Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
BP Türkiyeden çekilmiş, çok şaşırdım.

giderlerse gitsinler diye sadece doktorlara denmedi ki...

Atatürk İngilizi denize dökünce heyooo, Tayyib İngilizi denize dökünce oooo!

Reis'i yedirmeyiz!!! cCc Reis cCc

----------------------------------------------------@-)---------------------------------------------------

Kamala Harris doğru adaydı; halk yanlıştı...

Kamala-Harris-SAD.jpg

Son düzenleme:
Trump Türkeş i yedirmeyiz.

1730888357894.png

• Hahaha
Tepkiler: Alazarhus

Satış sanırım geçen yıl yapıldı yani işleyen bir süreç vardı. Süreç tamamlanmış gibi gözüküyor.

Türkiyede bütün şirketlerin yakıtları aynı rafineriden çıktığını düşünürsek, müşteriyi etkileyen bir durum olmaz sanırım. Zaten BP istasyonlarının sayısı oran olarak çok fazla değildi ve fazla da bakımlı değildiler.

Reis'i yedirmeyiz!!! cCc Reis cCc
Kamala Harris doğru adaydı; halk yanlıştı...

İroni yaptığının farkındayım ama bence doğru aday da değildi. Kitleleri sürükleyen bir yapısı yok. Eylül ayından beri bütün anketlerde geri gidiyordu çünkü kürtaj hakkı ve azınlık hakları gibi söylemlerin haricinde seçmene bir mesajı yok. Oysa ki batı üleklerinde "sınırlar kapatılsın" en popüler politika bu günlerde. Harris fazla insancıl ve yumuşak kaldı.

Trump'a oy veren yada Harris'e oy vermeyip sandığa gitmeyen bazı seçmenlerin pişman olacağını düşünüyorum. Örneğin, Harris'e oy vermeyen Müslümanlar. Trump da yahudi lobisi ile iç içe. %60 ithalat tarifelerinin uygulanması, vs gibi uzun vadede değişik etkileri olabilecek konular da var. Sağlık sistemini RFK Jr'a verilecek diye söylendi, fakirler doğrudan ölsün artık.

Öyle ya da böyle ikisi de büyük lobiler ile iç içe, kim kazanırsa kazansın kapitalizm çarkı dönmeye devam edecekti. Tek fark popülist söylemler ağır bastı.

Benim aracımda kendi aldığım BP taşıtmatik vardı, arabadan inmeden yakıt alıyordum ve tam da evin yanında yolumun üzerindeydi, bana ne mail ne de telefonla bu olaydan bahsettiler o yüzden şaşırdım. 2sene öncesine hep aynı shellden alıyordum, benzin pompası tıkandı bir sürü para verdim değişmek için, yaktı kirli olduğu için dediler. özetle beni oldukca etkileyen bir durum.

@mcanerg BP istasyonları Petrol Ofisi'ne devredilecek. Siz taşıtmatike PO müşterisi olarak devam edeceksiniz sanırım.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Duşkabin aldım geçenlerde benden önce kiracının kullandığı duşkabini kullanmak istemediğim için. Nakliye ve montaj ücretli tabi, eskisinin sökülmesi için de para istediler, dedim ben hallederim ne olacak, demez olaydım.

Evinde duşkabini olanlara sesleniyorum, arada bi öndeki kapağını falan açın bi zemini temizleyin, kapağını falan temizleyin, imkan varsa teknenin alt kısmına bi hortum vasıtasıyla falan basın suyu foşur foşur bişey olmaz, ama mutlaka yani ne bileyim en azından şöyle yılda bi defa falan bi açın yapın şu temizliği ya. 7 yıllık dairede duş teknesinin altından inşaat pislikleri çıktı, küf müf gırla zaten, leş gibiydi valla öğüre öğüre temizledim az daha koyveriyordum ki benim öyle kolay kolay içim kalkmaz.

Evinde duşkabini olanlara sesleniyorum,

Yeni duşakabininiz hayırlı olsun. İnşallah uzun sürüşlerden sonra rahatlamak için kullanmak nasip olur.

Ben de daha önce küvetli bir banyo söktüm, altı simsiyah çıkıyor. Çıkanları az çok tahmin edebiliyorum. Takma işlemini de yapacaktık ama yemedi. Takmak için işini bilen birisini çağırdık. Şu an usta fazla para isterse kendim yapmayı denerim, bizim kayınlarda yeterince araç gereç var.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
@mcanerg BP istasyonları Petrol Ofisi'ne devredilecek. Siz taşıtmatike PO müşterisi olarak devam edeceksiniz sanırım.
Bugün konuştum öyle olacakmış, po istasyonlarında da çalışacakmış hatta. Bu arada BP istasyonları 2 sene sonra tabela değiştirecekmiş.
Yeni evlerde duşakabin teknesi olmuyor, olmasının ne anlamı vardı onu da bilmiyorum, ben en son duşakabin aldığımda eskisinin sökümünü de yenisinin takılmasını kendileri yapmıştı, ekstra para ödemedim.

Son düzenleme:
52-54 kadro karar veremiyorum. boy 178 ic bacak 85. bisiklet carraro 062-63D-CE(100.yil serisi) bunlardan birisi olucak.)

52-54 kadro karar veremiyorum. boy 178 ic bacak 85. bisiklet carraro 062-63D-CE(100.yil serisi) bunlardan birisi olucak.)
En iyisi deneyerek karar vermeniz ama bana 54 daha iyi olur gibi geliyor, tabi Carraro çok farklı değilse Trekten

Merhaba herkese. önümüzdeki sene nisan mayıs gibi bisiklet ile Bursa'dan Antalya'ya gitmek istiyorum. bisiklet kondisyonum hiç yok denecek kadar az. hangi bisikleti almamı tavsiye edersiniz. (sadece bisiklet değil ekipman donanım da tavsiye edebilirsiniz çadır, çanta vs)
bütçe (bisiklet maks 20 25k toplam 50k?)
Saygılar

• Beğen
Tepkiler: templeos
Olcumler cok ince defalarca yapildi, hem kendim hem bisikletci. 178 boy, 85 ic bacak
İki boy da benden 3 cm fazla. Bende 52 kadro carraro var, beelki bir tık büyük olabilir 52 size de olur gibi. 54 bilmiyorum hiç denemedim

İdealinden bi tık küçük kadro belki çok problem olmayabilir de bi tık bile olsa büyük olunca çok yorucu oluyor sanırım. Benim boyum 194, Decathlon’dan XL kadro aldım ölçülerime göre diye ama yokuşlarda özellikle gidona uzanmak zorunda kalıyorum gibi geliyor ve o iki büklüm pozisyondan dolayı ciğerlerim sıkışıyor yeterince nefes alamıyormuşum gibi geliyor. Gerçi dışardan bakınca öyle garip bi görüntü yok, belki de ben öyle hissediyorum tam emin olamıyorum.

Geri