok ceplisi makbul. Az cepli olduğunda yama ve levye bir şekilde taşınıyor ama yedek lastiğe yer kalmıyor, başa bela açabilir.
-Topeak Flypaper bugüne kadar kullandığım en iyi yama. Kusursuz bir ürün.
-Maske taşımak ve toplu taşıma kartında para bulundurmak elzem. Ne zaman kullanacağın belli olmuyor :D
-Yemeğe yetişirim diye kesin konuşma. Olmayacak şey oluyor yetişilmiyor...

son madde çok önemli. Hatta bazen yuva yıkar! Yemeğe yetişemeyebilirim, ben yetişemezsem problem olur mu, ya bilmiyorum ama yetişemem herhalde vs. Açık kapı bırakmadan söyleyeceksin. Yetişirsen ne ala ama yetişirim deyip yetişemezsen büyük sıkıntı.

• Beğen
Tepkiler: Batuhan Köksal
Geri