Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

6-7 yaşımdan 22-23 yaşıma kadar okuyup o kadar emek verip taş çatlasın alacağım maaş 1.5k usd olacak.(o da en en en en en en iyi koşullarda) Şuan okuduğum lise Türkiyede %2 ile falan alıyor(Ancak çoğu öğrencisi benim gibi büyükşehirlere gitmek istemeyip şehirde kalan öğrencilerden oluşuyor) Gelecek kaygısından içimde odaklanıp ders çalışmaya hevesim kalmadı. Aşırı pesimistik mi bakıyorum olaya ancak çevremdeki yaşıtlarımın çoğunun bir hayat amacı yok sanki.Yani onların da benden çok bi farkı yok gibi. Gecenin bir vakti nedensiz yere moralim bozuldu. Bana arada geliyorlar arada :) Benim sabah 7de kalkmam gerek haydi hayırlı geceler. Sadece içimi dökmek istedim kusura bakmayın 😆

Scudo
Geçenlerde İstanbul trafiğinde müzik dinleyip adım adım ilerlerken yanımdaki minibüsün şoförü el etti. Camı indirip müziği komple kıstım "hayırdır" dedim, "EZAN OKUNUYO EZAN EZAN" dedi bana. "Sana ne kardeşim" dedim camı kaldırıp müziği eski haline getirip devam ettim. İnip onun orda ağzını burnunu kırmadığım için çok pişmanım. Umarım günün birinde tekrar denk geliriz.

Benim gibi sakin sessiz bir insanı bile ne hale getirdiler yav ☹

Forum bakımdan geçti, müptelalardan anlayış bekledimdi..
Mesajı gördüm bir iki bakım. Acaba yine mi bamlandım diye düşünürken forum açılmış. Çok şükür kavuşturana. :) @cazci Abi forumu bakıma almadan mesajı atsaydınız daha iyi olmaz mıydı? Saldınız yüreğimize korkuyu.:mad:
Her neyse bakım onarım işleri bitmiş. Camiamıza uğurlar getirsin.:harika:

Allah sonumuzu hayır etsin ☻

(link) fiyatları beni almayın diye çığlık atıyor. Gerçi dışarda ürün bulunur ise yayınlanan fiyatlardan mı olur bilmiyorum. Yazıklar olsun

• Beğen
Tepkiler: can^
(link) şuanki g0 fiyatının altına g2 almıştım ve sadece 7 ay oldu yani daha nereye gidecek ne olcak belirsiz. Bu gün bir asgari ücret açıklanacak ama bu fiyatlar tekrar artacak offf offf gözümüz gibi bakmaya devam edelim bisikletlerimize artık yeni bir bisiklet almak hayal oldu

PTT'nin awk, kargom ne güzel geldi geç uyandım gittim almaya kadın evde yokmuşsunuz dedi. 3-5 kelime söyledim bir şey diyemedi. Gerizekâlılar evde yoksa apartmanda yengem var ona teslim etmesinler hatta gerekirse uyandırsınlar o kargoyu versinler.

Geçen gün üstümü giyinip bisikletle çıkmaya hazırlanırken camdan dışarı havanın durumuna bir baktım. Karşı binanın önünde (arka cephe) sürekli etrafı gözetleyen iki tipitip dikkatimi çekti. tam çıkarken tekrar baktım, biri zemin katın sac ile kapatılmış penceresini kurcalarken diğeri etrafı kolluyordu.

Dışarı çıkınca binanın ön cephesindeki esnaflara söyleyeyim, kaçamadan yakalarlar diye düşündüm. Bir cep telefoncuya girdim. İçeride 6 babayiğit var. Durumu söyledim, tamam teşekkür ederiz dediler, çıktım. Yanındaki ayakkabıcı dükkanın önünde arkadaşıyla sigara içiyordu. Ona söyledim, derin bir nefes çekip "suriyeliler mi?" diye sordu...

Biraz uzaklaşıp seyrettim. Kimse sallamadı. Ertesi gün camdan baktım. Sac sökülmüş, pencere açık duruyor. Herifler içeri girip işini bitirmiş, kimse karışmamış...

20 sene önce buralarda bir binaya giren yabancıyı bile çevirip kimsin, kime geldin gibi sorguya çekerlerdi. Bir yerde arabanın içinde 5 dakikadan fazla otursan gelip ne bekliyorsun diye salça olurlardı.

decathlondan trainer almıştım. iyi ki almışım. işimi çok iyi görüyor.
hangisini almışınız ve sesi nasıl apartmanda çok ses yapar mı acaba ?
Aldatıcı güneş kanmadım ışığına. Buz gibi rüzgar var dışarıda dondum resmen. Bir haftadır bisiklete binemiyorum, cuma günü gelse de yeni lastiklerimi sipariş verebilsem.
Çok merak ediyorum kullandığım yarılmış olan stok lastiklerden yarış lastiğine geçince ne kadar hız fark edecek. Stok trekking lastiğin tanesi 645gram alacağım yarış lastiği ise pirelli p7 sport 330gram.
p7 bende yaklaşık 1,5k dır patlamıyor şükür ama arkadaşım her sürüşte bir adet patlattı en son sürüşte ikisi de patlayınca contiye geçiş yaptı bakalım sizin yorumlarınız ne olacak

Zorladım ama şu an aklımdan hiç bir şey geçmiyor. Bu kadar mı bıkmışlık var üzerimde. Derhal pozitif bir şeyler bulup devam edeyim. Şükür nefes alabiliyorum.

• İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
@suyunsesi , profil resminizi bir zamanların medyumu sandım.. :D
:komik: İlk defa bu benzetmeyle karşılaştım. Genelde "Elf mi olacan kes şu saçları" diyenler oluyor. Benim iki küçük kızım da "baba saçlarını kestirirsen eve gelme" diyorlar :ssrtcbya:.

Medyum demişken, aklıma getirdiniz. Eğer izlemediyseniz, şiddetle şu diziyi önereyim. Hatta izlememiş herkese öneriyorum. İlk bir kaç bölümden sonra bu dizinin karakterleri ailenizden bir parça olacaktır.

1671695482757.png

Bakalım asgari ücreti ne lütfedecekler.

En harika dizilerden biridir, biraz üzücü başlıyor ama sonuna kadar çok çok iyi bir şekilde kaliteyi bozmadan devam ediyor.

Ayrıca saç konusunda; aynı model saçtan zamanında (15 yıl önce) bende de vardı ama bir şekilde kestirildi, şimdi bakımına üşenmesem ben de uzatmak istiyorum ama işte kısa saç her yönden kolay geliyor. 🤷‍♂️

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve suyunsesi
“Şeb-i yeldayı müneccimle muvakkit ne bilir.
Mübtela-yı gama sor kim geceler kaç saat”

Sabit

(En uzun gecenin hangisi olduğunu falcılarla, zamanla uğraşanlar ne bilir.
Gam çekenlere, dertlilere sor ki geceler kaç saattir.)

Geri