selinnur
Üye
- Tepki
- 264
- İsim
- Selin Nur
- Başlangıç
- 1996—97
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Katlanır
Böyle bir göneriye "bisiklet" yazmıştım.
Metaller değişik sıcaklıklara çıkartıldıklarında atomların dizilişi değişiyor ve sağlamlıkları farklılık gösteriyor. Isıl işleme sokulmamış 6061-0 alüminyum alaşımı sadece 120-180 MPa strese dayabilirken 260-372 santigrat derecede ısıl işleme sokularak 6061-T6 haline gelen aluminyum alaşımı 290-310 MPa strese dayabiliyormuş, en iyi ihtimalle sele borusunu tutan kısım eski mukavemetinin %62'sine sahip ki burada parçanın kopup araya kaynak malzemesini atıldığını hesaba katmıyoruz bile. Alüminyum kadro ve karenaj kaynaklmaz
Sayın @Mtnmdn'e yanlışımı düzelttiği için teşekkür ederim.
Abi çok kötü ya, yani diyecek hem o kadar fazla şey var hem de hiç bişey yok ki çok acaip durumdayız valla. İnsan gerçekten çok üzülüyor, bunlarla birlikte yaşamak için nasıl bi günah işlemiş olabiliriz ki? Olmaz olsun böyle sınav ya.Böyle hanzolar sırf yaşlı diye ücretsiz toplu taşıma kullanma hakkına sahip oluyor ya... "O da 'oğlum' demiş babası yaşında adama" deyip geçiştirip giderler o tokadı.
Bunu bir şekilde mıknatıs ve karşısındaki parçayla değiştirirsen olur gibi geldi. Sonuçta sadece yatayda belirli bir hizada kadro hareketini tamamlıyor. Orada da bu parça yataya kaçmasını engeller herhalde. Sana sadece gövde mandalını kilitler gibi aç-kapa yapmak kalır. Biraz sert sıkarsan dikeyde de kolay hareket etmeyeceğinden açılmaz. Bilemedim, ya da kulaklı cırt cırt bant. Hem hafif hem işlevsel hem ucuz.Biraz alakasız olabilir ama birşey sorucam arkadaşlar
benim katlanır bisikletin mıknatısı düşmüş Carraro Flexi 121 ve bende bir kanca benzeri birşey düşünüyorum yani iki tarafı birbirine tutturcak düşmeyecek. Böyle bir ürün varmı arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz teşekkür ederim.
İnsanlıktan nasibini bunca yıl alamamış... Okula giderken binmek zorunda olan öğrenciler abonmana para verirken çoğunlukla zorunda olmayan yaşlıların ücretsiz binmesi garip bir durum. Konudan alakasız olacak ama 2016-2022 yılları arasında Tuzla'da yaşadığım zaman ekmek almaya Marmaray'la Gebze'ye giden bir dede olduğunu duymuştumBöyle hanzolar sırf yaşlı diye ücretsiz toplu taşıma kullanma hakkına sahip oluyor ya... "O da 'oğlum' demiş babası yaşında adama" deyip geçiştirip giderler o tokadı.
Bir gün Seferihisar'a gitmek için belediye otobüsüne bindim. Kent kartı makineye okuttum, okuyucu nazlı nazlı "bip" dedi. Çünkü garibim okuyucu alışkın değildi,kart basılmasına. Otobüsteki herkes yaşlıydı yani ücretsizdi. Eğer bir yer verme durumu olsaydı, herhalde 70 yaş, 80 yaşa, 80 yaş 90 yaşa yer verirdi. Sen ağa ben ağa bu ineği kim sağa demezlerdi diye düşünüyorum. Şoföre sordum, seferler hep böyle yaşlı mı dolu dedim. Evet dedi full zarar yazıyor dediBöyle hanzolar sırf yaşlı diye ücretsiz toplu taşıma kullanma hakkına sahip oluyor ya... "O da 'oğlum' demiş babası yaşında adama" deyip geçiştirip giderler o tokadı.
Bisiklet 120 kiloyu taşır, lastikleri de olması gerektiği seviyede şişirmeniz yeterli.İyi günler , bodrum 700 28 jant bisikletim var bisiklet sürmeye geri dönmeye karar verdim fakat en son sürdüğümde 95 kiloydum bir sıkıntı yaşamıyordum şu an 120 kiloyum bisiklet beni kaldırır mı ? Bir sıkıntı yaşar mıyım ? Sıkıntı olmuyorsa tekerleklerin basıncını ne yapmalıyım yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Teşekkür ederim.Bisiklet 120 kiloyu taşır, lastikleri de olması gerektiği seviyede şişirmeniz yeterli.