Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Sert geçecek diyor. Hadi bakalım...

Scudo
Hep diyorum ki tam olarak 90 lı yılları yaşıyoruz. İğrenç müzikleriyle, o zaman özel kanallarda şimdi sosyal medyada olan kanunsuz kuralsız geçiş dönemiyle, enflasyonuyla, varlığı yokluğuyla ve bugün imamoğlu hakkında verilen kararla. 20 sene sonrayı bir film olarak görebilsek keşke.

Yeni mağduriyet vatana millete hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: mustang41
Taraf olanlar bertaraf olacak bir gün elbet

Biran önce eve varıp bisiklet sürmek istiyorum

• Beğen
Tepkiler: can^
Tekrar paylaştığınız yazı neydi acaba?

Birisi gergerlioğluna gerillaoğlu demiş. ama retweet etmemişim. sonradan kontrol ettiğimde fark ettim. ettiysem de hemen geri almışım demek ki. Hiç hatırlamıyorum çünkü. Paylaşan hesap takip ettiğim bir hesap da değil. Bana gösterilen ekran görüntüsünde retweet edenlerde adım vardı. Anlayamadım.

Birisi gergerlioğluna gerillaoğlu demiş. ama retweet etmemişim. sonradan kontrol ettiğimde fark ettim. ettiysem de hemen geri almışım demek ki. Hiç hatırlamıyorum çünkü. Paylaşan hesap takip ettiğim bir hesap da değil. Bana gösterilen ekran görüntüsünde retweet edenlerde adım vardı. Anlayamadım.
Oldum olası şu her yerini çızırttığım sözcüğü "goriloğlu" diye okurum.
HAYVAN olan göril. Goril güzel canlıdır ama...
Küfürsüzlük çok zor yahu.😒

Merhaba Arkadaşlar, müşteri ilişkileri yönetimi dersimin proje ödevi için bir anket hazırladım. Evinizde Arçelik, Beko, Altus, Grundig ürünleri kullanıyorsanız sadece 1 dakikanızı ayırarak anketimi yanıtlarsanız çok mutlu olurum, Herkese iyi günler, iyi pedallar, tekerinize taş değmesin.

(link)

Merhaba Arkadaşlar, müşteri ilişkileri yönetimi dersimin proje ödevi için bir anket hazırladım. Evinizde Arçelik, Beko, Altus, Grundig ürünleri kullanıyorsanız sadece 1 dakikanızı ayırarak anketimi yanıtlarsanız çok mutlu olurum, Herkese iyi günler, iyi pedallar, tekerinize taş değmesin.

(link)
Anket tamam! :harika:

1 veya 2 derken ışık yılı olarak beklemiyordum.

Üç vakte kadar mı denseydi?.. :D

İzafi bir durum aslında..
Kimisine bir saat bile bazen bir ömür gibi gelir..

Bende bugün zwift'te yumuşak yumuşak takılırım dedim. Tamamlamadığım rotalardan birini seçtim ve içinde şu muhteşem segmentin olduğunu fark ettiğimde artık çok geçti. Birde son 500 metre benimle kapışmaya çalışan bir Almanın çıkması işi çok farklı boyutlara taşıdı.

İnsan gerçekten hayret ediyor.

1671479883922.png

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Geri