Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Disk fren rotor yamuldu sürtme yapıyor
Bisikletçi ayarladı düzelir gibi oldu ama ses yapıyor .
Tektro MD
Tekerlek 1.5 tur sonra duruyor

Son düzenleme:
Cübbeli bile daha Atatürkçü daha laik. Durumun vehametini buradan anlayın.

İzbanda sevgilinin karşısına oturup kitap sayfalarından kalp yapmak hangi seviye 😍
Gençlik çok tatlı çoook 🥰

İlhan İrem ile birlikte çocukluğum ve gençliğim de bitti sanki. Boğazıma yine bir öküz oturdu.

Allahım sana şükürler olsun. Bugün simit almıştım, fiyatını değiştirmemişsin.

trek fx2 almaktan vazgeçtim fx3 alacağım.iyice kafayı kırdım. 😄 bisiklete binmek yemek ,içmek kadar önemli benim için.özgürleşmek isteyen çılgın ruhumun temsilcisi ,ekmeğim ve suyum kadar gerekli bir gıda benim için bisiklet...

Sezonda sıfır bisiklet almak pişmanlıktır.

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
Çamaşır olayını daha da abartmaya karar verdim. Ön yıkamaya Persil sıvı ve ana yıkamaya Persil hijyen tozun yanına Kalgon toz da koymaya karar verdim. Çamaşırlar sanki kendinden kolalı çıkıyor.

BH'yi aldığım günden bugüne kadar 5500 km sürmüşüm. Bugün serviste zinciri ölçtük ve gördük ki uzamış. 550 liraya yeni zincir taktık. Bisikletin km başına 10 kuruş sadece zincir masrafı var. Aynen bro, kapitalizm bisikleti sevmez :)

İzbanda sevgilinin karşısına oturup kitap sayfalarından kalp yapmak hangi seviye 😍
Gençlik çok tatlı çoook 🥰
Kimisi de koşul dinlemiyor, elinden geleni yapıyor ama anlayan lazım.
Screenshot_20220730-090246_Strava.jpg
Bu nedenle sevgi olaylarına o kadar gerçekçi bakamıyorum artık.
Paylaşımı görünce içimden geldi, kusura bakmayın ahali.

Bisikletim 15 gün önce çalındı. Geri gelmeyeceğini bildiğim için yeni bisiklet aldım. Şuan servisten almaya gidiyorum ama hiç heyecanlı değilim. Şerefsizler, haysiyetsizler, karaktersizler, daha yazamadığım şeyler... insanı hayattan soğutuyorlar.

Bugün Konya'da biraz dolaştım(Konyada yaşamıyorum şehrin içinden arabayla geçip devam ettik) , gerçektende çok fazla bisikletçi var ve bisiklet yolu var. Ama ilginç olan kaldırımı kullanan kimseyi görmedim 😐herkes bisiklet yolunda yürüyor 😔 Konya'daki bisikletçilere selamlar...

Aliexpress'ten monoblok karbon gidon alınır mı ya. Bir iki tane, çok iyi yorumları olan karbon üreticisi var. BH'ye Çin malı gidonu da yakıştıramıyorum. Gönül isterdi ki Black İnc alalım ama o da 15.000 lira. Kafamda deli sorular :)

Aliexpress'ten sipariş verdiğim furç kapağını bugün montajını yaptırdım, hazır bisikletiçiye gitmişken zincir ve psi ölçümü yaptırdım. Zincirin %25 lik ömürü gitmiş %75 lik kalmış şuana kadar 3300km yaptım. Herelde seneye yeni bir zincir temin etmek zorunda kalacağım.

Bugün bisiklet yolunda, karşıma her çıktığında alışkanlık edindiğim, bisikletçi selamı verdiğim, dostlardan çok, tahayyül edebileceğin herşey vardı.

Cumartesi Pazar tatil günleri, evde bira içip, televizyon seyredeceğim !

Acemi olanlara tavsiyem zincirden en ufak bi ses gelirse devam etmeyin kenara çekin zinciri kontrol edin yoksa benim gibi aktarıcıyı jantla evlendirirsiniz 😄😢

IMG_20220729_191630.jpgIMG_20220729_190010.jpg

Geri