Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Genel geçer bir kuraldan bahsedemeyiz. Herkesin hayatına kimse karışamaz. Kimi bayan o şekkıl giyinir, başka bayan bu şekkıl giyinir. Kimsenin kimseye karışmaya bi hakkı yok. Özgürlüğü bidir.
Herkesin hayatına hiç kimse karışamaz diye yazılır doğrusu.🫡

Scudo
"Ben yalnız yaşayıp, yalnız yaşlanıp, yalnız ölmek istiyorum. Anladınız mı, hı?"

• Beğen
Tepkiler: MutluGezgin
yaklaşık 3 aydır satamadığım ve resmen elimde kalan klozete(elimde neden bir klozet var sormayın:)) bu akşam üç alıcı birden çıktı, buna sevinirdim ama babam sabahtan başkasına verebileceğini söylemiş... Şimdi bu 3 kişi 3 aydır bu anı mı bekliyorlardı ????

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
yaklaşık 3 aydır satamadığım ve resmen elimde kalan klozete(elimde neden bir klozet var sormayın:)) bu akşam üç alıcı birden çıktı, buna sevinirdim ama babam sabahtan başkasına verebileceğini söylemiş... Şimdi bu 3 kişi 3 aydır bu anı mı bekliyorlardı ????
hadi bunu açıklayın ateistler

Elimde 2.25 metre kudos lrf kamış ve shimano catana 1000fc makina var.Sadece 1 kere kullanıldı. Yepyeni duruyor,ilgilenene uygun bir fiyata verebilirim.

Dosyalar

• IMG_4570.jpeg
    IMG_4570.jpeg
    58,3 KB · Okunma: 11
  • IMG_4569.jpeg
    IMG_4569.jpeg
    125,7 KB · Okunma: 9
  • IMG_4568.jpeg
    IMG_4568.jpeg
    37,7 KB · Okunma: 10
  • IMG_4567.jpeg
    IMG_4567.jpeg
    162,1 KB · Okunma: 10
Herkes bir şeyler pazarlamaya başlamış. Efenim, öncelikle bir girizgah yapalım.
İşçi veya emekçi, bir işyerinde belirli bir ücret karşılığında bedenini, beyin gücünü, el becerisini satan kişiye denir.(TDK tanımı)
Tanıma bak arkadaş, bedenimizi satıyoruz. Hayat kadını gibi bi şeymişiz :ckskc: :ssrtcbya:

Neyse
Bugün bizim fabrikadaki herkese çıkış verildi. :kötü:
Bir tek ben kaldım,kapanış işlemleri için. Benim çıkışı da 10 Kasımda verecekler.

Yani kedi sahibinden çok ve hor kullanılmış mühendis satılıktır. Bedenime, beyin gücüme ücreti karşılığında sahip olabilirsiniz. (TDK öyle diyor:ssrtcbya:)
Böyle ücret karşılığı beden satımı felan diyince istemsizce "Sen istiyor duj, verecek 100 dolar" yazasım geldi. o_O

Herkes bir şeyler pazarlamaya başlamış. Efenim, öncelikle bir girizgah yapalım.
İşçi veya emekçi, bir işyerinde belirli bir ücret karşılığında bedenini, beyin gücünü, el becerisini satan kişiye denir.(TDK tanımı)
Tanıma bak arkadaş, bedenimizi satıyoruz. Hayat kadını gibi bi şeymişiz :ckskc: :ssrtcbya:

Neyse
Bugün bizim fabrikadaki herkese çıkış verildi. :kötü:
Bir tek ben kaldım,kapanış işlemleri için. Benim çıkışı da 10 Kasımda verecekler.

