Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
2.el ilan açıyorsun, birisi gelip mesaj atıyor diyor ki; yurt dışında daha ucuz. E o zaman git oradan al, yada kargo ile getirt banane bundan?

Durmuyor tekrar cevap olarak diyor ki; bilinçli tüketici böyle olmalı. Yani kendisi bilinçli tüketici oluyor, ben ise tüketiciyi kazıklamaya çalışan çakal satıcı.

Herkes her şeyi bilmek veya her şey hakkında yorum yapmak, yada canının istediğine istediğini yazmak zorunda mı? Yoksa zorunda mı hissediyor. Ülke sınırları içerisinde bunu kendisine görev edinenler var. Ya arkadaş bir salın ya cidden salın. İnsanları rahat bırakın. Aklınıza gelen her lanet ve negatif cümleyi çevrenize yaymayın. İşinize bakın!

Sokağa park eden araçlara laf söyleyen Sabri Bey modundan çıkın artık.

41 yıllık yaşantımda binlerce ürün sattım, esnafta değilim ama artık kendisini çok akıllı sananlara tahammül edemiyorum.

2.el ilan açıyorsun, birisi gelip mesaj atıyor diyor ki; yurt dışında daha ucuz. E o zaman git oradan al, yada kargo ile getirt banane bundan?

Durmuyor tekrar cevap olarak diyor ki; bilinçli tüketici böyle olmalı. Yani kendisi bilinçli tüketici oluyor, ben ise tüketiciyi kazıklamaya çalışan çakal satıcı.

Herkes her şeyi bilmek veya her şey hakkında yorum yapmak, yada canının istediğine istediğini yazmak zorunda mı? Yoksa zorunda mı hissediyor. Ülke sınırları içerisinde bunu kendisine görev edinenler var. Ya arkadaş bir salın ya cidden salın. İnsanları rahat bırakın. Aklınıza gelen her lanet ve negatif cümleyi çevrenize yaymayın. İşinize bakın!

41 yıllık yaşantımda binlerce ürün sattım, esnafta değilim ama artık kendisini çok akıllı sananlara tahammül edemiyorum.
Bizim insanımız susmasını bilmiyor malesef.Yeterki konuşsun,ağzından ne çıkıyor, üstüme vazifemi kime ne söylüyorum,hiç umrunda değil.10 senedir mağazacılık sektöründeyim.İnsanoğlundan bu kadar soğudum,nefret ettiğim hayatımın başka bir dönemini hatırlamıyorum.

25 senedir Windows bilgisayarı tam Kullanamayıp MacBook alıp zoom vs gibi programları kuramayıyorsun MacBook senin neyine .

• Hahaha
Tepkiler: suyunsesi

Benim ilana dün düştü bir tanesi. " sen o fiyata satamazsın çok beklersin" diye.
Alacak mısınız? Dedim. Yok dedi. Derdin ne dedim. Kadro 5 para etmez dedi. Arkadaş üzerine taktıkların sadece işçilik hariç 2.000₺ tutuyor bisiklet geri kalanı 1.000 e geliyor ne konuşuyorsun dedim. Engel koydu bir de. Mal.

Benim ilana dün düştü bir tanesi. " sen o fiyata satamazsın çok beklersin" diye.
Alacak mısınız? Dedim. Yok dedi. Derdin ne dedim. Kadro 5 para etmez dedi. Arkadaş üzerine taktıkların sadece işçilik hariç 2.000₺ tutuyor bisiklet geri kalanı 1.000 e geliyor ne konuşuyorsun dedim. Engel koydu bir de. Mal.

Bazı insanları anlamak çok zor. Sabır diliyorum.

Bazen yolda karşılaştığım tanıdıklarıma "nereye gidiyorsun" bile dememeye çalışıyorum. Velev ki gideceği yeri söylemek istemeyebilir, karşı tarafı yalana sevketmeyeyim diyorum. Bu hassasiyetimi her daim korumaya çalışıyorum. Ama aynı inceliği çoğu zaman çevremden göremiyorum. Hayatımın her şeyini igdiş etmekten, her şeyimi öğrenmek isteyen densizler hergeçen gün çoğalıyor. Ne yapacağız bilemiyorum bu tacizcilerle.

Bu tip durumlarda alakasız mesajdan engeli basıp geçiyorum. Garmin ilanı verdim ve ilanda ürünün kapalı kutu olduğunu hiç açılmadığını yazdım. Adam “Türkiye haritası yüklü mü hiç mi denemedin” minvalinde sorgular biçimde mesaj yazmış. Okumayan, okuduğunu anlamayan, üslubu bozuk insanlara tahammülüm yok maalesef. Kocaeli’de satılık araç ilanı verdim ve ilanda takas olmayacağını belirttim. Adam Kırşehir’den arsa takas teklifinde bulunuyor…O yüzden size hak veriyorum.

