Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

İnsanları mutlu etmenin bir yoluda onlara başaramayacaginizi söylemektir.

Scudo
3 bisikletim var ve 3 yıldır bisiklete binemedim. Sanırım çürüdüm ben.

• İnanılmaz
Tepkiler: suyunsesi
Agzini sapirdatan kardesimi dovdum.

_20221212_203550.JPG
Bu nasıl hava durumu böyle? Nem: %86. Gece en düşük sıcaklık: 22°, gündüz en yüksek sıcaklık: 31°. Bunlara alırışım da, ben bisikletmi özledim...

herkese günaydın

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Bizim 1 numara birden boy atınca bisikletimi ona verdim. Gittim hemen 2. el bisiklet aldım, tamir edeyim, ama önce boyayayım öyle toplayayım diye heves ettim. 2 yil oldu! Vakit yaratamadigima mı kızayim, vaktim olunca ''hava sicak, bugun yagmurlu, sogukta ugrasilmaz, dur önce su işimi halledeyim keyifle baslarim'' diye sallamamalarıma mı? Olmaz benden!

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Atasoy
Aklınız varsa poşet çay almayın, en iyi çay Doğuş earl grey sallama çay.

Tubeless masrafı çık aklımdan

"Une société armée est une société polie."
Türkçeye çevirirseniz beni aforoz edersiniz. Ancak bu doğru bir söz.😅

Fransızca'da dahi anlamındaki "te" eki ayrı yazılır.Bunu bilmiyorsan cümlenin doğrusu aşağıda.
Une socie te armee est une socie te polie.

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Fransızca'da dahi anlamındaki "te" eki ayrı yazılır.Bunu bilmiyorsan cümlenin doğrusu aşağıda.
Une socie te armee est une socie te polie.
Yok öyle bir imla kuralı yahu.🤣 "te" falan ayrılınca bu ispanyolcayı, portekizceyi çağrıştırdı bana.🤪
Gerçi kardeş dil diyebiliriz.😅

İlk defa havaların bozmasını, kar yağmur fırtına olmasını istiyorum, şansıma bu sene havalar bir türlü bozmadı.
"Tüh bu elverişli havada bisiklete binemedim" dememek için.... Kullandığım yol bisikletindeki seti başka bir kadroya aktarıcam da havalar bozmayınca başlayamıyorum.

Ders çalışmak istemiyorum
işe gitmek istemiyorum
Toplantıya katılmak istemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: suat akman
gergerlinin biri attığım bir tweet için suç duyurusunda bulunmuş. Yarın ifade vermeye gideceğim. onunla ilgili bir tane tweetim var sanırım o. Tweete baktığımda da bir suç unsuru göremedim. Konuyu da unutmuştum. Hatırlayınca tekrar gördüm ki ne kadar güzel yazmışım.

decathlondan trainer almıştım. iyi ki almışım. işimi çok iyi görüyor.

Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil.

Koşsam mı zwift mi yapsam? Koşsam iyi olacak hafta sonu uzununa da hazırlık olur :kötü:

gergerlinin biri attığım bir tweet için suç duyurusunda bulunmuş. Yarın ifade vermeye gideceğim. onunla ilgili bir tane tweetim var sanırım o. Tweete baktığımda da bir suç unsuru göremedim. Konuyu da unutmuştum. Hatırlayınca tekrar gördüm ki ne kadar güzel yazmışım.
Benimde başımda var bir bela,1 senedir uğraşıyorum paragöz herifle tek derdi para koparmak,kovuşturmaya yer olmadığına dair karar çıktı yinede itiraz üstüne itiraz ediyor,ama yağmurlu havada su yok ona! Hakaret ettimmi evet ettim ama neden ettim? Hak ettiği için ettim:komik:

Aldatıcı güneş kanmadım ışığına. Buz gibi rüzgar var dışarıda dondum resmen. Bir haftadır bisiklete binemiyorum, cuma günü gelse de yeni lastiklerimi sipariş verebilsem.
Çok merak ediyorum kullandığım yarılmış olan stok lastiklerden yarış lastiğine geçince ne kadar hız fark edecek. Stok trekking lastiğin tanesi 645gram alacağım yarış lastiği ise pirelli p7 sport 330gram.

Geri