Tekrar paylaştığınız yazı neydi acaba?Retweet etmekten ifade verdim bugün. Güzel ekmek kapısı bulmuşlar valla.
Tekrar paylaştığınız yazı neydi acaba?
Oldum olası şu her yerini çızırttığım sözcüğü "goriloğlu" diye okurum.Birisi gergerlioğluna gerillaoğlu demiş. ama retweet etmemişim. sonradan kontrol ettiğimde fark ettim. ettiysem de hemen geri almışım demek ki. Hiç hatırlamıyorum çünkü. Paylaşan hesap takip ettiğim bir hesap da değil. Bana gösterilen ekran görüntüsünde retweet edenlerde adım vardı. Anlayamadım.
Turkiye'de yönetim düsturu:Retweet etmekten ifade verdim bugün. Güzel ekmek kapısı bulmuşlar valla.
Anket tamam!Merhaba Arkadaşlar, müşteri ilişkileri yönetimi dersimin proje ödevi için bir anket hazırladım. Evinizde Arçelik, Beko, Altus, Grundig ürünleri kullanıyorsanız sadece 1 dakikanızı ayırarak anketimi yanıtlarsanız çok mutlu olurum, Herkese iyi günler, iyi pedallar, tekerinize taş değmesin.
(link)
Bize ayırdığınız zaman için çok teşekkür ederimAnket tamam!
Dakika, saat, gün, hafta, ay, yıl falan belirtilebilirdi abi. 1 veya 2 sonra açılacaktır yazıldığı için ışık yılına yordum ben. 🤣 🥰Üç vakte kadar mı denseydi?..