Bazen yolda karşılaştığım tanıdıklarıma "nereye gidiyorsun" bile dememeye çalışıyorum. Velev ki gideceği yeri söylemek istemeyebilir, karşı tarafı yalana sevketmeyeyim diyorum. Bu hassasiyetimi her daim korumaya çalışıyorum. Ama aynı inceliği çoğu zaman çevremden göremiyorum. Hayatımın her şeyini igdiş etmekten, her şeyimi öğrenmek isteyen densizler hergeçen gün çoğalıyor. Ne yapacağız bilemiyorum bu tacizcilerle.

Nezaket bu coğrafyayı terkedeli uzun zaman olmuş. Vasatlığın, nadanlığın hödüklüğün sırtı sıvazlanıp, işini iyi yapmaya çalışana enayi, başkasının hakkını gasbedip kazıklamaya çalışana kurnaz denilir olmuş. Üstelik bu durum tıpkı bir virüs gibi zengin, fakir, okumuş,cahil ayırt etmeden en kılcal damarlara yayılmış durumda. Kurtuluşu yurtdışına gitmekte arayanların motivasyonunun bir bölümünü de bu oluşturuyor sanıyorum.

Özel hayatınıza burnunu sokmaktan çekinmeyenlere anladıkları dilden cevap vermek gerekiyor. Yeni girdiğim bir ortamda ilk iş nereli olduğumu soranlara Kenya'lıyım diyorum. Aynı şekilde yeni evlendiğim zamanlarda beraber seyahat etmek durumunda kaldığım bir hanım çocuğumun olup olmadığını, ardından da yapmayı düşünüp düşünmediğimi sorma hakkını kendinde gördüğünde, eğer yardımcı olmak isterse telefonumu verebileceğimi belirtip konuyu kapatmıştım. Tavsiye ederim.

Bunları sormayınca umursamaz vurdumduymaz oluyon.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Bunları sormayınca umursamaz vurdumduymaz oluyon.
Ben sormam, nereye gidiyorsa gidiyor. Kendi isterse söyler. İnsanlar cep telefonu ile arayıp dan diye sizin nerede ne halde olduğunuzu bilmeden aleoüüüü diye dalabileceğini düşünüyor. Ararken bu amaçla aramıyor olabilir ama neden açmadın, neden dönmedin 5 dk oldu gibi şeyler. Eskiden ev telefonundan ara yakalarsan, yoksa yarın ara. Şimdi öyle mi. Yani şöyle bir durum çıkıyor ortaya, biri ile karşılaşınca "eyvah yakalandım" ya da "hmm, yakaladım", eğer bunlardan birini hissediyor iseniz bir yerlerde bir sorun var demektir. 😉

Fakirlik yemeksiz geçirilen bir gece değildir, fakirlik “düşünmeden” geçirilen bir gecedir. Düşünme, itaat et diyenlere değil; düşün, sor, sorgula diyenlere kulak ver. Camide olup ayakkabılarımı düşünmektense, yolda yürüyüp Allah'ı düşünmeyi tercih ederim.

Ali Şeriati

yakarsa dünyayı garipler yakar

Sarı siteyi çok ciddiye almamak gerek.

Çoğu zaman , gerek bisiklet yollarına gerekse foruma , bisiklet ve parçalarını satan sitelere bakarken hep aklıma gelir , neden bu sporun uluslar arası yarışmalarında bizler yokuz ?Koskoca bir sektör , bazen görüyoruz 200--300 bin TL lık bisikletlerle birkaç bin liralık formalar tam bir yarışçı havası var insanlarımızda , demek ki ferdi olarak ilgiliyiz , gelgelelim sadece bisiklet yollarındayız , uluslar arası parkurlarda neden yokuz , hatırladığım kadarı ile bir iki gencimiz var yurtdışında yarışan onlarda yabancı kulüplere pedal basıyorlar , biz bu sporun yanlış tarafından mı bakıyoruz acaba kim bilir ?!..

Ben sormam, nereye gidiyorsa gidiyor. Kendi isterse söyler. İnsanlar cep telefonu ile arayıp dan diye sizin nerede ne halde olduğunuzu bilmeden aleoüüüü diye dalabileceğini düşünüyor. Ararken bu amaçla aramıyor olabilir ama neden açmadın, neden dönmedin 5 dk oldu gibi şeyler. Eskiden ev telefonundan ara yakalarsan, yoksa yarın ara. Şimdi öyle mi. Yani şöyle bir durum çıkıyor ortaya, biri ile karşılaşınca "eyvah yakalandım" ya da "hmm, yakaladım", eğer bunlardan birini hissediyor iseniz bir yerlerde bir sorun var demektir. 😉
Son cümlelerinizi okuyunca doğrudan aklıma bu şarkı geldi.

Söyleyemiyorum ama ülkedeki neredeyse tüm maaşlı çalışanların içinden geçen şeyin aynı olduğuna eminim.
Topluca içimizden geçiyor.

Söyleyemiyorum ama ülkedeki neredeyse tüm maaşlı çalışanların içinden geçen şeyin aynı olduğuna eminim.
Topluca içimizden geçiyor.
Sadece içimizzden geçseler keşke diyorum bazen... İçimize yerleşmeye kalkıyorrlar

• Beğen
Tepkiler: nhtpkl ve Samet M.
Geri