emre özbay
Daimi Üye
- Tepki
- 227
- Başlangıç
- 2004—05
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
En sonunda mal ettiler bizi.
Geçmiş olsun. Bu güzellik çok nazlı olur artık. Kolu iyileşince patene tekrar binmesi için cesaretlendirmeyi unutma lütfen. 😍Bisikletten düşene birşey olmamış da patenden düşenin kolu kırılmış 😀 285670 dosyayı görüntüle
Borçların maaşı yatsa da bu ay rahatlasam
Teşekkür ederim. Hepimizin olur umarım ☺@Burak Altaç Forumun böyle güzel haberlere ihtiyacı var, sağlıklı günleriniz bol olsun.
Kemoterapi sonrası 5 senedir devam eden ve 6 ayda bir yapılan onkoloji kontrollerimin bugünden itibaren yılda 1 defaya döndüğüne sevindim. Artık 6 ayda bir yerine , yılda bir kere strese gireceğim
Çok teşekkür ederim..Çok ama çok geçmiş olsun. Bu süreçleri çok yakinen biliyorum ben de ve adınıza çok sevindim. Umarım ve dilerim tamamen hayatınızdan çıkarırsınız bunları...
Çok geçmiş olsun.Kemoterapi sonrası 5 senedir devam eden ve 6 ayda bir yapılan onkoloji kontrollerimin bugünden itibaren yılda 1 defaya döndüğüne sevindim. Artık 6 ayda bir yerine , yılda bir kere strese gireceğim
Valla sorma abi nazından yanına yaklasilmiyor. İnşallah ama inat etti daha binmem diye.Geçmiş olsun. Bu güzellik çok nazlı olur artık. Kolu iyileşince patene tekrar binmesi için cesaretlendirmeyi unutma lütfen. 😍
inşaAllah tez zamanda o stresten tamamen kurtulup her daim sağlıklı yaşarsınız.Kemoterapi sonrası 5 senedir devam eden ve 6 ayda bir yapılan onkoloji kontrollerimin bugünden itibaren yılda 1 defaya döndüğüne sevindim. Artık 6 ayda bir yerine , yılda bir kere strese gireceğim