Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Sigarayı şimdi mi içsem ? yoksa imsak vaktine 5 dakika kala mı içsem ? En iyisi son dakika su ve sigara içip yatmak… Tunceliden hayırlı sahurlar

selam herkese scott sub cross 20 men almayı düşünüyorum artıları ve eksileri ile nasıl bir bisiklettir?kurdan dolayı fiyatı yüksek,verdiğimiz para ile ölçülür mü? şimdiden teşekkürler.

• Kızgın
Tepkiler: Sinyor
Butun dunyada bilgisi, tecrubesi, uzmanligi olan insanlar baskalarina bedavaya akil vermez.
Forumda her konuda herkese akil veren arkadaslar var. Ya gonlu zengin insanlar bunlar ya da akil verdikleri konuda bilgi, tecrube ve uzmanliklari yok.

Son düzenleme:
dünyanın en iyi bisikletine binsem mutlu olur muyum acaba

Yaz gelse de doya doya uzun sürüşlere çıksam. Hava durumu hep kapalı, yağışlı ve rüzgarlı soğuk. Evden dışarı çıkasım gelmiyor işim olmadığı sürece.

• Beğen
Tepkiler: RoninRider
Kemoterapi sonrası 5 senedir devam eden ve 6 ayda bir yapılan onkoloji kontrollerimin bugünden itibaren yılda 1 defaya döndüğüne sevindim. Artık 6 ayda bir yerine , yılda bir kere strese gireceğim :)

Çok ama çok geçmiş olsun. Bu süreçleri çok yakinen biliyorum ben de ve adınıza çok sevindim. Umarım ve dilerim tamamen hayatınızdan çıkarırsınız bunları... :)

Çok ama çok geçmiş olsun. Bu süreçleri çok yakinen biliyorum ben de ve adınıza çok sevindim. Umarım ve dilerim tamamen hayatınızdan çıkarırsınız bunları... :)
Çok teşekkür ederim..

Kemoterapi sonrası 5 senedir devam eden ve 6 ayda bir yapılan onkoloji kontrollerimin bugünden itibaren yılda 1 defaya döndüğüne sevindim. Artık 6 ayda bir yerine , yılda bir kere strese gireceğim :)
Çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun. Bu güzellik çok nazlı olur artık. Kolu iyileşince patene tekrar binmesi için cesaretlendirmeyi unutma lütfen. 😍 :harika:
Valla sorma abi nazından yanına yaklasilmiyor. İnşallah ama inat etti daha binmem diye.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
inşaAllah tez zamanda o stresten tamamen kurtulup her daim sağlıklı yaşarsınız.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altaç
Geri