Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Yarış,yol bisikletine başlama yaşı kaçtır?

Evet, biliyorum herkes başlayabilir istediği yaşta ama ortalama yardım almak istedim.

Scudo
Forum bisiklet sürme isteğimi artırıyor 🙂

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
7. dubledeyim, çıtır oldum ama yarın sabah 8’de kalkıp uludağ zirveye tırmanacağım. hayat güzel 👍

Güneşi bu kadar severken güneşe çıkmamın yasak olması tam bir çin işkencesi 😒

• Beğen
Tepkiler: maratksk
- Pardon biz Temmuz ayı sipariş etmiştik ama siz Kasım göndermişsiniz.
+ Teslimatta sorun görünmüyor beyefendi. Size bir adet Temmuz ayı gönderilmiş.
- Ama nasıl Temmuz ayı bu böyle, yağmurlu deli gibi rüzgarlı falan. Bozulmuş olmasın?
+ Kullanım hatası beyefendi, yakmayacaktınız o kadar fosil yakıtı. Ayrıca paketini açtığınız için iade alamıyoruz.

Onlar kilo değil, ödem ödem..

• Hahaha
Tepkiler: suyunsesi
Fırtına çıkacak gibi oldu, çıkmadı. Yağmur yağacak gibi oldu yağmadı. Temmuz oldu şort tişört giyilmiyor. Retro falan mı var hiçbir şey tamamlanmıyor...

TRT Müzik Kanalında Metallica Konseri var, şaşırtıcı... Eski parçaları bekliyorum...

Yaz geldi yine ülkem cayır cayır yaniyor, bizimde içimiz yanıyor,kasten yapildigini anlamak zor değil,eşzamanli ve bir kaç noktada rüzgarın yönü hesaplanarak yapilan eylemler,devletin bunu onlemesinin tek yolu var,yanan ormanlik alanlar asla imara acilamaz, üzerinde hicbir yapılaşmaya kesinlikle izin verilemez demesini bekliyoruz ama işin içinde maalesef devletmi (hükümet) var sorusu hepimizin aklini kurcaliyor! Ne kadar acı!
Dün Datça Çeşme Urla,bugün Dikili bakalim yarin neresi!
IMG_20220714_104314.jpgIMG_20220714_104325.jpgIMG_20220714_104352.jpgIMG_20220714_104339.jpg

Eşimle şiddetli kavga halindeyiz, defalarca boşanmanın eşiğinden döndük sanırım son virajdayiz..ikimizinde psikolojisi bozuk...ne önerirsiniz,nereye basvuralim... şuurumu yitirdim gibi, sağlıklı düşünemiyorum,

Karsi cinsten iki varligin genellikle zevk amacli girdigi aksiyon sonrası, hucresel etkileşimin sonucu olarak ortaya çıktıktan sonra, hangi amacı sorguluyor ve yaşamın anlamı diye bitmeyen derin tartışmalara giriyoruz?
Sag şeritten gidenleri ezmemek icin dikkat edin yeter! Sonucta hepimiz ölcez ;)

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
devletin bunu onlemesinin tek yolu var,yanan ormanlik alanlar asla imara acilamaz, üzerinde hicbir yapılaşmaya kesinlikle izin verilemez demesini bekliyoruz ama işin içinde maalesef devletmi (hükümet) var sorusu hepimizin aklini kurcaliyor!
Bodrum Cennet Koyu iki kez Danıştay'dan dönmesine rağmen Cengiz'e satıldı. Kalan birkaç ormana gözümüz gibi bakmamız gerekirken yandaşa peşkeşe devam! Katılıyorum, hangi hükûmet?

Yarın işe bisiklet ile geleceğim ama bugünden içime giymeye don getirmediğimi fark ettim :/

Eşimle şiddetli kavga halindeyiz, defalarca boşanmanın eşiğinden döndük sanırım son virajdayiz..ikimizinde psikolojisi bozuk...ne önerirsiniz,nereye basvuralim... şuurumu yitirdim gibi, sağlıklı düşünemiyorum,
Çift terapisine aday durumda görünüyorsunuz. Bazen insanın tek başına değil ailecek sorun çözme yeteneklerini gözden geçirmesini gerektirecek hastalıkları oluyor. Koray Başar Hoca var Ankara'da, bu konuyla ilgileniyor.

128 milyar $ ne kadar büyük ?

İstanbul'un fethinden günümüze kadar (2022’ye kadar ) her saat 25.000 dolar kenara atsanız yine de 128 milyar dolara ulaşamazsınız.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
128 milyar $ ne kadar büyük ?

İstanbul'un fethinden günümüze kadar (2022’ye kadar ) her saat 25.000 dolar kenara atsanız yine de 128 milyar dolara ulaşamazsınız.

(link)
25.000×24=600.000
600.000×365=219.000.000
219.000.000×577=126.363.000.000

50 dolarlık banknot ile uç uca birleşince Aya kadar gidiyor. 400 bin km.
25.000×24=600.000
600.000×365=219.000.000
219.000.000×577=126.363.000.000

25 bin dolar × 24 = 600 bin dolar (günlük)

600 bin dolar × 360 = 216 milyon dolar (yıllık)

2021 - 1453 = 568 yıl

216 milyon dolar × 568 = yaklaşık 123 milyar dolar

(ekşi sözlük)

Son düzenleme:
  • İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
128'i yakalayım diye biraz zam yaptım. :) İşin şakası yanlış hesaplamışım.:harika:
Ülke olarak israftan kurtulup kişi başı tasarruf yapsak gelecek nesillerimize 100 yıl sonra hesap makinesine sığmayacak maddi birikimler bırakabiliriz.
Ecdadımız şehit kanlarıyla bedelini ödeyerek bu Aziz Vatanı bize bıraktı. Bakalım biz ne bırakacağız.

(link)

Şu an ne düşünüyorum bilin bakalım?

T***cell s***online taahhudu bozdugum icin ceza odememi istiyor. Aradim bana fatirayi ayri gonderin cezayi ayri. Faturami odeyecem cezami odemeyecem diye. İlle toplu gonderiyorlar. Hakem heyetine sikayet edicem

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri