Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Valla şuan içimden ben niye konu acamiyorum nasıl nezaman konu açarım diye düşünüyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Eskiden her mahallede bisiklet tamircileri olurdu.Her çocuk biisklete biner ve tamir etmeye oraya götürürdü.Yeni nesil artık biisklete binmiyor galiba.Zannedersem ellerindeki tabletlerdeki oyunlarda bisiklete biniyorlar.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Sezon açılmış esengılıslı arizona örümcekleri ile embesiller kış uykusundan kalkmışlar vatana, millete hayırlı olsun..

Ailem bisikleti çok sevdiğimi biliyor ve ablamla aramızda geçen bir tartışma yüzünden bir ay asla bisiklet sürmeme cezası verdiler. 3 kuruşluk keyfim vardı oda gitti😑

Dün markette (Türk marketi :D ) önümdeki Türk abla 2.5 kilo kıyma 2.5 kilo kuşbaşı sipariş etti. Ben de hemen arkasında bekliyordum, detone bir sesle: "500 gr kıyma" dedim, bunu duyan abla "kim bu fakir" dercesine kafasını aniden baykuş gibi 180 derece arkaya çevirip bana baktı çok utandım :ssrtcbya: Hemen 3 euromu ödeyip oradan koşarak uzaklaştım
Bir kg kiymanin 6 euro olmasi ne hos degilmi serkan hocam 🫣

• Üzgün
Tepkiler: Road_Runner
Bugün trafikte bi çok kez denk geldi. En sağ şeritten hatta emniyet şeridinden 100 küsür km hızlarla sollayanlar ve makas atanlar var malesef, lütfen dikkat !
Bu trafik şartlarında Bursa şehiriçi trafiği bisiklete uygun değil.

Şu minibüs ve halk otobüs şoförlerini hepsini tek bir anamı doğruyor? Neden her seferinde önüme kırıp bana kaza yaptırma peşinde koşuyorlar? Bilerek sıkıştırıyorlar.
Ulan koskocaman tır ve kamyon şoförleri açıktan alıp beni sıkıştırmıyorlar bu minibüs şoförleri resmen it sürüsü şerefsiz kansızlar bilerek yolun en kenarına sıkıştırıyorlar ve önümü kesiyorlar.

Vatanları gayet de yerinde, savaş falan yok, bayramlarda gidip geri gelmesini biliyolar. Plaj partileri, festivaller, cadılar bayramı bile kutladılar, biz geriye gittik ayrı mesele.

İnanılır gibi değil ya, artık birileri bu işe bir dur demeli, içlerinde muhakkak iyi insanlar vardır ama Yeter ülkelerine dönsünler siciline bakılmaksızın önüne geleni soktular yazık günah milletin çocuğu kadını kızı sokakta gezemez oldu.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Geri