Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Amerika'da çok acaip işler dönüyor. 2016 seçiminde olan Cambridge Analytica müdahalesinin bir benzerini 2020 seçimlerinde bu kez twitterın yaptığı söyleniyor. Çok yenir yutulur laflar değil, deprem niteliğinde.

Scudo
Bi yolu olmalı..

Amerika'da çok acaip işler dönüyor. 2016 seçiminde olan Cambridge Analytica müdahalesinin bir benzerini 2020 seçimlerinde bu kez twitterın yaptığı söyleniyor. Çok yenir yutulur laflar değil, deprem niteliğinde.
Elon Musk, Twitter 'ı Cumhuriyetçilerin borazanlığını yapmak için aldı biliyorsun.

Bu paladinlerden sıkıldım artık!

Level c5 diye biri varmış dün öğrendim. (diğerlerini az çok duymuştum) Spotfy deki top10 ü görünce bot hesapla takipçi kasan ünlüler gibi birşey düşündüm :D

Bu günkü antrenmanımda sprintlerim fazla olmalı artı olarak irtifamı arttırmalıyım. :huhuu:😁

Beraber yürüdük yağan yağmurda diye diye gittikleri tüm yandaşlarını bile bir bir bırakıyorlar. For example zincir marketler. Bir de bunlarla yürüdüğünü sanan kapitali olmayan kapitalist fakirler var. İnanılmaz

Son düzenleme:
Zamları ben yapıyorum.

• Hahaha
Tepkiler: suat akman
Aman boşver, nemelazım.

şimdi ben 1 lt yağ aldım geçen hafta. Acaba bu işin miladi varmı bızıde şakirt ilan etmesinler ilerde :D nakıtle alayım bari bundan sonra

Faiz sebep
BİM aracı
Enflasyon sonuç...

Yeni ekonomi mottomuz.

Hayat pahalılığını,zamları protesto etmek için Ana Muhalefet Partisinin önüne gitmeyi düşünüyorum.

Malum siteye ömrü hayatın da görmediği bir dava açmak istiyorum😡

Geri