Yani kedi sahibinden çok ve hor kullanılmış mühendis satılıktır. Bedenime, beyin gücüme ücreti karşılığında sahip olabilirsiniz. (TDK öyle diyor:ssrtcbya:)
Böyle ücret karşılığı beden satımı felan diyince istemsizce "Sen istiyor duj, verecek 100 dolar" yazasım geldi. o_O
Özellikle düzlüklerde durmayan, yılmayan, idmanlarda sağlam rüzgar kesici olarak kullanabileceğiniz bir bisikletlidir.
Tamam yarışlara sokmak için yaşlıdır ancak bilgi birikimi, cümle kurmada ki ustalığı ile akılda kalıcı bir öğreticidir.
Ayrıca mühendistir.
Belki çok profesyonel yerlerde olmaz ama orta seviye yarışlarda mutlaka edinilmesi gereken bir ADAMdır.
---
Belki kulvar değiştirirsiniz diye bir reklam yazdım sayın @hamlet2006 .
Geçmiş olsun bu arada.😕

Şöyle bir bisikletim olsa var ya ne bir buçuğu, onbeş metre açıktan geçer otobüsü, kamyonu. Kafanı bozduklarında sıka sıka gideceksin ama mühimmatta da sıkıntı olmayacak, bisikleti alana mermi 10 sene bedava olacak.

Dosyalar

• 01b5cfafc1cad0b1fddfa874f2f76dac.jpg
    01b5cfafc1cad0b1fddfa874f2f76dac.jpg
    103,5 KB · Okunma: 26
Eğer yer sıkıntısı yoksa olabilir bu da tabi ama yer sıkıntısı varsa duvara monte edilen askılıklardan da kullanılabilir belki.
Yer sıkıntısı yok sadece daha alternatif bir şeyler var mı diye bakınıyorum.
Site yönetiminden izin aldığınız sürece problem olmaz herhalde. Benim bisikletim çok pahalı olmamasına rağmen ortalıkta bırakmayı sevmiyorum. Bodrum yada garajınız da yok sanırım? Yukarıdaki arkadaşın yazdığı gibi de daha kenar bir yere askı aparatı ile bağlamayı da düşünebilirsiniz.

Pogacar bana temiz gibi geliyor. Burada birçok kişi benden daha detaylı bilir ama benim bildiğim kadarıyla antrenman yeteneği çok yüksek ve düşük nabızda yüksek güç üretebiliyor. Adam tam bir makine, genetiği buna elverişli olmasa zaten olmaz.

Armstrong rezaletinden sonra sporun temiz kalmaya ve yeni kahramanlar yaratmaya ihtiyacı var, takımların da risk alacağını sanmıyorum. Bir de, numuneleri yeni test yöntemleri bulunması halinde tekrar test edilmek üzere saklıyorlar ya, bu yüzden de kirli bir numune bırakmak istemezler.

Ben böyle düşünüyorum, umarım yanılan ben değil de siz olursunuz.

Evrim ağcı kanalını da nedense sevmiyorum, işlediği konular tam bana göre ama izleyemiyorum. Bilgilerini nereden derliyor bilmiyorum ama bazen hatalı bilgileri oluyor ve bu beni tamamen ondan soğuttu.
Sitede park yeri var ancak yeterli sayıda değil bunu bildirdik ancak gereği yapılmadığı için çözümü kendim üretmeye karar verdim bodrum vesaire yok

Dikkat ettiyseniz arabanın içindeki dışarıdakine Allah'a emanet ol diyor ama dışarıdaki sadece yolunuz açık olsun diyor. Kaza olması kaçınılmaz bu durumda.

...gaflet,delalet ve hatta hıyanet içinde olabilirler...
Dalalet olacaktı doğrusu.Delalet yol gösterme demektir.Dalalet ise doğru yoldan ayrılma, sapkınlık demektir.Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Yer sıkıntısı yok sadece daha alternatif bir şeyler var mı diye bakınıyorum.

Sitede park yeri var ancak yeterli sayıda değil bunu bildirdik ancak gereği yapılmadığı için çözümü kendim üretmeye karar verdim bodrum vesaire yok
size özel park yeri mevcutsa oranın duvarına asmak da mantıklı olabilir

Gecelere anlam katan da nedir, anlamsızsa anladıkların? Sevmek ne ifade eder, sevilmezken sevdiklerince? Anlayamıyorum, zaten anlatamıyorum...

Geri